Skip to main content

Programe Revelion: Dan Negru la Antena 1, Andra şi Măruţă la Pro TV, Andreea Marin la TVR

 

Revelion 2014
Revelion 2014. Pro TV, TVR şi Antena 1

Publicitate

Pro TV şi Antena 1 merg pe reţete deja testate pentru noaptea de Revelion: Andra şi Măruţă, respectiv Dan Negru.

Andra şi Cătălin Măruţă vor fi gazdele Magic Show, programul special de Revelion pregătit de Pro TV.

Antena 1 vine cu Dan Negru, care prezintă Revelionul Starurilor şi cu Mirela Boureanu-Vaida cu Revelion la Hanul Mirelei.

Emisiunea maraton a postului TVR 1 ((20.30 - 04.05) va fi găzduită de Andreea MarinRamona Bădescu şi Iuliana Tudor.

Acestea sunt doar câteva dintre emisiunile cu care televiziunile vor să-i distreze pe români în cea mai lungă noapte din an.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, o selecţie a programele speciale de Revelion, care vor fi difuzate în ultima zi din 2013 şi în noaptea dintre ani.

PRO TV. Best of - Serviciul Român de Comedie. Andra şi Cătălin Măruţă, gazdele “Magic Show”

20.30 - 21. 45. SRC - Best of 2013

Serviciul Român de Comedie aduce pe 31 decembrie de la 20.30 cele mai bune momente ale sezonului, intr-o editie best of.

21.45 - 02.00. Magic Show, cu Andra şi Cătălin Măruţă

Soţii Măruţă prezintă, ca şi anul trecut, programul special de Revelion de la Pro TV.

Laura Cosoi, Răzvan Fodor, Gina Pistol, Pacha Man, Daniel Max Dragomir sau cei trei MasterChefi sunt printre vedetele care se transformă în asistenţii unor cunoscuţi magicieni şi fac tot posibilul să pună în evidenţă numărul prezentat.

Mentalistul Cristian Gog, Vlad Grigorescu, finalistul de la “Românii au talent”, Lorenzo, magicianul care s-a ocupat de apariţiile spectaculoase ale Loredanei în ultimul său concert şi Cristina Strecopitov, prima femeie magician din România, sunt câţiva dintre cei care vor încerca sa-i impresioneze pe telespectatorii Pro TV.

Atmosfera va fi întreţinută de Smiley, Corina Bud, Mandinga, Andra, Puya şi Don Baxter, Sore sau Horia Brenciu.

ANTENA 1. Dan Negru cu Revelionul Starurilor şi Revelion la Hanul Mirelei (Mirela Boureanu - Vaida)

Revelion Antena 1
Revelionu Starurilor, Antena 1

20.00 - 2.30. Program de divertisment în memoria lui Nae Lăzărescu şi Revelionul lui Negru

Revelionul Antenei 1 începe, de la ora 20.00, cu un program de divertisment susţinut de Nae şi Vasile, în memoria celui care a fost Nae Lăzărescu, urmat, de la ora 21.45, de Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru.

La Revelionul găzduit de Dan Negru o mulţine de vedete vor trece prin transformări incredibile.

Una dintre cele mai spectaculoase deghizări va fi personajul Suleyman Magnificul, care vine la Revelion alături de Hurrem (întruchipată de Monica Davidescu).

La Revelionul Starurilor se întrec două echipe, care vor trebui să recunoască personajele din spatele măştilor, după indiciile oferite de prezentatorul Dan Negru.

Echipa fetelor: Viorica şi Margherita din Clejani, Vica Blochina, Daniela Crudu, Maria Cârneci, Lora, Cristina Stamate, Anda Adam, Carmen Şerban, Cornelia Rednic.

Echipa băieţilor: Lupu Rednic, Jean de la Craiova, Pepe, Marcel Pavel, CRBL, Cătălin Moroşanu, Ovidiu Cuncea, Denis Ştefan, Matteo, Vali Vijelie, Ioniţă din Clejani, Cornel Borza.

De la 2.30, petrecerea se mută în Hanul Mirelei

Mirela Boureanu - Vaida, prezentatoarea emisiunii Mireasă pentru fiul meu, va prelua ştafeta de la Dan Negru şi va continua petrecerea cu Revelion la Hanul Mirelei., un program susţinut de interpreţi de muzică populară.

TVR 1. Trei doamne şi un Revelion. Andreea Marin, Ramona Bădescu şi Iuliana Tudor vor petrec împreună Revelionul TVR 

Trei doamne şi un Revelion. Andreea Marin, Ramona Bădescu şi Iuliana Tudor
Trei doamne şi un Revelion. Andreea Marin, Ramona Bădescu şi Iuliana Tudor - TVR 1

20.30 - 04.05. Andreea Marin, Ramona Bădescu şi Iuliana Tudor îşi împart spaţiul de emisie de la TVR 1, în noaptea dintre ani.

  • Andreea Marin deschide programul de Revelion. 
  • Iuliana Tudor şi orchestra „Lăutarii” din Chişinău îşi primesc oaspeţii, care vin cu urări pentru telespectatori. 

Printre invitaţii Iulianei Tudor se numără Steliana Sima, Ion Ghiţulescu, Maria Dragomiroiu, Ionuţ Fulea, Dinu Iancu Sălăjanu, Andreea Voica, Niculina Stoican, Matilda Pascal Cojocăriţa, Petrică Mâţu Stoian,  Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Laura Lavric, Gheorghe Turda.

