Skip to main content

Procurorii cer 9 ani de închisoare pentru Dan Diaconescu, în dosarul de şantaj

 

Sursa foto: Libertatea.ro
Sursa foto: Libertatea.ro

Publicitate

Procurorii anticorupţie cer 9 ani de închisoare pentru Dan Diaconescu, acuzat de şantajarea primarului arădean Ion Moţ, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea, scrie b1.ro.

Omul de televiziune i-ar fi cerut 200.000 de euro pentru a nu difuza pe postul său de televiziune un material compromiţător pentru edil.

Alături de Dan Diaconescu sunt judecaţi Dorel Petru Pârv, realizator de programe la OTV, administrator la SC Kundalini SRL, "recidivist postexecutoriu", şi Ghezea Mitruş, jurnalist, fost realizator de programe la OTV, fost director general al publicaţiei "Atac la persoană", ambii fiind acuzaţi de şantaj, potivit site-ului televiziunii B1.

Primarul arădean, sub presiunea acestor ameninţări, i-ar fi dat lui Doru Pârv suma de 30.000 euro şi 42.000 lei, "scopul fiind ca banii să ajungă, în final, la Dan Diaconescu".

CONTEXT. În 2010, procurorii anticorupţie l-au audiat pe omul de afaceri Petru Paul Ţârdea, care în 2005 l-a denunţat pe Dan Diaconescu în legătură cu fapte similare celor pentru care s-a început urmărirea penală faţă de cei doi realizatori TV în cazul primarului comunei Zărani, Ion Moţ, respectiv şantaj, scrie România liberă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bch bch
    Impartea fasole cu carnati poporului pentru ca avea o intelegere secreta cu producatorii de hartie igienica. Le-a promis ca le mareste profitul daca-l sponsorizeaza cu 7 saci de hartie goi cu care sa se joace de-a cumpararea Oltchim-ului. + o coala A quattro da' firma pe care s-o vanture prin salonul V.I.P. (nu oriunde, ca reprezentantul Poporului nu mangiare [...] oriunde) al aeroportului H. Coanda strigand "Am banii, am banii! Da' nu-i pot dovedi cu acte..."
  • vaisteauata vaisteauata
    Asa este Domnu'Paul, rolsu, iahtu, vila, studiou cat romexpo,olchimu, toate's pentru bobor.
  • paul S paul S
    Domu' Dan e un haiduc modern. Lua spaga de la corupti si impartea fasole si carnati poporului sarac. Aducea si niste cantareti acolo in curte la OTV si era toata lumea fericita. Basescu nu da la nimeni, numai fetelor lui. Daca o excludem pe blonda aia voluptoasa, am uitat cum o cheama. Poate aici a gresit domnu' Dan, a fost de partea poporului.
  • anonimm anonimm
    CIOCOIIIIIIIIIIII

Trimite un comentariu

sus