Skip to main content

Cine vinde coperta? Andreea Marin şi Gigi Becali, cele mai multe apariţii pe primele pagini

 
Andreea Marin si Gigi Becali
Andreea Marin si Gigi Becali

Andreea Marin si Gigi BecaliAndreea Marin şi Gigi Becali au ţinut primele pagini ale ziarelor, în ultima lună, potrivit unui studiu realizat de mediaTRUST, în perioada 15 decembrie 2013 – 14 ianuarie 2014.

Publicitate

Conform raportului mediaTRUST, Andreea Marin este vedeta cu cele mai multe apariţii pe copertă.

Realizatoarea emisiunii Preţuieşte viaţa, de la TVR1, a apărut de 33 de ori pe primele pagini ale ziarelor, într-o singură lună.

Cel mai discutat subiect în ceea ce o priveşte a fost căsătoria recentă cu medicul Tuncay Ozturk.

Gigi Becali ocupă locul doi în topul celbrităţilor pe coperte, cu 28 de menţiuni. El este urmat, la mică distanţă, de cuplul Bianca - Victor Slav, cu 26 de menţiuni fiecare.

Screen Shot 2014-01-31 at 11.47.22 AM

De altfel, Andreea Marin, Gigi Becali şi Bianca Drăguşanu se află printre primii clasaţi şi în topul general al celor mai mediatizate vedete. Dintre cele trei nume, Gigi Becali a avut parte de cele mai multe apariţii în paginile ziarelor - 179. Andreea Marin conduce topul celor mai mediatizate vedete feminine, cu 110 apariţii.

Cu toate acestea, în acest clasament vedeta cu cele mai multe menţiuni în presa scrisă rămâne Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua.

Topul celebrităţilor în presa scrisă, 15 dec. 2013 -14 ian. 2014

vedete pe coperta ian 2014

  • Andreea Marin se menţine pe primul loc în topul feminin al celor mai mediatizate celebrităţi în presa scrisă cu 110 menţiuni.
  • Bianca Drăguşanu ocupă locul doi în topul feminin cu 86 de menţiuni ce fac trimiteri la divorţul vedetei de Victor Slav şi la fostul iubit al acesteia, Adrian Cristea.

Reghecampf, cele mai multe menţiuni în presa scrisă

  • Primul loc în topul masculin al celor mai mediatizate vedete este deţinut de antrenorului echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf. Acesta a înregistrat 197 de menţiuni, cele mai multe legate de activitatea sa în calitate de antrenor.
  • Gigi Becali ocupă locul doi în clasament cu 179 de menţiuni în perioada 15 decembrie 2013 – 14 ianuarie 2014.
  • Antrenorul echipei naţionale, Victor Piţurcă, ocupă locul trei în clasament cu 131 de menţiuni.

Despre analiza mediaTRUST

Raportul mediaTRUST analizează gradul de popularitate al celebrităţilor româneşti, pe baza expuneriilor în presă. Analiza a luat în considerare publicaţii tipărite care au apărut între 15 decembrie 2013 şi 14 ianuarie 2014, monitorizate de mediaTRUST.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina S Alina S
    Am citit articolul cu speranta ca voi gasi raspunsul la intrebarea din titlu. Ar fi interesanta o analiza a performantelor de vanzare in functie de imaginea de pe coperta.

Trimite un comentariu

sus