Skip to main content

Gazeta Sporturilor, ediţie specială după condamnarea Monicăi Iacob Ridzi, fără poze, doar cuvinte

 

Gazeta_28 ian

Publicitate

Gazeta Sporturilor, fără imagini. „Cuvintele sunt la locul lor, dar pozele din fiecare pagină a ziarului au fost înlocuite cu idei, cu sentimente şi cu argumente primite de la cititori”, arată un comunicat al publicaţie.

Ediţia fără imagini vine în contextul condamnării Monicăi Iacob Ridzi la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu. Sentinţa nu este definitivă.

În locul fotografiilor au fost inserate comentarii postate de cititori pe site-ul gazetei în anul 2009, când au fost făcute dezvăluirile despre banii cheltuiţi la manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului.

Câteva comentarii, în continuare:

  • 18 iunie 2009, Puiu says: Puteţi să faceţi câte investigaţii doriţi... nu se va întâmpla nimic!!! Hîrtiile (documentele - le spun hîrtii pentru că sunt făcute pe genunchi) prin care au fost atribuite aceste contracte vor sta în picioare pentru că doamna Ridzi este una dintre persoanele ocrotite de Zeus.
  • 29 iunie 2009, Marcela says: Să vedem ce vor mai zice toţi lătrăii de serviciu în frunte cu Tolontan, atunci când Parchetul (instituţia statului abilitată) va arăta că Ridzi este nevinovată. Să sperăm că la acel moment doamna ministru va da în judecată şi va cere bani pentru prejudiciile aduse. succes dna Ministru! Şi mulţumim pentru tot ceea ce faceţi pentru tinerii din ziua de astăzi cu ocaziile zilelor tineretului.
  • 29 iunie 2009, bula69 says: Acesta esre nu un război GSP vs MTS / Monica IR, ci unul GSP vs SISTEM! Sunt chiar curios cine va câştiga acest război. Să fie GSP? Mă îndoiesc! Încă nu s-a născut în România omul / ziarul care să doboare un sistem.

Ediţia specială a Gazetei Sporturilor de azi este disponibilă şi în format electronic pe platforma online Gazeta Digitală.

„Ziarul care a pornit investigaţia în cazul Ridzi a decis să nu comenteze decizia de ieri şi condamnarea la 5 ani de închisoare a Monicăi Iacob-Ridzi, având în vedere că mai este încă o instanţă care se va pronunţa asupra cazului la recurs”, se mai arată în comunicat semant Echipa Gazetei Sporturilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • casio casio
    @Taifun...ia uite ceva sa-ti mai revina moralul:
    -Autoritatile au inchis A1, A2 si A3. Ce parere aveti?
    -Nu ma intereseaza dom'le, oricum nu ma uitam la porcariile alea! :) :) :)
  • Taifunul Taifunul
    @casio: Esti penibil baietasule, anonim!
  • casio casio
    @Taifunul
    Nu te baga.Nu e pentru tine.
  • Taifunul Taifunul
    @casio: Si mesajul tau care e ? Ai scris 3 randuri si-ai ras singur!
  • casio casio
    Ce chitros si tolontan asta, sa sape el dupa comentariile anonime si sa le arate degetul mijlociu. Huh, in sfarsit poate sa doarma! Pe bune acum. L-a vazut cineva râzând? Sau zâmbind macar? Asta e din secta cu CTP,alta fata zâmbitoare :))
  • Om Om
    Gsp.ro, tolo. ro ... avand in vedere ca Ridzi era ministrul tineretului si sportului, cred ca este in zona sportului.
    Jurnalistic vorbind, nu trebuie sa scrii doar despre sportivi, poti sa afli ca acel sportiv a facut niste fraude pe care tu, in urma unei anchete/investigatii facute, le poti prezenta publicului...

    do you get it now?
    p.s. sper sa ramana pedeapsa in picioare si da, poate o ia cineva de manca si pe eba, ca prea se plangea ca nimeni nu vrea sa "vorbeste" cu ea...
  • Taifunul Taifunul
    Tu nu prea intelegi nimic! Logic, cand ai user SDFZCS
  • Taifunul Taifunul
    40! Pe numarate, mi-a cazut pe picior :)
  • Kius Kius
    @consoane_multe: ramai mai bine asa neinteles. existenta unui denuntator nu are de-a face cu vinovatia. dar dupa logica dumitale chiar daca exista un denuntator el ar trebui sa fie denuntator de profesie, nu orice neavenit cum ar fi "ziar de sport".
  • boro boro
    Gazeta are 40 de pagini ???.
  • sdfzcs sdfzcs
    nu prea inteleg... gazeta sporturilor e un ziar de sport sau de investigatii jurnalistice? trecand peste asta, in cazul nastase au existat denunturi care au dus in final la condamnarea lui. daca in cazul riti sau cum o cheama nu exista denunturi la adresa ebei, despre ce mai vorbim?
  • mirceA mirceA
    Beneficiarul acelui eveniment a fost Elena Basescu. Exact cum a fost si Nastase la vremea lui.
    Pe ala l-au putut arunca niste ani in inchisoare (meritat, zic eu !) dar de EBA nu se atinge nimeni.
  • paul S paul S
    Eu cred ca tineretii si tineretele care se holbau langa scena au ramas cu ideea ca acele concerte le-au fost facute cadou de Elena Basescu.
    Mai cred ca, la randul ei, pizi-ritzi-mitzi considera la acea vreme, ca acele concerte nu le face cadou tineretilor si tineretelor, ci Elenei Basescu.
    Identic ca in cazul Nastase, se manifesta ca evidenta influentarea telepatica a inculpatei spre acest gest.
    Ce sens avea sa participe fiica mai micuta si mai putin desteptuta a lui nea' Base la aceste frumoase manifestari cultural-sportive?
    Era in primul rand, chicotea alaturi de Ridzi.
    Nu era normal sa urce pe scena, indignata si sa opreasca grozavia?
    Trebuie sa fie pedepsit si telepatizatorul lui Ridzi, iar sarmana Elena Basescu nu cred ca are suficienti "Watti" sau "cai putere" la creier ca sa poata face asta.
    Atunci, cine o fi telepatizat-o pe Ritzi?
  • Taifunul Taifunul
    Ziar de sport de 40 de pagini! Asta inseamna presa, nu falimentari ca Prosport. Si-acum sa inceapa postaci tembeli sa comenteze :)))

Trimite un comentariu

sus