Skip to main content

VIDEO. SpotON. Morocănosul de la Mercador are vecini noi, iar Alex Papadopol vrea acţiune pe internet

 

Morocanosul de la Mercador

Publicitate

Morocănosul cu bormaşina de la Mercador are vecini noi şi nu e încântat deloc. Alexandru Papadopol este erou într-o reclamă la internetul Digi, iar Temişan şi Monica Davidescu se pregătesc de sărbători cu Lidl.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noile spoturi publicitare apărute peste weekend. Rubrica SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Morocănosul veci cu bormaşina de la Mercador a ajuns la cel de-al patrulea spot pe TV. După ce a scăpat de foştii vecini care ascultau rock alternativ la maximum, acum morocănosul are vecini noi, părinţi cu doi copii, băieţel şi fetiţă. Iar copiii fac „hopa, ţopa, hopa, ţopa, ţopa!”. Aşa că vecinul s-a gândit să le cumpere o sanie, ca să se mai joace şi pe afară.
  • Digi promovează noua viteză de internet cu un nou clip publicitar în care personajul principal este Alex (actorul Alex Papadopul), „un erou de comedii, drame şi telenovele”, căruia îi lipseşte acţiunea.
  • Lidl a intrat în spiritul sărbătorilor cu un spot de familie, cu Aurelian Temişan, Monica Davidescu şi fetiţa lor, alături de bucătarul Antonio.

Mercador - Vecini noi

Dedeman - Familia

Digi - Alex

Granini - Fructele

Lidl România - Familia Temişan

Seenow - Programe

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus