Skip to main content

CAPTURA ZILEI. Breaking News! O dată! De două ori! De şase ori! Realitatea, tot ecranul un Breaking news

 

Publicitate

 

Ca să priceapă tot românul că e treabă serioasă, Realitatea TV şi-a tapetat ecranul cu Breaking News.

Breaking News o dată! Breaking News de două ori! Breaking News de cinci ori! Plus un Breaking News enorm, cât toată imaginea, care rula în spatele invitatului. Să fie clar că este cod roşu! Număraţi!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonimus anonimus
    Ecrane care nu functioneaza sau care acum s-ar stinge de parca sunt pe moarte pentru ca asa vrea tata gusa.
  • otevistuldeserviciu otevistuldeserviciu
    Ar fi fost tare si o captura de pe Realitatea TV din 20 ianuarie (ziua accidentului aviatic). Undeva in intervalul 21.30-22.30 a rulat de mai multe ori un promo exploziv, care anunta catastrofa, cu o titrare mare: "-0 grade afara!".
  • Cristi Cristi
    Nu vi se pare ca seamana, izbitor, cu OTV? Aceleasi subiecte, acelasi ton, acelasi stil, aceiasi invitati...
  • razvan razvan
    corect, nu stiu pe ce post tv, scria la un moment dat de viteze ale vantului de 250 km/ora. tulai doamne, am zis ca pleaca tara asta cu pamant, cladiri cu tot. si apoi am iesit afara, cu oarecare sentimente de frica. in curte, fiica-mea se juca linistita. frunzele de la "manuta doamnei" nu se miscau. mai sa fie ! ma duc la termometrul pus in cerdac : - 8 grade! ma duc in casa ... aflu ca s-au intrerupt cursurile la scoala wtf?!! suntem pe cod galben cica ! sa mor daca am inteles ceva ! anul trecut nu am trecut de sat, ca erau drumurile blocate, timp de trei zile nu am iesit din sat evident, cursurile nu au fost oprite. asa ca ma intreb, ati luat-o razna, domnilor ?
  • mad79 mad79
    ar trebuie pus un indicator peste Romania:VENITI LA PRIMAVARA,CAND SE TOPESTE ZAPADA!
  • george george
    rtv-ul are titluri de te baga in balamuc
  • bahmu bahmu
    Nu mi se pare nimic deplasat...pe linga ce face Romania TV, zi de zi, cu can-canul lor de 2 bani.Puteau, oare, sa rateze astazi, pe 26 ianuarie, transmisia in direct de la cimitirul unde se zice ca este inmormintat...oh, nuuu, scadeau cu 10 puncte de rating daca poporul nu ii vedea pe nostalgicii care au infruntat viscolul...penibil, Romania TV!!!
  • Andrei Andrei
    Ieri, uitandu-ma la RTV, am constatat ca a venit noua era glaciara, dupa ce am vazut ca afisau temperaturi de -51 si -63 de grade pe ecran, timp de aproximativ un sfert de ora. Dupa ceva timp, m-am hotarat sa ma uit pe geam, sperand sa vad mamutii cum zburda de fericiri, dar zapada de acasa, nu era aceeasi cu cea din targ, iar pe geamul meu zaream un strat de aproape 1cm de zapada.
  • Felix Turnatoru Securist Felix Turnatoru Securist
    Fiti deontologi si dati si ecranul lu' RetardTV :)))
  • pampam pampam
    Eu nu vad decat unul si in rest grafica din spatele invitatului pe niste plasme din decor.
    Se poate sa va fi uitat prima oara la Realitatea tv si nu stiti care este decorul asa ca inteleg ca intradevar trebuia postat ceva si azi.
  • Mihai Mihai
    @offtopic:Tocmai s-a incheiat pe TVR1 o dezbatere live despre comunism si Ceausescu unde pe langa Adrian Cioroianu si inca un istoric de la Institutul de investigare a crimelor comuniste au stat la aceiasi masa detinutul politic Radu Filipescu si socrul lui Zoe Ceausescu . O emisiune in care tupeul si indecenta unui beneficiar al statutului de membru al familiei Ceausescu s- izbit de decenta si bunul simt al detinutului politic Filipescu . Revoltator mi s-a parut moderatorul care parea ca nu s-a pregatit deloc pentru o astfel de dezbatere si care nu a intervenit in momentele in care invitatii erau jenati de felul in care socrul fetei lui Ceausescu apara regimul si familia din care facea parte ajungand sa numeasca mortii de la Timisoara golani .Nu vorbesc de materialele difuzate in emisine care pareau facute la viteza pe genunchi ( una din intreabarile reporterului adresata primarului din Scornicesti a fost de ce nu poarta o strada numele de Ceasusescu in oras ? Si primarul a raspuns ca nu a considerat necesar INCA ) .de ce scriu aici despr asta ? Pentru ca probabil diseara o sa apara Paula Iacob la RTV sa dezbata cu imagini de arhiva o zi din viata lui Ceausescu ? Revoltator !
  • cata cata
    si eu as fi vrut sa vad audientele
  • cata cata
    Singurul post care avea news alert era Digi24 , restul numai breaking news , pe tot ecranul , sa se vada , ca doar traim in Romania.
  • Tataee Tataee
    e un singur breaking news. restul sunt pe monitoarele din spate. buna "stire"...
  • Catalin Catalin
    Mai bune nici un articol decat unul fara sens.

Trimite un comentariu

sus