Skip to main content

20 Decembrie. Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu contestă Regulamentul de organizare a alegerilor pentru CA

 

tvr

Publicitate

NELINIŞTE LA TVR. Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu, aflaţi pe primele locuri în urma scrutinului organizat vineri în TVR, dar invalidaţi din cauză că "nu au depus cazierul judiciar", contestă Regulamentul de organizare a alegerilor pentru CA al SRTv, precizând că au declarat pe proprie răspundere că nu au cazier, iar preşedintele principalului sindicat al TVR susţine că votul trebuie refăcut, scrie Mediafax.

Mihai Rădulescu - care a obţinut 584 de voturi la scrutinul de vineri - a declarat că va contesta rezultatul alegerilor luni, când va depune şi "certificatul de cazier judiciar". Mihai Rădulescu a mai spus că speră să nu fie pus în situaţia să conteste în instanţă rezultatul alegerilor din TVR.


Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu contestă Regulamentul de organizare a alegerilor pentru CA TVR. Preşedintele principalului sindicat al TVR: Votul trebuie refăcut


CEA MAI ÎNDRĂGITĂ PE TV. Vedeta de televiziune Ellen DeGeneres se situează, pentru a doua oară consecutiv, pe primul loc în topul celor mai îndrăgite personalităţi din industria de televiziune nord-americană, fiind urmată în clasament de actorul Mark Harmon, din serialul „NCIS", difuzat pe CBS, scrie Adevărul.

Topul este alcătuit, anual, pe baza unui sondaj efectuat de firma de prospectare a pieţei Harris Poll, la care participă 2.000 de americani. Pe locul al treilea în top se află Jon Stewart, moderatorul emisiunii „Daily Show", fiind urmat de actorul Jim Parsons, din sitcomul „Teoria Big Bang", pe locul al patrulea, şi de Jay Leno, realizatorul emisiunii „The Tonight Show", pe locul al cincilea.
Ellen DeGeneres, personalitatea TV a anului 2014, în SUA


ARNOLD IS BACK. Actorul Arnold Schwarzenegger va primi un onorariu de 3 milioane de dolari pentru a juca într-un spot pentru berea Bud Light, care va fi difuzata in timpul galei Super Bowl, conform Wall-Street.ro.

Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, reprezintă cea mai recentă vedetă care a acceptat să apară într-o reclamă ce va fi difuzată la Super Bowl 2014 - un eveniment care îi costă pe advertiseri 4 milioane de dolari pentru fiecare spot.
Cati bani scoate Arnold Schwarzenegger dintr-o reclama la bere difuzata la Super Bowl


SCANDAL. Revista Playboy a dat în judecată compania Hearst Communications, care editează publicaţia b, susţinând că aceasta a publicat în mod neautorizat o serie de fotografii în care fotomodelul Kate Moss apare în ipostaze îndrăzneţe, potrivit Wall-Street.ro.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, Hearst Communications a publicat pe propriul site un set de fotografii realizate de Kate Moss pentru revista Playboy, folosind un link ce direcţiona utilizatorii către un alt site, cu mesajul: "Vedeţi setul complet şi fabulos al lui Kate Moss pentru Playboy".
Playboy a dat in judecata Harper's Bazaar pentru publicarea unor fotografii cu Kate Moss


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus