Skip to main content

Adrian Năstase, lăsat mult în urmă de Bianca Drăguşanu. Divorţul Biancăi, prima ştire la Pro TV şi la Antena 1

 

bianca

Publicitate

Divorţul Biancăi Drăguşanu de Victor Slav a aruncat în planul doi condamnarea fostului premier Adrian Năstase. Bianca a fost, aseară, prima ştire atât la Pro TV, cât şi la Antena 1, iar timpul acordat evenimentului monden la ştiri a fost consistent.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, o monitorizare a principalelor jurnale de ştiri de ieri ale posturilor generaliste şi a timpului acordat de televiziuni subiectului Bianca Drăguşanu. Cercetarea a fost făcută în exclusivitate pentru Paginademedia.ro de către compania MediaTrust.

PRO TV. Divorţul Biancăi a avut parte, la Ştirile Pro TV de la ora 19.00 (unde a fost subiect principal), de aproape opt minute (de două ori mai mult decât subiectul Adrian Năstase). Cazul fostului premier a fost a doua ştire a jurnalului: Năstase ar putea fi liber la vară. A treia ştire a fost achitarea medicului Brădişteanu.

ANTENA 1. Observatorul Antenei 1 s-a deschis tot cu Bianca. Subiectul a avut parte de două minute şi jumătate. Jurnalul de pe Antenă a continuat tot cu un subiect monden: Andreea Marin – La zână ar putea veni barza, un subiect de aproape două minute.

A treia ştire de la Observatorul principal a fost Deputatul şi-a scos familia în stradă (cazul deputatului Dan Cristian Popescu).

KANAL D. Principalul jurnal al Kanal D s-a deschis cu o ştire despre Cătălin Botezatu: Bote, cel mai râvnit Burlac. După două minute de “Bote”, a doua ştire a fost divorţul Biancăi de Victor Slav. Potrivit datelor puse la dispoziţia Paginademedia.ro de MediaTrust, subiectul a avut parte de două minute şi jumătate.

TVR 1. Jurnalul TVR de la ora 20.00 s-a deschis cu o ştire despre un medic condamnat pentru malpraxis (un material pe aproximativ un minut). A urmat o ştire despre o învăţătoare cercetată penal şi despre o “Anchetă în forţă, la şcoala 10.”

PRIMA TV. Bianca a lipsit şi din principalul jurnal de ştiri al postului Prima TV unde, pe primul loc, a fost “Ţarul CFR, achitat”. A doua ştire a fost “La doi ani în comă alcoolică”. Adrian Năstase a fost în program, la a treia ştire: Din nou după gratii.

Primele trei ştiri la jurnalele posturilor generaliste şi durata lor în ziua de marţi, 7 ianuarie:

Subiect Durata secunde
Pro TV
1 Victor si Bianca divorteaza 455
2 Nastase ar putea fi liber la vara 201
3 Medicul Bradisteanu, achitat 67
Antena 1
1 S-a rupt lantul de iubire Bianca - Victor 153
2 La Z‰ana ar putea sa vina barza 113
3 Deputatul si-a scos familia ”in strada 158
Kanal D
1 Bote, cel mai r‰avnit burlac 128
2 Bianca divorteaza! 155
3 Unde sunt petrecerile de altadata? 125
Prima TV
1 "Tarul CFR", achitat 163
2 La 2 ani i”n coma alcoolica 119
3 Din nou dupa gratii 119
TVR 1
1 Condamnat pentru malpraxis 70
2 Invatatoarea, cercetata penal 114
3 Ancheta i”n forta, la scoala 10 155
TVR 2
1 Dosarul Zambaccian 108
2 Justitia, prinsa la mijloc 128
3 Ponta, i”n atentia CSM 22

