Skip to main content

Cristian Tabără, invitat permanent la o emisiune a postului Publika TV

 

cristi tabara

Publicitate

Realizatorul TV Cristian Tabără face emisiuni peste Prut. El trece la postul Publika TV, deţinut până în 2011 Realitatea Media, pentru un talk-show. Tabără va fi invitat permanent al emisiunii Fabrika si va avea rolul de a comenta şi de a explica diversele subiecte abordate de emisiune, anunţă WowBiz.

„Dorim o combinaţie dinamică şi obiectivă de interviu incisiv şi de jurnalism de opinie, care să extragă maximum de informaţie şi de concluzii din subiectele arzătoare ale acestui an”, a spus Cristian Tabără, citat de infotag.md.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • angajat la vantu'... angajat la vantu'...
    sortatorul cristian tabara, omul care-si obliga angajatele sa stearga de praf casete vechi si inutile numai pentru ca amaratele alea sa nu ingroase randurile celor care erau in greva in octombrie 2012? :( bine ca SCAPA biata tvr de un oportunist! poa' sa faca orice ar face, stiu ce-i poate caracterul si nu ma mai impresioneaza nimic, e prieten bun cu diavolul teologul asta! imi pare rau ca stiu cum e in realitate cristian tabara! :( omul lui dumnezeu in sluja diavolului! dar si-a dat singur si de buna voie arama pe fata! ce nu face popa pentru bani! :(
  • beny77 beny77
    Bravo Tabara ...unirea este aprope .....succes

Trimite un comentariu

sus