Skip to main content

Cum arată suplimentul ProSport al ZF. Orlando Nicoară: costurile scad cu peste 50%

 

Publicitate

ProSport apare mâine în noua formulă, ca supliment săptămânal al Ziarului Financiar, după ce ediţia coditiană a fost închisă. “Costurile scad cu peste 50%”, a declarat pentru Paginademedia.ro Orlando Nicoară, director general Mediafax Group.

Paginademedia.ro vă prezintă coperta primului număr al ProSport ca supliment al ZF, cel de mâine, 10 decembrie, dar şi declaraţiile lui Orlando Nicoară despre acestă schimbare.

ProSport, supliment săptămânal:

- apare în opt pagini

- se distribuie împreună cu tot tirajul ZF (12.000-13.000 de exemplare)

- preţul ZF nu se schimbă: 3,5 lei

Care este modelul de business al ProSport în noua formulă?

Orlando Nicoară, într-un mini-interviu acordat Paginademedia.ro:

“Sunt trei surse de venit: publicitatea online, publicitatea pe ediţia săptămânală de pe print şi veniturile din evenimente”, spune Orlando Nicoară.

ProSport organizează evenimente precum “Cu bicicleta la mare” sau “Up Run” (concurs de alergat pe scări în clăditi turn).

Cu închiderea cotidianului, asigură aceste venituri finanţarea?

“Anul viitor, pe structura actuală de costuri, vom sta mult mai bine decât în acest an.”

Profit?

“Nu pot spune că asigură un profit, dar vom avea rezultate mai bune decât în acest an.”

Cu cât au scăzut costurile după închiderea cotidianului?

“Costurile scad cu peste 50%.”

Scăderea este şi la venituri.

“Evident. Dispar veniturile din circulaţie şi din publicitatea pe printul zilnic. Vorbim de un procent semnificativ. Dar, câtă vreme anul viitor arată mai bine, înseamnă că veniturile scad mai puţin decât se diminuează costurile.”

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danny Danny
    L-am luat azi, de curiozitate, dar nu face banii. In fine, hai sa zic ca nu pretul e problema, dar nici calitatea materialelor nu m-a multumit. Sunt pagini lucioase, dar nu erau necesare. Cel cu jucatoarele noastre de tenis mai e cum mai e, dar in rest, suplimentul atasat ZF e o dezamagire.
    Mai bine faceau un saptamanal sportiv, ca nu e acoperita piata asta decat de Fanatik. Era o idee mult mai buna
  • Musiu Musiu
    Beeeei, Orlando, tu ne crezi pe toti niste prosti daca incerci sa prezinti un esec drept o victorie. Dupa ce ai dus ziarul la faliment, nu te gandesti sa canti la alta masa?
  • Vlad Vlad
    Ortlando, norocul tau e ca Sarbu nu s-a inteles cu Ioanitoaia ca tu ai fi zburat primul pentru ca ai bagat ziarul in buda. Nu mai incerca sa arunci praf in ochii cititorilor ca nu te crede nimeni.
  • reporter reporter
    păi dacă dai afară oameni și apari săptămânal... înseamnă că s-au mărit binișor niște salarii dacă au redus costurile doar cu 50%...
    :)
  • arthur arthur
    din pacate cred ca ati ingropat ziarul. cati microbisti vor cumpara ziarul financiar pentru prosport si cati fiantisti vor arunca o privire pe suplimentul sportiv? zero!

Trimite un comentariu

sus