Skip to main content

Fost şef Kanal D şi HBO România conduce operaţiunile CME în Bulgaria

 

pavel-stanchev1

Publicitate

Pavel Stanchev, care în trecut a condus HBO România şi Kanal D, va deveni de la 1 februarie manager peste operaţiunile Central European Media Enterprises (compania-mamă a Pro TV) din Bulgaria, anunţă presa internaţională.

El o înlocuieşte pe Vicky Politova, care va părăsi grupul de la sfârşitul acestei luni.

Pavel Stanchev: „Să mă alături BTV este o mare provocare pentru mine. Îmi voi canaliza întreaga energie pentru a consolida poziţia BTV Media Group ca liderul televiziunii din Bulgaria şi locuinţa celor mai talentaţi jurnalişti şi profesionişti media din întreaga ţară.”

Pavel Stanchev are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul media în Europa Centrală şi de Est. Din 2013, el a fost director executiv al grupului grec Antenna, în zona de sud-est şi a condus mai multe posturi TV în Serbia, Muntenegru şi Slovenia. În perioada 2004 - 2008, a fost CEO al postului Nova Televizia, din Bulgaria. El a fost şi Managing Director al HBO România, RTL Croaţia şi Kanal D România.

Aceasta este una dintre multele schimbări prin care a trecut CME de la plecarea lui Adrian Sârbu de la cârma companiei, în august 2013.

În luna noiembrie a anului trecut, Anca Budinschi, director general al Pro TV, a fost înlocuită la conducerea companiei de lituanianul Aleksander Cesnavicius, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Tot în noiembrie, Ciprian Stancu, şef al vânzărilor, pe şase ţări, al companiei Central European Media Enterprises, a părăsit compania, cu începere de la 1 decembrie 2013. (detalii AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mister Mister
    Felicitari Pavel!!
  • paul S paul S
    Petrisoare, gurule al presei decazute, bulgarul a condus neintrecut in trecut si Ringier Romania, cand erati voi mici.

Trimite un comentariu

sus