Skip to main content

Totul e permis revine la Antena 1, cu un nou prezentator şi o altă zi de difuzare

 

Copyright Gabriela Arsenie
Copyright Gabriela Arsenie

Publicitate

Show-ul Totul e permis revine la Antena 1 din luna ianuarie, dar cu un nou prezentator, o altă zi de difuzare şi reguli noi. În plus, dacă până acum show-ul avea invitaţi actori, de-acum concurenţii sunt vedete din show-biz precum Andreea Bălan, Daniela Crudu, Pepe şi Jean de la Craiova.

Show-ul de comedie a intrat într-o pauză în luna octombrie, după ce fusese înlocuit, miercurea, cu Te cunosc de undeva.

Locul fostului prezentator Alexandru Ion va fi luat de către Cosmin Seleşi, iar show-ul va fi difuzat duminica, 5 ianuarie, de la ora 20.30.

O altă noutate din noul sezon ţine de regulament. Dacă până acum se păstrau de la o ediţie la alta doar căpitanii celor două echipe - componenţa echipelor schimbându-se, indiferent de rezultatul final -, din luna ianuarie a lui 2014 rămâne în joc echipa care câştigă cele mai multe probe.

Totul e permis este o emisiune ce are la bază teme din actorie, precum mima sau imporivizaţia, proba de foc fiind aceea a planului înclinat la 22,5 grade, pe suprafaţa căruia concurenţii vor improviza pe o temă dată, la indicaţiile prezentatorului.

La “Totul e permis” cei opt concurenţi sunt împărţiţi în două echipe conduse de câte un căpitan. Concurenţii ediţiei din 5 ianuarie sunt: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Pepe, Lucian Ghimişi (căpitan), respectiv Alina Puşcaş, Daniela Crudu, Jean de la Craiova şi Cătălin Bordea (căpitan).

Antena 1 a difuzat în toamnă doar trei ediţii din show-ul Totul e permis, după care a fost înlocuit cu Te cunosc de undeva. Producţia nu a fost un succes în audienţe, după cum paginademedia.ro a scris pe larg AICI. Cele trei ediţii au fost ocupat locurile doi sau trei în audienţe. Cea mai urmărită ediţie a fost prima, cu 941.000 de telespectatori la nivel naţional.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex_2 alex_2
    L-a rezolvat si pe asta Badea.De data asta mi se pare corect. Nu avea ce cauta la Antene tocmai cel care il parodia pe Badea in reclama electorala.

Trimite un comentariu

sus