Skip to main content

Pro TV, film românesc plin de înjurături neaoşe, în miezul zilei. Poziţia postului: “Ne cerem scuze”

 

Foto: Librafilm.net

Publicitate

Părinţii care se uitau împreuă cu copiii la Pro TV între orele 17.00 şi 19.00 au căutat repede telecomanda pentru a schimba programul. De ce? Pe post rula filmul Ursul, regizat de Dan Chişu.

În buna tradiţie a multor filme româneşti postdecembriste, Ursul lui Dan Chişu abundă în înjurături neaoşe, necenzurate. Tot în varianta necenzurată a difuzat şi Pro TV filmul, cu toată revărsarea verbală nervoasă a personajelor, la o oră în care astfel de exprimări nu sunt permise de lege (pentru protecţia minorilor).

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au declarat că a fost vorba de o greşeală.

Maria Apostol, director de PR si Corporate Affairs Pro TV SA, pentru Paginademedia.ro:

“Dintr-o eroare pentru care ne cerem scuze, am difuzat varianta nemodificată a filmului.”

Un alt film românesc difuzat de Pro TV a adus, în miezul zilei, imagini nepermise minorilor. Pe 2 decembrie, la prânz, Pro TV a avut în program Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii, un film din care nu au lipsit secvenţe de nuditate şi scene de sex.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vadim van damme vadim van damme
    Filmele romanesti de dupa 89 , reprezinta : injuraturi , cadre statice , mizerie , plictiseala :))
  • Foxcrawl Foxcrawl
    saracii copilasi. chiar ii compatimesc cand ma gandesc ca ghiaurii aia mici s-au plictisit sa asculte la protv chestii ce le aud zilnic in jur.
  • DJ Gica DJ Gica
    Nu cred ca deranjeaza pe nimeni filmul asta ci cred ca deranjeaza faptul ca CNA alege cand sa se sesizeze si pentru ce anume si amendeaza alte posturi TV pentru lucruri mult mai putin grave decat difuzarea unui film cu limbaj vulgar in toiul zilei.
  • dan dan
    Am murit de ras =)) Oamenii aia care s-au plans din cauza filmului sunt idioti? Sa schimbe canalul si gata xD Iar "raul incomensurabil... care va dainui ca particulele cancerigene de la Cernobil" al Pro TV putea fi evitat daca oamenii "manelizati" nu se uitau, nu? Daca erau destepti inainte sa apara PRO TV si apoi dintr-o data au devenit inculti e grav =))
  • Andy83 Andy83
    Mile ai gresit emisiunea ta de suflet se numeste Acces din Rect!
    Si acuma chiar nu iti ajunge ca se injura de cateva ori pe saptamana la emisiunea ai purulenta, vrei zilnic?
  • dan dan
    Pro TV a difuzat recent filmul romanesc "Ursul" si parintii care se uitau la tv impreuna cu odraslele lor inocente au ramas masca atunci cand au auzit limbajul neaos al personajelor, dand iama la CNA sa depuna plangeri pentru a-si razbuna copiii pangariti de cuvinte neortodoxe si scene de sex.
    STUPIIIID =))
    Sa fim seriosi, ne ferim de niste cuvinte "romanesti"? Va asigur ca pana la varsta de 7 ani copilul dumneavoastra va fi auzit cel putin o data cuvinte injurioase si va fi vazut o pereche de sani pe undeva, oricat ati incerca sa il feriti de asa ceva :)) Un film care portretizeaza cu realism viata romanilor ar trebui sa fie plin de asemenea cuvinte daca e sa o luam asa, oricum le auzim la tot pasul xD Ne ofuscam cu atata repeziciune la auzul cuvantului "cacat" la televizor, dar cand il spunem noi insine este ok.