Sursa: MediaTrust, analiză pentru Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria munteanu maria munteanu
    acestea sunt stirile si trebuie data romanilor asa cum sunt fiecare stire in felul ei
  • Maria Preda Maria Preda
    E normal sa se acorde si divortului celor doi, dar pro tv a exagerat dupa parerea mea.
  • topeskany topeskany
    acest divort este de actualitate. pana la urma,stirile se muleaza dupa preferintele romanilor. si cum oricine este la curent si cu cancanurile, mi se pare normal ca structura buletinului de stiri sa fie modificat pentru a cuprinde toate categoriile de stiri
  • Marian Marian
    Un divort Bianca Dragusanu va eclipsa cu totul orice alt subiect din media, chiar si pe cele politice. Din pacate pentru acestea, nu cred ca ruptura se va produce prea curand, cu siguranta prezentatorul de la meteo, Victor Slav ii va mai acorda o sansa roscatei.
  • nadia nitov nadia nitov
    dupa ce divorteaza de slav, bianca se marita cu bote pentru repararea onoarei lui de barbat, mai ia niste bani frumosi si din nou divorteaza pentru nepotrivire de caracter. :) care ai nevoie de-o dama care sa te ia de barbat sa-ti repare onoarea pierduta prin revistele de scandal ai caror paparazzi te-au fotografiat cu limba in gura altui barbat? :) grabiti-va, ca oferta nu tine decat pana la urmatorul mariaj! :) cine mai doreste, cine mai pofteste? :)
  • Mihai Mihai
    E un cerc vicios intretinut de televiziuni/ziare colorate etc . Daca la PRo se discuta despr asta , Antena nu poate rata subiectul si invers. Nu cred ca oamenii vor neaparat sa vada BIanca la tv ci pentru tv uri e mult mai comod sa produca barfa ieftina si costuri de productie mici decat sa faca ceva interesant care inseamna bani cheltuiti . Interesant ar fi un exercitiu de comun acord in care producatorii,redactorii etc sa ignore un personaj o perioada si cu siguranta nu va mai fi cerere apoi . E firesc ca analizele media sa arate ca Bianca a facut audienta atata vreme cat e prezenta la toate emisiunile din primetime sau offPT .E un film bun al lui Woody Allen-TO ROme with Love in care Roberto Begnini este facut vedeta peste noapte de tv si abandonat apoi tot peste noapte . Evident o ironie !
  • Horea Horea
    "Adrian Năstase, lăsat mult în urmă de Bianca Drăgușanu. "

    Asta-i Romania!
    Savurăm încă "circul" in locul "pâinii" (a nu se intelege că-i reprezentata de Nastase).
  • protopopescu protopopescu
    in ce tara traim? stirile despre o boarfa si despre un fotbalist cocalar sunt pe prima pagina. va dati seama cat de batuti in cap suntem? astia sunt vedete din cauza oamenilor care cumpara revistele de cancan si se uita la emisiunile astea de 2 bani. ce a facut aceasta Bianca in viata ei? in afara de multe m.i facute in stanga si in dreapta pentru o pereche de Louboutin? macar daca era actrita de filme porno, atunci putea fi vedeta. dar ea nu este actrita, ea este prostituata. si Cristea ce a facut la viata lui? ca fotbalist este un ratat, exista o gramada de alti fotbalisti la noi in tara mai talentati decat el. singura vedeta in toata combinatia asta este Victor, fost model, cu o cariera cat de cat statornica la meteo. asta in conditiile in care un prezentator meteo poate fi vedeta. dar sincer nu inteleg ce invata copiii nostri din toate astea. cineva spunea acum cateva zile aici ca televiziunile comerciale nu au rolul de a educa. de acord, dar ce te faci cand toata mass media este plina de divortul anului? Petrisor Obae daca iti respecti cititorii te rog scoate acest articol despre Bianca si divortul ei. Imi place pagina ta pentru ca nu se coboara la nivelul acestor cancanuri infecte. chiar nu are ce sa caute printre articolele tale o stire despre aceasta petarda. si chiar stiu ce spun cand sustin ca este prostituata.
  • mihai mihai
    Sint curios daca la scolile de presa pe care ambele televiziuni de top le au sau avut in trecut a predat cineva cursul despre "cum sa deschizi principalul jurnal de stiri cu o stire de cancan" ? Atata vreme cat nu se mai fac lucrurile profesionist de ce sa ne miram ca la scara mai mare in Romania se poarta impostura ?

Trimite un comentariu

sus