Skip to main content

Cârcotaşul Şerban Huidu pleacă de la Kiss FM: “noii patroni nu au nicio legătură cu decizia”

 

serban-huidu1

Publicitate

Şerban Huidu pleacă de la postul de radio Kiss FM. “Orice început are şi sfârşit”, spune Huidu într-un mesaj postat pe blogul personal.

Plecarea lui Huidu vine la scurt timp după ce postul de radio Kiss FM a fost vândut către compania grecească Antenna Group, în timp ce Prima TV a fost cumpărată de Cristian Burci.

Noii patroni nu au nici o legatura cu decizia, nici nu i-am intalnit!”, explică Şerban Huidu. "Noua achizitie nu a influentat in nici UN fel decizia mea, ci probleme mai vechi!", a continuat el în mesaj.

ISTORIE. Şerban Huidu este unul dintre cei care au pornit postul de radio Kiss FM. În 2003, Cristian Burci (care deţinea la vremea respectivă şi Prima TV) cumpăra postul Radio Contact, pe care îl transforma în Kiss FM. Cuplul de cârcotaşi Huidu - Găinuşă a fost "motorul" noii staţii care, în scurt timp, ajunge pe prima poziţie în clasamentele de audienţă. În 2005, Cristian Burci vinde postul de radio Kiss FM, la pachet cu Prima TV. La sfârşitul anului trecut, Cristian Burci a redevenit proprietarul Prima TV, cumpărând staţia de la grupul ProSieben Sat1, iar radioul Kiss FM a fost luat de grecii de la Antenna Group.

Mesajul complet al lui Şerban Huidu:

"Pentru ca au aparat deja zvonuri e bine sa fac precizari: da am parasit kissfm! Noii patroni nu au nici o legatura cu decizia, nici nu i-am intalnit! Decizia s-a bazat pe probleme mai vechi!

Le multumesc colegilor care m-au ajutat si sustinut si atasez un ultim mail catre toti angajatii:

Pentru ca au aparut zvonuri ar fi bine sa clarific: iata UN ultim mail catre colegii mei, precizez ca noua achizitie nu a influentat in nici UN fel decizia mea, ci probleme mai vechi!

Multa baftă colegilor care m-au sustinut si ne mai auzim!

Dragi colegi,

Orice inceput are si un sfarsit! Azi a sosit momentul, cu durere in suflet, sa imi iau ramas bun de la voi!

Am incercat, in anii astia sa fac cat pot eu mai bine pentru aceasta organizatie, unele mi-au reusit, si e meritul vostru, altele mi-au iesit mai prost si asta e numai vina mea!

In anii astia am incercat sa cunosc o mare parte dintre voi, am incercat sa ma integrez in aceasta mare familie, care m-a primit si m-a potentat! E ultima oara cand va Scriu si vreau sa va multumesc!

Ati fost niste colegi minunati….cu unii poate ma voi mai intalni, cu altii nu! Bafta tuturor si sa iubiti Radioul in continuare!

Serban Huidu

Ps: nu plec nicaieri- la nici un concurent!

Ps2: sa dati mailul si celor ce nu le-a ajuns!"

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andreea andreea
    Si-a dat demisia ? Interesant ! E greu sa faci radio dupa o lovitura ghinionista la cap care te-a lasat fara voce buna si dupa un accident tot ghinionist care te-a lasat fara increderea celor care te apreciau ca om pana atunci .Nu calugaritul e solutia ,dar uite ca decenta incepe sa se vada .Felicitari ! Gainusa si ceilalti merg mai departe cu emisiunea ?
  • kkozoo kkozoo
    Zu iaur stricat
  • geo geo
    Inainte ascultam Matinalul de la KISS FM...de ceva vreme am trecut pe Zu...e foarte tare, frate!!!
  • kkozoo kkozoo
    O zi trista Carcotasii erau nr 1 pt mine si serban e un om de radio exceptional nr1 ,da cu accidentul apoi ca nu a despagubit familiile acelor victime aici nu mia placut de el chiar daca se intamplase ce se intamplase ii despagubea si nu mai iesea acel jenant scandal,sunt acultator KISS FM
  • titi titi
    Daca ati lua atitudine si in privinata celor care ne conduc,Romania ar mai avea o sansa, dar observ ca nu... Va scrieti frustrarile despre un om pe care nu-l cunoasteti si mai ales cand e jos.
  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    In sfarsit ascultatorii Radio Contact sunt razbunati , a plecat acest individ !
  • Virgil Virgil
    Alex, tu ce ai construit la viata ta ? Ceva serios, grandios? Mie-mi place piesa "Demolition Man" cu Manfred Mann's Earth Band da' nu-mi plac demolatorii rautaciosi si nedrepti ! Omul asta, cu toate antipatiile, trufiile, nedreptatile lui si greselile uneori de neiertat, are ceva construit in spate. O fi si asta ceva. Nu fi carcotas :)
  • razvan razvan
    foarte bine!!!cel putin dupa accident nu a mai avut acelasi farmec,spunea mult glume proaste.
  • alex alex
    lol. ce bine. isi baga nasul in orice. si evident nu se pricepe la orice. plus ca dupa accident a luat-o oricum razna (de inteles intr-un fel). so, baga mare... liniste vreo 20 de ani si apoi mai vezi tu.... deocamdata e mai bine pt toata lumea ca ai plecat

Trimite un comentariu

sus