  • Momentele de folclor se vor îmbina, de-a lungul programului de Revelion de la TVR 1, cu secvenţele dintr-un alt platou, unde gazdă este Ramona Bădescu
  • Revelionul TVR 1 prilejuieşte şi întâlnirea cu nume mari ale muzicii româneşti, precum Loredana, Pepe, trupa Electric Fence, dar şi cu Xonia, Mirela Pană, Sebastian şi Maximilian Munteanu, Diana Matei & Gipsy Cleante.
  • În jurul orei 2.00, Iuliana Tudor, dar şi Floarea şi Gheorghe, se alătură Ramonei Bădescu şi invitaţilor săi, pentru o „Sorcovă” inedită şi urări pentru telespectatori.

KANAL D. Cove va găzdui Celebrity Show, ediţie specială de Revelion. Liviu Vârciu, Axinte şi Wilmark, printre invitaţi

22.00 - 02.30.

La cumpăna dintre ani, Cove (Gabriel Coveşteanu) a pregătit o ediţie specială a emisiunii de divertisment Celebrity Show.

Liviu Vârciu şi Ana-Maria Barnovschi, Axinte, Andreea Bănică şi Wilmark, Roxana Nemeş şi Vali Vijelie, Cornelia şi Lupu Rednic, sunt doar câţiva dintre invitaţii lui Cove.

PRIMA TV. Ediţii speciale: Mondenii şi Killer Karaoke

Pentru noaptea de Revelion, Prima TV a pregătit ediţii speciale ale emisiunilor “Mondenii” şi “Killer Karaoke”.

23.30. Ediţie specială Mondenii

De Revelion, Andreea Grămosteanu, Angel Popescu, Mirela Zeţa, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ au pregătit o ediţie specială a emisiunii “Mondenii”.

00.30. Best of Killer Karaoke, emisiune prezentată de Ştefan Stan.

ANTENA STARS. "Răi da' buni", cu Stela Popescu şi Alexandru Arşinel

Revelionul Antenei Stars
Crisi Brancu, la Revelionul Antenei Stars

Ora 19.00.

Mihai Morar a pregătit, pentru 31 decembrie, o ediţia specială a emisiunii “Răi da buni”, cu Stela Popescu şi Alexandru Arşinel.

23.45. Revelionul Antenei Stars (fosta Antena 2)

Prezentatorii serii vor fi Irina Cordoneanu şi Raru. Programul va fi întreţinut de prezentatorii Antena Stars: Adriana Bahmuţeanu, Oana Turcu, Cristi Brancu, Mihai Morar, Rocsana Marcu, Florentina Fântănaru,

Muzică de petrecere şi un concurs între două echipe de vedete, conduse de Rică Răducanu şi Serghei Mizil.

TVR 2. 2014 - Revelion cu noroc la revistă. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, în roluri principale

Screen Shot 2013-12-30 at 4.01.36 PM

22.00 - 02.10

Postul TVR 2 a ales pentru noaptea dintre ani un spectacol cu cele mai mari nume ale Teatrului de Revistă, trupe de dans şi mari interpreţi.

Printre aceştia se numără Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Cristina Stamate, Adriana Trandafir.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mario Mario
    Zâna impostoare şi-a pierdut magia! Pentru fosta divă, audienţele nu sunt de partea ei, iar postul public vrea să scoată din grilă emisiunea „Zânei“. Plătită cu 14.000 de euro pe lună, Andreea Marin nu a avut revenirea pe care şi-o dorea. Emisiunea „Preţuieşte viaţa“ este difuzată în fiecare duminică, costa 40.000 de euro/editie dar audienţele au fost mult sub aşteptările celor din TVR.
  • geo geo
    Din pacate, cu aceleasi formate vechi pline de manelisti si cocalari vor lua fata TVRului care promite programe de f buna calitate.
  • villy villy
    Dupa mine, cel mai bun revelion tv este la TVR-uri. La Antene manelistii la putere, parca ar fi abonati in fiecare an Vijelie, Clejani, Guta, Minune.
    Castigatorul desigur Negru. Si asa nu prea conteaza revelionul pt publicitari. Publicul comercial nu va sta in fata tv-ul de revelion.
  • iulian28 iulian28
    Tvr devine interesant...pro si Antena au aceleasi vrajeli cu acelasi format de anul trecut
  • mbm mbm
    super tare oferta TVR-urilor!
    De-abia astept sa retraiesc un Revelion de anii '90 (A. Marin si Ramona Badescu) pe 1 si unul din anii '80 (Stela si Arsinel) pe 2!
    Oare pe 2 ne va vorbi tovarasu' in prag in An Nou?
  • geo geo
    Antena 1 cred ca se va impune, si de data aceasta, in fata scamatorilor de la ProTV, iar TVR1 va face o figura frumoasa - undeva in Top 5, la "bataie" cu TVR2 care promite un program interesant...oare noul manager al TVR o fi avind si el o contributie?
  • ziDzi ziDzi
    Prea multi manelisti pe la Tv .
    Sa vedem ce vor transmite si posturile Tv de Stiri ...., cat si posturile muzicale gen Etno Tv care sigur va fi in top la audienta.
    Ar mai fi de adaugat si concert Vunk de pe Prima tv de la 1:15
  • qwerty qwerty
    protv face revelionul ieftin, cu oamenii pe care ii plateste zi de zi, dar macar a renuntat la manelisti. a1 nu se poate detasa de vali vijelie si clejani. inca un revelion trist.
  • no name no name
    Interesanta oferta tvr2, la antene cocalari si pitipoance, la tvr1 - 3 parasute, pro - "fam. Bundy"!
  • andrei.eu andrei.eu
    chiar si noaptea de Revelion ,Anul Nou e o noapte ca oricare alta timpul trece la fel doar ca la o secunda distanta treci într-un alt an.

Trimite un comentariu

sus