Skip to main content

Sorina Matei se desparte de România TV

 

sorina mateiJurnalista Sorina Matei, realizatoare la România TV, şi-a anunţat, pe blogul personal, plecarea de la postul de televiziune patronat de Sebastian Ghiţă.

Publicitate

„Având în vedere că deja au apărut zvonuri pe această temă, am decis să vă anunţ eu: după o lungă chibzuire, am încetat colaborarea cu postul România TV. Îi mulţumesc mult lui Cătălin Popa şi tuturor colegilor pentru colaborare”, a scris jurnalista pe blogul ei.

Sorina Matei a lucrat în trecut la Antena 3, reporter pe politic, post pe care l-a părăsit în martie 2011, după neînţelegeri cu managementul în privinţa unui interviu cu Traian Băsescu.

După aceea, a urmat B1 TV, unde a coordonat departamentul politic şi a avut o emisiune. Sorina Matei a părăsit televiziunea de ştiri la doar şase luni de la angajare pentru a se alătura România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Om Om
    daca si Digi24 a ajuns post neutru, suntem bine de tot :)) cred ca aveti ochelari de cal :D
  • andi andi
    Bine,antilimonada.
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    @raspopitu : fa-ti o poza si da-ti foc ! Inapoi in latrina 3, in cocina la felics e locul pontistilor ! Hai, valea si ia-ti pastilele de laringita , de cand urli ca imbecilu Jos Base ! Pe langa clica latrinelor voiculesciene trebuie sa trecem cu masti de gaze speciale , asa au imputit tara cu excrementele lor de retardati psihici ... Cazuri notorii de studiat in spitalele de neuropsihiatrie, in camasi de forta si cu injectii de linistire a unor Dementi !
  • calin calin
    Cam eliptic comunicatul ei. Si ea e legata la gura? Daca da, nu mai e un subiect de stire, s-a zis cu verticalitatea, au ramas doar jobul ingrat si constrangerile facturilor la utilitati!
  • raspopitu raspopitu
    cristina.....orele 16 spargem usa....asa este...te astept,la un parastas de pomenire a morțior...sorina matei alias joysi putea a baseala si prin sticla micului ecran si cand o auzeai vorbind de basescu,i se umplea gura plus cu glasul ei strident aveai senzatia ca se sparge o sticla,un geam...numai bine cristina !
  • simplu telespectator simplu telespectator
    Eu tocmai citeam stirea asta in presa- ca azi e duminica si ma mai rasfat un pic pe net- si am vazut o postare a unui comentator in evz care descrie tot ceea ce inseamna, tot ceea ce transmite dincolo de sticla domnisoara Matei. Il redau, ca si eu am exact aceeasi parere, nu as schimba nici macar o virgula:
    "Adevarul e ca nu poti sa-ti ascunzi incompetenta ca jurnalista decat victimizandu-te. Trebuia sa dovedeasca faptul ca poate face rating, dar ea nu a dovedit decat urmatoarele (ceea ce stiam cu totii):
    - are o voce extrem de neplacuta, iti zgarie timpanele;
    - nu stie sa-si priveasca in ochi telespectatorii, mereu are ceva de cautat pe masa aia, de parca ar strange incontinuu firimituri; de fapt, prin asta da impresia ca e mereu nepregatita, de-aia se fereste sa priveasca spre camera de luat vederi;
    - modereaza mai bine o emisiune si un maidanez de pe strada; singurele ei argumente sunt "hai, domle", atat o fi invatat sa spuna;
    - cand incepe cineva sa-si spuna o opinie care ei nu-i place, sare cu vocea aia de smirghel si nu mai intelegi nimic.

    Asa ca, mare paguba mare. Poate isi face o operatie la corzile vocale pana una, alta."

    Hmm, cam asa se vede dincolo de "sticla". Din pacate pentru ea.
  • Cristi Cristi
    LOOOOOL! "Vertical"... asta e o noua pozitie? :)
  • uimit uimit
    n-am inteles niciodata de ce s-a dus acolo. era clar ca mai devreme sau mai tarziu va avea interzis la critici psd. oricum e de felicitat ca nu a cedat sa se transforme de dragul banilor. rara avis.
  • rodica rodica
    Cand o aud pe jurnalista-tata (lider,dupa ea vin Puscalau si Grecu)imi aduc aminte de creta care scartaia pe table . Daca va schimba foaia si va incepe sa-l laude pe Antonescu , cred ca va merge la Realitatea desi ar fi mai bine in presa scrisa
  • profesor profesor
    Sorina face o miscare potrivita pt ca la GhitaTV trebuie sa pupincuresti la greu toata sleahta de psedei!!! Mult succes!!!
  • cristina cristina
    Raspopitule o duci bine ? papi bine pe banii prostilor de contribuabili ! ah am uitat voi spargeti usa la ora 16!
  • Jerry Jerry
    Nu-i mai pune asemenea intrebari lui Tom!
    Noi suntem deja la ora de joaca.
  • ana ana
    Dar la Latrina 3 cum se pupa, ca va vad cunoscator?
  • raspopitu raspopitu
    Uraaa!!!!gata,am scapat in sfarsit....de luni de zile-i recomand sa mearga la b1 tv,evenimentul zilei etc.Du-te Sorina tată du-te spre lumina cotroceniului du-te,cale batuta.....ă!!!!
  • bahmu bahmu
    era logic ca va pleca dupa venirile lui Ciutacu si, mai ales, a madamei Cretulescu. unde o vom vedea...probabil la B1 TV ori la Digi 24.

Trimite un comentariu

sus