    Asta ii invatam pe copiii nostri: ca sunt niste cuvinte considerate "urate" pe care nu ar trebui sa le folosim, doar pentru ca cei dinaintea noastra ne-au invatat pe noi ca sunt urate. Este ok sa spui "pasarica" dar nu e ok sa spui "p*zda", desi desemneaza acelasi lucru =)) Dar cum sa spui "p*zda" cand te-a batut maica-ta cand erai mic si te-a pus sa-i promiti ca nu o sa mai pomenesti vreodata de asa ceva? :))
    Tot in stilul asta ne invatam copiii ca sexul este ceva rusinos. Ahahahaha, ce reusim prin asta? Sa-i facem sa fie pudici degeaba si sa rada la orele de biologie cand aud de "penis" si "vagin". Si chiar daca le pui interzis la scene "deocheate" din filme oricum ei ajung sa se uite la filme porno pe furis si sa incerce senzatii tari de la varste fragede.
    La filmele straine care sunt pline de injuraturi nimeni nu se lamenteaza de parca a cazut cerul :)) Pentru ca un american zice " I'm gonna fucking kill you, son of a bitch" si la noi este tradus "O sa te omor, nenorocitule" =))
    Concluzia? Suntem un popor de falsi politicosi si de oameni rupti de realitate, iar cenzura din tara noastra este stupida.
  • mile mile
    daca erau la a1 ce sareati in sus , atunci sa se permita injuraturi in fiecare zi la accesd irect
  • mihai mihai
    Sa fie ars pe rug directorul de programe si cel de achizitii! Sa fie un proces public in care Dinu sa fie acuzator si sa ceara pedeapsa capitala ! Sa rescriem injuraturile in limba romana si Dan Chisu,regizorul sa fie excomunicat si sa traiasca pana la moarte singur sub dus :-))) ! Ah ! Sa nu uitam de Esca care trebuie sa apara la stiri doar cu voal islamic pe fata ! Chiar nu va dati seama de penibil ! Au fost 3 injuraturi in 2 ore .Trebuia sa fii cu copii in parc nu la tv !
  • Dan Dan
    Ce film de trei lei. Chisu are studii de alimentatie publica nu de regie de film oameni buni !
  • Alex Alex
    Du- te ba si te culca.
  • andrei.eu andrei.eu
    copii de azi iti baga una doua sula-n gura ca s-o zic pe sleau. De unde atata pudoare si puritanism? E doar un film ,un film romanesc în care sunt exprimate nelipsitele injuraturi specifice unui film romanesc. Am urmarit de curand filmul Rocker tot la a doua replica se auzea p...la mea asta-i filmu' romanesc ceva vulgar cap coada.
  • DINU DINU
    N-avem pentru ce ne mira. Pro TV este exponentul si promotorul distrugerii morale a României. Răul făcut de PRO TV este incomensurabil si peren. Chiar daca postul ar disparea cindva, incultura, manelismul si becalismul sadite in fibra românului de nava amiral a televiziunilor romanesti va dainui precum particulele cancerigene de la Cernobil.
  • Adi Adi
    Dar cum doarme CNA cand Antena 1 difuzeaza cu nerusinare in fiecare sambata si duminica dimineata RELUARI cu Te pui cu blondele fara sa scrie VREODATA redifuzare??
  • Mihai Mihai
    Nu zic ca e ok ce a facut Proul , dar copiii nostri aud zilnic in fata blocului dute-n p... mea .Unii din pacate isi aud zilnic parintii vorbind asa.Filmul avea acord parental. Mai grava mi se pare violrnta din filme si chiar detalile crimelor date la stiri sau curvele care apar la tv si fac scandal. Hai sa nu fim ipocriti si sa aratam cu degetul un film pt ca a avut 3 injuraturi in doua ore .
  • villy villy
    Pe 31 dec Pro-ul difuzeaza Filantropica la 17. Si acesta are ceva scene mai deocheate si injuraturi.
    Las ca e bine ca nu cenzureaza. Nu dauneaza aceste filme, sunt alte programe mult mai grave.

Trimite un comentariu

sus