Skip to main content

8 ianuarie. Hackerul "Guccifer" a spart contul de email al directorului SRI, George Maior

 

George Maior - directorul SRI
Foto: EVZ

Publicitate

GUCCIFER A SPART EMAIL-UL ŞEFULUI SRI. Contul Yahoo al directorului SRI George Maior a fost spart de hackerul "Guccifer", cel care a publicat corespondenţa dintre Corina Creţu şi Colin Powell, scrie Mediafax, care citează site-ul Thesmokinggun.com. Purtătorul de cuvânt al SRI a precizat că e vorba despre un cont anterior numirii lui Maior la şefia SRI.
"Este vorba de un email privat vechi al domnului Maior (...) nu îl folosea decât pentru zona academică. (...) Se vor lua toate măsurile legale pentru asemenea situaţii, iar «Micul Guccifer» va fi o dată prins şi judecat conform legii", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava. Celebrul hacker "Guccifer" a spart conturile lui Colin Powell, ale unor membri ai familiilor Bush şi Rockefeller şi ale unor oficiali ai Administraţiei Obama.


Contul de Yahoo al directorului SRI, George Maior, a fost spart de hackerul "Guccifer". Ce spune purtătorul de cuvânt al SRI


MOGULUL CHINEZ SHAW A MURIT LA 106 ANI. Mogulul media chinez Run Run Shaw, care a construit un imperiu în Asia în domeniile cinematografiei şi televiziunii, a decedat ieri, la vârsta de 106 ani, scrie Mediafax. Anunţul a fost făcut de compania acestuia, Television Broadcasts Limited (TVB).
O figură centrală a cinema-ului de la Hong Kong, Shaw este cel care a popularizat filmele chineze kung fu în Vest şi, de-a lungul a peste 80 de ani de carieră, a ajutat la transformarea fostei colonii britanice într-un "Hollywood estic".
Mogulul media chinez Run Run Shaw a murit la vârsta de 106 ani

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Boicea Radu Boicea Radu
    Bravo lui daca SRI nu are personal bine pregatit
  • nadia nitov nadia nitov
    dar ce ma bucur de fiecare data cand kackerii sparg secretele netrebnicilor care se prefac ca le pasa de popoarele pe care le subjuga! :)

Trimite un comentariu

sus