Skip to main content

Gazeta Sporturilor, ediţie tipărită în zori în onoarea Simonei Halep

 

01_GSP_editie

Publicitate

În onorarea evoluţiei pe care Simona Halep a avut-o la Australian Open, Gazeta Sporturilor a făcut câteva pagini speciale după meciul pierdut contra slovacei Dominika Cibulkova.

La 4 dimineaţa, echipa GSP a lucrat contracronometru pentru a pune pe tarabe o ediţie specială dedicată celei de-a treia jucătoare din România care a intrat în top 10 WTA!

Ediţia ziarului realizată şi tipărită dimineaţă, după meciul Simonei Halep, este disponibilă la chioşcurile de ziare din Bucureşti şi Cluj-Napoca, dar şi pe platforma Gazeta Digitală.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Taifunul Taifunul
    Probabil ca la Bacau nu aveau cum sa mai ajunga ziarele dupa ce s-au tiparit dupa ora 4, atunci cand s-a terminat meciul :)
  • Sorin Sorin
    Cititorii din Moldova multumesc Gazetei Sporturilor pentru respectul de care a dat dovada fata de noi. Sa va cumpere Bucurestiul si Clujul de-acum, ca si asa ne oferiti un ziar manjit de tush ca abia intelegi ce scrie. Noi in Bacau nu meritam editie speciala. Multumim.
  • Taifunul Taifunul
    Asta dupa ce nimeni din presa din Romania nu a dat marti nici un rand pe prima pagina despre accidentul aviatic, care avusese loc in jurul orei 15:00! Unde murisera doi oameni.

Trimite un comentariu

sus