Skip to main content

EXCLUSIV. Cârcotaşul Mihai Găinuşă: “sunt liber de contract”

 

Gainusa, despre radioul de acum zece ani

Publicitate

Cârcotaşul Mihai Găinuşă, care realiza la Kiss FM emisiunea matinală, este liber de contract. “Deocamdată sunt liber de contract. Contractul meu cu Kiss FM s-a terminat la 31 decembrie”, a declarat Găinuşă în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Declaraţiile lui Găinuşă vin la o zi după ce Şerban Huidu, cel cu care realiza emisiunea, a plecat de la postul de radio. “Noi rămânem împreună pe TV. El a decis să ia o pauză de radio”, a spus realizatorul pentru Paginademedia.ro.

Mişu Găinuşă, într-un miniinterviu acordat Paginademedia.ro:

Petrişor Obae: Rămâi la Kiss FM?

Mihai Găinuşă: Am mai multe oferte în prezent.

Există posibilitatea ca Cronica cârcotaşilor să nu mai fie la Kiss FM?

Cronica cârcotaşilor ar putea fi la Kiss FM sau în altă parte. Nu eu sunt deţinătorul mărcii.

Dar există posibilitatea ca EU să nu mai fiu la Kiss FM. Negocierile pe care le am sunt în nume propriu. Eu vorbesc numai şi numai de radio aici.

Cu Kiss FM în ce stadiu sunt negocierile?

Sunt în fază incipientă. La Kiss FM sunt acum alţi acţionari (Antenna Group n. red), trebuie să văd care sunt condiţiile. Zilele acestea voi lua o decizie.

Nu m-am despărţit de Şerban Huidu, rămânem împreună pe TV. Doar că el a făcut o pauză de radio.

Ce se întâmplă cu Cronica Cârcotaşilor pe TV?

Şi contractul de pe TV s-a terminat dar, mai mult ca sigur, Cronica cârcotaşilor va continua la Prima TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    astept cu nerabdare cronica, circotasilor, toti de la cronica sunt foarte buni, Serban nu te retrage pentru ca, inca mai ai multe de spus, marog pentru tine sa fii sanatos si Dumnezeu sa aiba grija de tine si fmilia ta.
  • reporter reporter
    burci n-a dat banii pe găinușă... ca să vezi!
  • reporter reporter
    nu cumva își ia Burci o găinușă?
    :)
  • Robu Williams Robu Williams
    Gasca zero barat nu merge 3 ani fara Huidu din inertie, ci pe performante. Dar dvs sunteti telespectator de Ana Maria Prodan, ce vreti!
  • Robu Williams Robu Williams
    Pai cautati-le pe cele de la Prima Tv, o televiziune de pe locul 7, nu toata manelismele tv cu priza la masele necititoare:)
  • radu radu
    sa fim realisti domnilor, am mai spus-o si o repet, toata gasca carcotasilor fara domnul Huidu este zero barat in radio si TV.
    Si Ana-Maria Pordan este mai tare pe Euforia Tv decat gainusa dumneavoastra. Cand omul se crede vedeta si are pretentii financiare mai mari,pur si simplu zboara;mai credibil este faptul ca a fost dat afara prin neprelungirea contractului.Imi pare rau pentru Huidu, ca a fost implicat in multe chestii personale ce nu i se potriveau, si fiindca a mai si deranjat lume buna", problemele au aparut imediat.daca gaiunusa voastra are oferte sa si alega ce il avantajeaza si sa demontreze in fapt real ca este o valoare si atunci Kiss Fm va regreta ca a pierdut un om de baza valoros.
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    http://www.paginademedia.ro/2014/01/top-divertisment-romanii-au-talent-cel-mai-urmarit-show-in-2013-dan-negru-pe-locul-trei-cu-nextstar/
    Daca sunteti amabil, Mr. Williams, sa-mi aratati si mie pe unde e cronicutza in audientele emisiunilor de divertisment pe anul trecut?
  • mile mile
    cronica este cea mai buna , dar sunt cam multi multi care se uita la filme proaste de actiune
  • mihaita mihaita
    cred ca sunt mai incurcate lucrurile in spate.
    Oamenii au avut marti emisiune, am ascultat o parte din drum spre munca.
    Vorbeau de Oana cum le-a adus vin etc, era Huidu, erau toti.
    Aveau chiar si spoturi noi, cele cu "viata noastra bate filmul lor".

    Sa nu-mi spuna nimeni ca acesti oameni au lucrat pentru aceste spoturi si emisiune din pasiune chiar dupa ce s-a terminat contractul.

    ceva s-a rupt pe marti...candva poate aflam si ce!
  • Robu Williams Robu Williams
    Pardon. Uitati-va mai bine la ratingurile datorita carora SBS nu i-a scos din grila 8(opt) ani. Submediocre sunt doar aprecierile dvs. De cititor.
  • Thor Thor
    Chiar pe site-ul kissfm.ro scria așa:

    „Cronica Carcotasilor - cel mai ascultat matinal revine!

    Carcotasii Mihai Gainusa, Dezbracatu si Oana Paraschiv revin in studio din 13 ianuarie. De luni pana vineri, de la 07.00 la 10.00, alaturi de peste 2,5 milioane de romani care ne asculta in direct, aratam lumii ca viata noastra inca bate filmul lor!

    Pentru ca in Romania realitatea parte rupta dintr-o parodie, Carcotasii fac remake in stilul lor caracteristic! Din seria efectelor speciale fac parte Tocanita de Gazete si Top Rusinica, alaturi de Unguru Bulan, Tembelefonul lui Gaiţă si de muzica live pusa in scena de cei mai tari artisti. Pam, pam!

    Asculta-ne si tu in fiecare zi, intre 7:00 si 10:00. Din 13 ianuarie, Cronica Carcotasilor se intoarce intr-un radio de langa tine! Cinema acolo sus te iubeste.”

    Postarea respectivă a dispărut, dar mai poate fi citită prin Google cahe.
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Vazand ce audiente submediocre fac si "pe TV" (ca sa-l citez pe scriitorul Gainusa), nu m-ar mira sa se cam sparga definitiv gasca.
  • steven steven
    Au facut emisiune luni dimineata,insa de marti au revenit cei ce le-au tinut locul in concediu.
  • protopopescu protopopescu
    domnule Cosmin ieri gasca de la matinalul KissFM a facut o emisie in toata regula. nu imi pare rau pentru ca imi era dor de ei. dar haideti sa fim corecti. s-au intors la job dupa concediu dar din cauza plecarii lui huidu acum au intins-o toti. oricum or sa vada ca indiferent unde se duc nu vor mai face mare branza. ex teo, calinescu, raduleasca etc.
  • Cosmin Cosmin
    Domnule kkozoo, daca perioada contractuala s-a incheiat asta nu inseamna ca omul nu se prezinta in emisie. Sa mai si judecam, zic...

Trimite un comentariu

sus