Skip to main content

CNA a respins proiectul Antena Stars: se tabloidizează 100%. Bianca Drăguşanu, nedorită

 

Foto: exclusivnews.ro
Foto: exclusivnews.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să respingă transformarea Antenei 2 în Antena Stars întrucât postul s-ar transforma într-unul tabloid, dar şi din cauza Biancăi Drăguşanu Slav. Postul Antena Stars ar fi trebuit să se relanseze, în această formulă, din 16 decembrie.

Bianca Drăguşanu ar fi trebuit să aibă o emisiune tip reality show numită Academia Biancăi.

Paginademedia.ro vă prezeintă în continuare ce s-a întâmplat astăzi la CNA şi cum au decurs discuţiile dintre membrii forului şi reprezentanţii Antena Group.

„Evoluţia pieţei tv din ultimii ani ne-a demonstrat că nu mai avem suficientă forţă de a creşte cota de piaţă a canalului aşa că am decis relansarea staţiei. Vorbim de introducerea unor sloturi de ştiri şi a unor emisiuni tip reality show în weekend”, a explicat Cristian Ionescu, managerul echipei care lucrează la transformarea Antenei 2.

Întrebat de Christian Mititelu ce fel de reality show va avea Antena Stars, acesta a vorbit despre două emisiuni, Academia Biancăi, şi unul care „va intra indiscret” în viaţa asistentelor din emisiuni.

„Bianca Drăguşanu este un om care a reuşit în viaţă. Este o fată de condiţie modestă care şi-a găsit drumul ei în viaţă. Şi-a deschis în business, iată că acum are şi o carieră în televiziune”, a spus Cristian Ionescu. „Cel de-al doilea show este o producţie care va intra indiscret în viaţa asistentelor tv. Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu care sunt asistentele show-ului de noapte de pe Antena1, Un show păcătos.”

Narcisa Iorga, membru CNA – În prezentarea postului este o tabloidizare sută la sută. Sunteţi producător şi la Acces Direct şi la Un show păcătos, iar acest lucru nu face decât să-mi confirme că acest post va fi 24 de ore din 24 Acces Direct şi Un show păcătos. Nu voi susţine niciodată tabloidizarea unui post de televiziune aşa cum o susţineţi dumneavoastră.

Laura Georgescu, preşedintele CNA – Ce a dus la distribuirea vedetei Bianca Drăguşanu. Ce v-a convins?

Cristian Ionescu - Ca să vă spun sincer este un foarte bun instrument de marketing şi este şi un experiment pe care cineva la un moment dat trebuie să-l facă şi poate că sperăm noi să ajungem la o concluzie fericită şi la altă imagine legată de personajele care au o imagine negativă apriori.

Laura Georgescu – Eu, personal, nu votez grila cu prezenţa acestei vedete în ea. În octombrie au fost sute de reclamaţii pe subiectul care nu se mai termina pe principalii radiodifuzori cu căsătoria, cu mizeriile, cu tot ce ţinea de intimitatea lor.

După finalizarea audierilor, unii membri CNA şi-au arătat disponibilitatea de a vota doar modificarea siglei şi a denumirii, dar nu şi grila de programe, însă în final s-a decis votarea la pachet.

Transformarea Antenei 2 a fost respinsă nu şapte voturi împotrivă şi două voturi pentru (Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • scoopo scoopo
    Felicitari CNA.O DECIZIE astepta de foarte mult .Stop INCULTURA .Oricum ultima oara se discuta de menstruatia ei.Ziaristi de 2 lei
  • jeni jeni
    Masura CNA este bine venita deoarece Antena 1aduce in emisiunile ei numai oameni cu un limbaj suburnan ,inculti .Ce o recomanda pe Bianca Dragusan de a deveni un formator de opinii ? Este un exemplu prost pentru tinerele fete .Ce a reusit ,cu ce s-a afirmat aceasta creatura in afara de aventuri si scandaluri ?
  • maria maria
    ma alatur si eu acestor controverse. fiindca eu nu cred ca telespectatorii doresc aceste emisiuni tip tabloid. Luati ghidul tv si cu mina pe inima recunoaste-ti ca dupa amiaza sau seara nu ai la ce sa te uiti. Discovery cu cele 3 posturi nu mai este.Viasat, Axn. ruleaza aceleasi filme(emisiuni) . de vre-o 2 ani. Si atunci unde te duci?
  • Rodica Rodica
    Felicitari CNA!!!! Deci,se poate! Sa deduc din aceasta decizie ca este o optiune pentru viitoare emisiuni de calitate???? Da,se poate!Exemplu TEO TRANDAFIR.....
  • Alexx Alexx
    Cucoana, tu trebuie sa-ti educi copiii, nu televizorul!
  • Alexx Alexx
    Curge ipocrizia garla! Dar Kanal D, Pro tv si mai ales Romania tv, ce naiba sunt, nu tabloidizate aproape total? Aceste asa-zise posturi de ce au voie? Adica doar Capatos si Gherghe au emisiuni tabloide? Dar Maruta, Madalin Ionescu si toata gasca de la RTV? De ce nu va uitati la emisiuni culturale, ipocritilor? Orice ar da trustul Intact e rau, rau de tot, fiindca mogulul cel rau nu-l are pe Nasul in suflet. Asta e adevarul, dar niciun laudator al CNA nu l-ar recunoaste nici mort. Sunteti excitati la ideea cenzurii, dar va exprimati frustrarile pe net, unde nu e cenzura! De ce nu o faceti la tv? Daca CNA ar interzice un post basist, pun pariu ca sariti in sus pana la cer de indignare! Repet, daca iubiti cenzura, nu mai stati pe net! Telespectatorul decide ce emisiune nu se merita si care da, nu membrii CNA politizati si aserviti!
  • Baiasu Constantin Baiasu Constantin
    Felicitari CNA! Sustin interzicerea emisiunii Acces direct si hepilica lui Maruta si chiar si pe cea a lui Capatos.
  • letitia anisia letitia anisia
    CNA SI TOATE INSTITUTIILE SA-SI FACA TREBA CONFORM LEGILOR ,AMORALEI SI A BUNULUI SIMT.ASA AM INTRA SI NOI IN NORMALITATE. SA PROMOVAM NOBLEBEA,FRUMUSETEA,MORALITATEA,BUNUL SIMT SI CELELALTE CALITATI ALE POPORULUI ROMAN, SA INVATAM DIN FANTANA DE INTELEPCIUNE AINAITASILOR.
  • Cris Cris
    Rinocerule! Multi da' prosti, da?
  • ionita maria ionita maria
    FELICITARI CNA! ar trebui interzisa si emisiunea ACCES DIRECT,
  • mile mile
    la tvr cultural nu se uita nimeni, dar acum vin ipocritii sa spuna ca vor programe de calitate,
  • Cosmina Cosmina
    cred ca e mai degraba o chestie temporara. nu bianca dragusanu tine antena stars in picioare. si cu si fara ea poate functiona postul tv
  • Cosmina Cosmina
    exact! de ce sa se faca -dreptate- numai in cazul unor posturi tv. eu cred ca sunt din nou interese si sicane cu tenta politica
  • VALENTINA RAGALIE VALENTINA RAGALIE
    Felicitari pentru decizia luata....cam tarziu... dar e bine si acum . Numai ca acest personaj inept si otravitor nu e singurul care nu are ce cauta pe sticla,...Imi doresc sa fie un inceput de asanare
  • ionela ionela
    Felicitari CNA !!!!!!!!!!!
    era si timpul sa va faceti simtita prezenta!

Trimite un comentariu

sus