Skip to main content

Stelian Tănase, propunerea PNL pentru şefia interimară a TVR

 

stelian_tanase adevarul 2

Jurnalistul Stelian Tănase este noua propunere a PNL pentru şefia televiziunii publice, potrivit Mediafax. Anunţul a fost făcut de către purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora.

Noua propunere a PNL pentru această poziţie vine după ce plenul Parlamentului nu l-a putut valida pe Rareş Bogdan în poziţia de şef interimar al TVR, ca urmare a absenţei în bloc a parlamentarilor PSD.

Parlamentarii se vor reuni vineri la ora 12:00 în şedinţă comună pentru a stabili directorul interimar al TVR, la ora 11 fiind convocate Comisiile de Cultură, a anunţat preşedinţele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, arătând că nu ştie care este propunerea liberalilor pentru acest post.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • miticA miticA
    Uraaa, gashca SOV reloaded!!!!

    Tănase către SOV: "Să te audă Dumnezeu"

    În 2010, când Sorin Ovidiu Vîntu a fost trimis în judecată, presa a publicat mai multe stenograme ale unor discuţii pe care fostul patron al Realităţii le-a avut cu angajaţii săi, printre care şi Stelian Tănase.

    Una dintre stenograme surprinde o discuţie dintre cei doi despre şansele lui Mircea Geoană în faţa lui Băsescu, iar în momentul în care Vîntu afirmă că va câştiga candidatul PSD, Tănase răspunde: "Să te audă Dumnezeu!".

    "Sorin, dacă mă chema să stea de vorba cu mine o oră, să-i fac training, să ştii că intra bine în emisiune", mai spune Tănase despre confruntarea televizată Geoană-Băsescu. În plus, angajatul lui Vîntu îl asigură pe patronul său că nu i-ar fi cerut nimic lui Geoană în schimbul sfaturilor sale pentru asigurarea unui "mental bun".



    Citiţi mai mult: Stelian Tănase, propus la TVR: „Directorul va trebui să sprijine campaniile USL” - Media > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/stelian-tanase-propus-la-tvr-directorul-va-trebui-sa-sprijine-campaniile-usl-1073457.html#ixzz2o0GX0ln7
    EVZ.ro
  • Riro Riro
    Marele Stelian Tanase! Alt arogant facut vedeta de un baiat care arunca cu bani in dreapta si in stanga. N-au mai fost bani, colaborarea cu TV s-a dus si de mai bine de un an sta pe bara visand la trecutul glorios. Un balon de sapun plin nu cu aer, ci cu muuuullllltttaaa aroganta. Exact ce calitati il recomanda pe Stelian Tanase in fruntea unei televiziuni?
  • Horea Horea
    "...dar, stelian tanase scrie si il poti citi..."

    La TVR, nu trebuie sa scrii! Acolo trebuie sa stii sa ţipi cât mai tare.
    E una din metodele de a te impune (zic, una din metode; mai sunt si altele)
  • nadia nitov nadia nitov
    @horea- noi stim ca ai dreptate! il fac aia de comanda! si-l pun sa semneze ca primarul! sunt prea multi pe unul singur! dar, stelian tanase scrie si il poti citi! pe cand saftoiu era ca o moara stricata cu limbaj de lemn. o jale! :( si extrem de rau intentionat!
  • Horea Horea
    "Jurnalistul Stelian Tănase este noua propunere a PNL pentru șefia televiziunii publice"

    Prea MOALE pentru o haita atat de apriga si numeroasa!
  • Dana Dana
    Oh, shit!!!
    Asta e tot ce mai lipsea...
  • Vasile Vasile
    Doaaaamne feresteee!
  • xfgbvx xfgbvx
    Daaaaaa, Stelica, marele meneger... o sa faca asta fecala praf... probabil o sa aduca proiectul ala prin care voia sa faca Realitatea TV un BBC romanesc, o sa schimbe cateva nume pe acolo si o sa il prezinte pe tevereu drept BBCul romanesc...

Trimite un comentariu

sus