Skip to main content

S-a relansat Capital.ro. Urmează EVZ.ro

 

Capital.roSite-ul Capital.ro rulează pe o nouă platformă, începând de ieri. Site-ul de ştiri economice şi financiare, deţinut de Editura Evenimentul Zilei şi Capital, vine cu un concept grafic "nou, proaspăt, aerisit", potrivit unui comunicat de presă.

Publicitate

"Era timpul ca site-ul capital.ro să respire un aer proaspăt şi să vină în întâmpinarea nevoilor cititorilor săi printr-un layout mai prietenos şi mai organizat" a declarat Virgil Munteanu, Director Executiv al Editurii Evenimentul şi Capital.

Lansarea noului Capital.ro marchează şi începutul unui lanţ de înnoire a produselor online ale Editurii Evenimentul şi Capital.

Evz.ro, site-ul cotidianului Evenimentul Zilei, va fi şi el relansat în cel mai scurt timp, potrivit aceleiaşi surse.

Noul Capital.ro este împărţit în trei zone: "cele mai interesante", "cele mai importante" şi "cele mai noi" articole

Noul site Capital.ro sortează încă din primul ecran toată informaţia de zi cu zi în trei zone: cele mai interesante articole, cele mai importante şi cele mai noi articole.

De ce împărţirea aceasta?

Astfel, cititorul de ştiri financiare sau de business se va putea duce foarte uşor în zona care îl interesează.

Noua platformă a fost realizată în parteneriat cu Republika Interactive şi D.A. Communication.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • capitalistul fara cap capitalistul fara cap
    Problema nu este ca cei concediati munceau mult ci ca, cel putin trei dintre ei, aveau experienta is inteligenta care ii faceau sa fie cei mai buni pe domeniul lor, de departe. Nu dau nume aici insa nu vad cum se va putea face un ziar economic fara un specialist cu experienta in fondurile de pensii is Burse sau fara un om care sa stapaneasca ceea ce inseamna turism si vacante. Pacat de ceea ce a fost capital.
  • arcadefire arcadefire
    mare schimbare, ce sa zic. din cate am auzit nu prea mai au angajati, ca i-au "relansat" pe afara fix pe aia care munceau cel mai mult.

Trimite un comentariu

sus