Skip to main content

17 ianuarie. Taxa TV s-ar putea majora de la 4 lei la 6-8 lei. Băsescu despre Antena 3: postul de propagandă, dezinformare şi înşelare a românilor

 

tvr

Publicitate

TAXA TVR. Preşedintele Comisiei pentru cultură din Senat, Georgică Severin (senator PSD), a declarat că susţine mărirea taxei TV de la 4 lei pe lună la 6-8 lei lunar, precizând însă că acesta este un punct de vedere personal, care nu angajează Guvernul, scrie Mediafax.
Severin a menţionat că în timp ce în România taxa TV este de 4 lei, în Serbia, "care nici măcar nu e membră în UE", se plăteşte o taxă de aproape 10 ori mai mare. În restul ţărilor taxa este între 10-15 până la 30 de euro (pe lună - n.r.).


Declaraţia vine la o zi dupa ce directorul interimar al TVR, Stelian Tanase, a anuntat ca a trimis la Ministerul de Finante un "proiect" privind marirea taxei. Pe de altă parte, şeful radioului public, Ovidiu Miculescu nu susţine creşterea taxei, spunând că
"e o nebunie sa ceri asta acum!", potrivit blogului jurnalistului Cătălin Tolontan.


REACŢIE. Preşedintele Traian Băsescu a avut, ieri, într-o conferinţă de presă, un schimb de replici cu un jurnalist de la Antena 3 care l-a întrebat despre un contract pe care Ioana Băsescu l-ar avea cu o subsidiară a Gazprom, scrie Mediafax. Şeful statului l-a acuzat pe jurnalist că minte "ca securistul Voiculescu".
"Staţi, staţi: postul de propagandă, dezinformare şi înşelare a românilor. (..) Postul patronat de domnul Voiculescu, care a fost condamnat în primă instanţă la cinci ani de închisoare", a spus Băsescu în conferinţa de presă de la Cotroceni.
Băsescu a avut un schimb de replici cu un ziarist al Antenei 3 despre un contract al Ioanei Băsescu

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmina Cosmina
    ai dreptate. toate problemele din tara asta se rezolva prin faptul ca se gasesc unii fraieri care sa plateasca pentru orice prostie. mi s-a luat!
  • topeskany topeskany
    nu mi se pare corect! stam sa platim salariile la tvr, dar nu se mai uita nimeni la postul ala de televiziune. nu are nici o logica. de fapt, de ceva vreme incoace in tara asta nu mai e nimic logic, ci e un haos total
  • Neo Neo
    Prea putin interesanta taxa asta, romanii nu stau in 2-3 lei. Mult mai important este ce reactii are un presedinte de stat.
  • Sabin Sabin
    Oricum cred ca prea putina lume se uita la TVR.
  • iulian28 iulian28
    Bine a zis-o Basescu...eu nu inteleg de ce lumea inca se uita la manipularile de pe Antena 3
  • Horea Horea
    Si daca se inchide, cine sa mai proslaveasca "realizerile" partidului stat?
  • Horea Horea
    Bravo Ioane!
    Mi-a placut. In special chestia cu ... elicopteru.
  • mile mile
    in serbia taxa tv a fost eliminata
  • Laszlo Laszlo
    Nu am nimic cu aceasta crestere, este una normala. Nu poti sa faci performanta fara o sustinere financiara serioasa. Urmaresc TVR imi place filmele care se dau sunt de calitate si majoritatea filmelor sunt europene. Stirile nu sunt cu subiect monden asa cum o fac mai toate televiziunile comerciale, din pacate PROTV m-a dezamagit profund.In legatura cu ANTENA3, au devenit deja penibili insa vad ca ROMANIATV si B1 ii calca pe urme , singurul post de stiri performant e DIGI24.
  • unul unul
    Cand managementul este praf si incompetentii nu gasesc solutii sa curate infectia aia numita TVR de paraziti, e simplu: se mareste taxa si brusc, toate problemele s-au "rezolvat". Noroc ca sunt fraieri care platesc.
  • maria munteanu maria munteanu
    tvr ar trebui inchis pentru ca nu este profitabil ca nu se mai uita nimeni la el.
  • vlad vlad
    cine se mai uita la tvr fratilor?????????????pe bune cine mai este fan tvr???????????toata lumea se uita la alte televiziuni mult mai bune si mult mai profesioniste decat expirata tvr.
  • Andrei Andrei
    In restul tarilor, o fi ea 10-15 euro, dar salariile sunt de 3000 de euro, nu de 200 de euro, iar televiziunile alea traiesc doar dintr-o sursa de finantare, nu din 3 si mai fac si televiziune de calitate, nu ca*at.
  • ion ion
    S-o faca chiar 100 de euro.Sa o aduca pe "zana" inapoi si sa-i dea 1 milion de euro pe editie.Sa fie cate o editie pe zi.Sa cumpere la angajatii TVR doar masini ca Lamborghini,Ferrari,Buggati,nu Dacii.Ba mai bine.sa cumpere la fiecare angajat TVR cate un elicopter ca sa nu stea blocati in traficul din Bucuresti.
  • alex_2 alex_2
    S-o faca direct 10 euro. Ce ne mai incurcam cu mariri progresive. Daca asa e in UE... Si daca maresc taxa sa mareasca si bugetul. Si daca maresc bugetul sa permita sa se bage reclame si in timpul filmelor/emisiunilor, nu doar intre "parti".

Trimite un comentariu

sus