Skip to main content

Cătălin Striblea revine, de luni, pe sticlă. „Televiziunile au renunţat la jurnalismul informativ şi vin să confirme părerile publicului”

 

catalin_striblea_62049300

Publicitate

Jurnalistul Cătălin Striblea îşi reia activitatea de realizator la România TV. El va realiza, începând de luni, 13 ianuarie, emisiunea Ultima Oră, de luni până joi la 18.50, împreună cu Liliana Ruse, jurnalist pe politic. Anunţul a fost făcut chiar de către Striblea, pe blogul personal.

Ce spune jurnalistul pe blog:

  • Privind în acest an, cu mai multă detaşare, industria din care fac parte, trebuie să recunosc că lucrurile nu stau bine. Unele programe sunt de speriat. Iar televiziunile sunt supuse atacurilor permanente atât din partea politicului cât şi a colegilor de breaslă.”
  • Televiziunile, într-o bătălie crâncenă pe audienţă, au renunţat la jurnalismul informativ şi vin să confirme părerile publicului sau se joacă cu latura emoţională a acestuia.
  • Am învăţat să nu aplic imaginea generală a unui produs peste oamenii de acolo. Presa nu are cum să fie diferită de România. Peste tot sunt oameni buni, răi şi unii care sfinţesc locul.

Cătălin Stiblea a luat o pauză de la TV în urmă cu un an, după ce a suferit un accident vascular, după cum paginademedia.ro a scris AICI. El a mai avut câteva apariţii episodice la România TV, dar de luni acesta revine în forţă pe TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dadca dadca
    aiureli... televiziunile nu vin sa confirme parerile publicului, ci sa le influenteze... fiecare, in sensul dictat de patron... eu consider ca basescu e singurul garant al statului de drept in romania, antenele ii dau inainte cu dictatura lui basescu... eu cred ca tara e guvernata prost de usl, antenele spun ca e vina regimului basescu (adica a presedintelui, ca nu vad pe cine mai controleaza in acest moment basescu). deci televiziunile nu imi confirma mie parerile ci in loc sa informeze, dezinformeaza si imi impun punctele lor de vedere.
  • reporter reporter
    acuma, ce să facă și el? are nevoie de bani, a fost și bolnav... un om amărât...
  • profesor profesor
    Sanatate pt Striblea ... dar imi pare rau pt ca a uitat tot ce a invatat pe cand era la BBC. N-a mai ramas nimic din Striblea de la BBC. S-a prostituat jurnalistic mai intai pe banii lui Vantu, iar acum pe-ai lui Ghita!
  • asd asd
    si de ce nu pleaca de la RomaniTV atunci?
  • alex alex
    Pai nu e ma in seara asta ?
  • udialan udialan
    Dle Striblea, frumos discurs, v ati scos!
  • mile mile
    de ce nu dati audienta emisiunii - totul e permis ?

Trimite un comentariu

sus