Skip to main content

Dan Cristian Popescu, campionul notificărilor către presă

 

Notificare Pag. 1

Deputatul Forţei Civice, Dan Cristian Popescu, face tot posibilul ca problemele din viaţa sa să nu apară în presă. În trei luni, el a trimis în ultima perioadă trei notificări pentru a interzice publicaţiilor şi posturilor TV să dea informaţii despre viaţa sa personală. Două notificări au fost trimise presei numai în ultimele trei zile.

Tot în ultimele zile, presa a fost notificată şi de un alt nume din politică, Magda Bistriceanu, colegă de partid cu Dan Cristian Popescu.

Ce l-a supărat pe deputat?

Dan Cristian Popescu este primul deputat care recurge la asemenea soluţii pentru a evita presa, invocând o posibilă încălcare a dispoziţiilor noului Cod Civil. Mai mult, politicianul a ajuns şi în faţa CNA cu solicitările sale.

Dacă în primele două notificări Dan Cristian Popescu a interzis presei publicarea sau difuzarea materialelor de presă privind viaţa sa intimă, în cea de-a treia, de astăzi, el a subliniat faptul că nu şi-a dat consimţământul „nici expres, nici tacit” pentru difuzarea informaţiilor sau a imaginilor care ţin de viaţa privată a politicianului.

El mai precizează că nu a „consimţit în vreun mod nici cu privire la prelucrarea unor date cu caracter personal”.

Situaţia a ajuns şi la CNA, după ce politicianul s-a plâns că anumite posturi au difuzat materiale despre viaţa sa personală, dar şi despre situaţia materială. „Nu este normal să se dea adresa mea şi să se dea informaţii asupra stării mele materiale”, a declarat Dan Cristian Popescu în faţa membrilor CNA, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Pe de altă parte, Christian Mititelu, membru CNA, i-a explicat lui Popescu: „Trebuie sa stiti ca presa tinde să facă astfel de lucruri. Dacă sunteţi totuşi parlamentar trebuie sa va asteptati la lucruri de genul acesta. Aveţi o sensibilitate foarte mare la informaţii care sunt incomplete sau tendenţioase, care pe fond nu pot fi complet contestate. Tocmai domneavoastră ca parlamentar să spuneţi ca un judecător poate fi influenţat de o ştire dată cu o seară înainte...”

Capturaţi ecranul complet 10.01.2014 152444.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • boby boby
    Cu magda asta cum arata, orice barbat si-ar insela sotia.Numai ca nevasta nu a stiut cum sa gestioneze situatia , ca el deputatul oricum se distra si relaxa putin cu doamna si ar fi ramas casatorit.Da asa e cand nu stii cum sa actioneze, cel putin faza cu detectivii platiti din banii familiei probabil e deplasata rau.
  • De.Ce. Popescule De.Ce. Popescule
    Pentru - te cunosc bine ”deputatule”
    Din câte se vede sunt mai informat ca tine.
    Eminența cenușie a Parlamentului României, deputatul De.Ce.Popescule, făcut la apel ca să se umple sala, nu că este meritul lui, a ajuns ca păduchele în frunte.
    Acum are calitatea de membru în Comisia de cultură, arte, mijloace de informare în masă din Parlamentului României și controlează activitatea CNA și de asta își permite CENZURA ÎN MEDIA.
    Mă bucur enorm că a ajuns așa sus că numai așa își poate rupe gâtul când o să cadă și când o sa fie mic. O să gasească și el butucul de la ușa de acces în apartamentul lui mis Bistriceanu schimbat,deoarece o să fie altul la rând.
    Dl. deputat îți dau un sfat, oprește-ți un preș să ai pe ce să dormi în fața ușii duduiței amante !
  • te cunosc bine ”deputatule” te cunosc bine ”deputatule”
    Măi nesințiților țipați în gura mare, prin șeful vostru băse că Ponta și guvernul lui fac presiuni asupra justiției, dar voi că obligați presa să nu publice nimic despre viața voastră intimă, personală și de familie, ce faceți ?
    În campanie ăsta era sloganul vostru ”viața noastră personală și de familie este... urmați-ne” Rușine să vă fie derbedeilor și traseiștilor atât politici cât și prin patul curvelor din partid.
  • te cunosc bine ”deputatule” te cunosc bine ”deputatule”
    "dl.deputat" viața intimă ți-ai făcut-o publică singur, iar viața de familie... care familie ?
    Sunt supărat pe presă pentru incorectă informare a opiniei publice, ”dna Bistriceanu Magda” nu este colegă de partid cu bâlbâitul deputat ci este colegă de pat.
  • livia pila livia pila
    Acest individ tare-n tata, tare-n mama, dar slab de inger si de minte e caraghiosul absolut. Asta vrea desfiintarea ICR. Vai de capul lui! Ar trebui sa mearga la psihiatru.
  • no name no name
    Alt parazit care suge sangele poporului ! Asta n-a auzit de libertatea de exprimare ?

Trimite un comentariu

sus