Skip to main content

"QUALITY". Capital, o copertă ca-n tabloide. "Puşculiţa fără fund" şi o domnişoară cu formele la vedere

 
capital 9 dec 2013
capital 9 dec 2013

capital 9 dec 2013PRESA DE AZI. Săptămânalul Capital îşi deschide ediţia de astăzi cu o copertă ruptă parcă din tabloidele Libertatea sau Click!. O caricatură cu o domnişoară îmbrăcată sumar tronează pe prima pagină alături de titlul: "Puşculiţa fără fund a Execelenţei Sale Vlasov".

Publicitate

Articolul de pe prima pagină a săptămânalului economic vorbeşte despre "controversele" din jurul Preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov.

"Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României s-a remarcat mai puţin prin acţiunile în favoarea companiilor autohtone şi mai mult prin disputele şi scandalurile în care a fost implicat. (...) Contractele acordate unor firme apropiate USL, sumele imense cu sursă incertă pe care le-ar fi pierdut la ruletă sau condamnarea penală din perioada comunistă sunt alte tuşe din portretul controversatului avocat ieşean", scrie Capital, pe prima pagină.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte abordate de ziarele apărute astăzi.

  • Ziarul Adevărul tratează pe prima pagină subiectul scandalului din jurul gazelor de şist. "Meciul de la Pungeşti", este titlul dat de cotidianul editat de Adevărul Holding. "Scandalul gazelor de şist durează de câteva luni, dar nu s-a auzit deloc poate cea mai relevantă voce din Vaslui: Adrian Porumboiu, potent om de afaceri în domeniul agricol. Informa'ii insistente indică o presupusă implicare în proteste a lui Adrian Porumboiu", scrie Adevărul.
  • Evenimenul zilei anunţă, pe prima pagină, "o campanie de dezvăluiri privind devalizarea petrecută la Căile Ferate Române în ultimii ani". "Jaful de la CFR: au dispărut 1.125 de vagoane!", este titlul primului articol din această serie.
  • România liberă spune "povestea de succes" a şomerilor de la Nokia. "83 la sută din foştii angajaţi de la fabrica de telefoane de la Jucu şi-au găsit locuri de muncă", scrie pe prima pagină cotidianul editat de Medien Holding. "Reţeta-surpriză. Cum au ajuns şomerii de la Nokia. O poveste de succes", titrează România liberă.
  • Tabloidul Libertatea îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre Alexandra Stan, care îşi reia concertele. "Alexandra Stan pune capăt lunilor de ezitare de după bătaia primită de la fostul ei impresar şi îşi reia concertele", scrie Libertatea.
  • Click! are pe prima pagină două subiecte: contractele încheiate de Bianca Drăguşanu cu Antena Stars, noul post al grupului Intact, cu un club din Bucureşti şi pentru diverse prezentări de modă. (Toate acestea ajungând la valoarea de 25.000 de euro pe lună, potrivit ziariştilor de la Click!). Celălalt articol vorbeşte despre "efectele pozitive" ale divorţului dintre Gabrilea Cristea şi Marcel Toader. "Ambii au avut de câştigat. Ea s-a ales cu o emisiune tv, el cu circa 120.000 de eruo, pe care i-a investit acum într-un restaurant", mai scrie tabloidul pe prima pagină.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus