Skip to main content

Andreea Marin, consultant pentru un viitor post TV. CNA a respins cererea

 

Andreea Marin

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a respins solicitarea de licenţă audiovizuală a Canalului 33, post de business, pentru societatea Canal 33 Network SRL. Firma îi aparţine lui Alexandru Răducanu, jurnalist care deţine titlurile The Marketer şi Business Woman şi care, în urmă cu 13 ani, a scris cartea Andreea Marin - Poveste succesului, un volum biografic al vedetei TV.

Postul ar fi avut drept consultant, potrivit lui Răducanu, pe Andreea Marin şi are încheiat un contract cu Şcoala Tudor Vornicu, pentru viitorii angajaţi.

Alexandru Răducanu: „Activez în zona de media din mai mult timp. Am o relaţie bună cu toţi jucătorii din zona media. Diversitatea editorială este foarte mare şi în acelaşi timp coerentă cu conceptul pe care mi l-am propus. Punem foarte mult accent pe carieră, pe dezvoltare personală, nu doar pe zona de afaceri.

„Andreea Marin ne va consilia pe partea de programe, prin experienţa pe care o are în producţia de televiziune. Nu va fi angajatul televiziunii, dar ne va consilia”, a mai spus Răducanu.

Legătura lui Alexandru Răducanu cu Andreea Marin este mai veche. În anul 2001, Răducanu lansa cartea Andreea Marin - Povestea succesului. Volumul trecea în revistă reperele din biografia vedetei TV, de la copilăria din Cetatea Romanului, la ucenicia de la TVR Iaşi şi vârful de la Surprize, surprize.

Cum arată structura grilei prezentate la CNA: Postul ar fi trebuit să transmită zilnic între 08.00 şi 24.00 (16h) din care reluări: 9h (luni, marţi, miercuri, sâmbăta), 10h (joi, duminică), 7h (vineri). Emisiunile în reluare încep în fiecare zi la ora 08.00. Postul promitea 80% producţie proprie şi 20% producţii ale altor producători.

Solicitarea de licenţă a fost votată de patru membri (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Viorel Vasile Buda), restul fiind împotrivă.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    De acord partial cu cele de mai sus, bravo turcului acela, ce a stiut sa-i aprecieze superba-i frumusete... Rusine barbatilor romani ca n-au stiut sa se apropie de Andreea, rusine frustratelor romance, invidioase pe farmecele Andreei, ce niciodata nu se vor putea apropia... Rafinamentul , feminitatea desavarsita a Andreei e pus in valoare de un barbat adevarat, nu de mitocanii romani...
  • Geo Geo
    Ca sa fii consultant nu trebuie sa fii specialist in ceva? Gargaragioaica asta n-are nicio meserie si lantul de esecuri din cariera n-o recomanda nici macar pentru gestiunea unei tarabe din Piata Obor.
  • Livia M. Livia M.
    Femeia asta e artificiala precum colorantii de la torturile alea oribile de prin mall-uri. Ne meritam soarta cu varf si indesat pentru ca avem memoria scurta... Ati uitat de ce s-a despartit de primul sot, de Gheorghita? Pentru ca si-a ascuns amantul in sifonier si acesta l-a gasit pe americanul care ii promisese ei ca o face actrita la Hollywood.... :))) Sau pe avocatul pe care l-a inselat cu Cioroianu cand acesta era insurat, sau cum se dadea pe langa Lazarov... Sau Tiriac, sau antrenorul de handbal din liceu, sau Radu Florescu, sau Gica Popescu, sau colonelul Turcescu, sau Mihai Tufan din Campina, sau mai nou turcul maseuza platit de ea din fundatii si cati si mai cati... Vorbeste ea de principii cand ea era atat de zgarcita ca pleca cu prosoapele de bucatarie si cu apa minerala de la TVR!!! Halal!!! Si culmea ironiei...s-a maritat cu fostul celei mai mari rivale a ei... un bataus si un fustangiu notoriu... Numai prostii pot sa creada ca ea era impresionata de vreun caz din emisiunea ei. Are sangele unei vipere, altfel nu ajungea atat de sus. Romani, treziti-va, in realitate nu exista zane, ci doar vrajitoare. :)
  • mariana mariana
    simona. esti penibila daca nu esti o frustrata proasta, ANDREEA este o femeie desteapta, fumoasa, implinita, cu mult bun simt,cu o cariera de succes iar tu daca nu vezi asta ori esti o imbicsita la minte ori o frustrata.
  • Simona Simona
    De ce prefacuta asta expirata care se agata cu disperare de iluzia celebritaii traieste doar din bani publici? Sa ne amintim esecurile ei din afacerile cu privati: emisiunea de la Realitatea TV retrasa dupa doar 3 editii, reclamele cu feedback dezatruos , chiar si cele la patrunjel uscat, cartile scrise care ingalbenesc nevandute in librarii, revistele in care a aparut care zac pe tarabe, porcaria aia de film Ho ho ho 2 care n-a scos nici banii investiti, firmele ei cu datorii la stat, evenimentele la care organizatorii se feresc de zgripturoaica sa nu le fie confiscat mesajul si deturnat scopul etc. In concluzie, esecuri totale in competitia privata. O viata dedicata exclusiv imposturii si escrocheriilor prin fundatii si ONG-uri...
  • Mario Mario
    Bine ca n-au aprobat televiziunea asta comunista, facuta de comunisti, cu comunisti si pentru comunisti!!!

Trimite un comentariu

sus