Skip to main content

GSP TV se închide în curînd. ZU TV în locul lui?

 

GSPTV Logo

Publicitate

GSP TV, postul de sport al trustului Intact se va închide în următoarea perioadă, scrie Gazeta Sporturilor, citând surse credibile din media.

GSP notează că postul îşi va schimba complet formatul şi publicul. Una dintre variantele vehiculate în acest moment este ca în locul canalului de sport acesta să devină ZU TV, postul de televiziune al Radio ZU.

În acest caz, noul director al postului va fi numit Mihai Morar, actual moderator şi prezentator la Radio ZU şi Antena Stars.

Site-ul GSP mai scrie că între ziarul Gazeta Sporturilor şi canalul de televiziune GSP TV nu a existat o legătură managerială, ele fiind administrate de echipe şi companii diferite.

GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, atunci cînd postul a cîştigat alături de consorţiul RCS&RDS drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1. GSP TV a fost împărţit la început în trei canale, pentru a putea difuza toate cele 9 partide din campionatul intern, dar după o perioadă din cauza unor tensiuni cu partenerul şi din cauza datoriilor foarte mari, postul a cedat drepturile de televizare celor de la DigiSport, canalul de sport al celor de la RCS&RDS.

În momentul de faţă, Antena TV Group, compania care deţine licenţa GSP TV, nu a depus încă nicio solicitare de modificare de licenţă la CNA. Pentru ca postul GSP TV să fie transformat în ZU TV este necesar ca forul audiovizulului (CNA) să aprobe modificare licenţei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Pe Digi Sport si pe Dolce Sport
  • geo geo
    eu unde ma mai uit la ufc?????????????? stie careva?
    va rog!!!
  • Cosmina Cosmina
    felicitari celor de la zu! merita! sunt, cu adevarat, cei mai buni!
  • radu radu
    Nu credeti ca sunt o gramada de posturi de muzica?ce,ne mai trebuie gasca de manelisti Morar si Buzdugan?e clar,antenutele nu mai au bani! sa mai dispara din analfabetii de acolo!ce-ar fi sa facem si noi o petitie,cum ca nu dorim ZU TV;daca la ei se poate cu anonima semnata,noi de ce nu am putea?
  • Neo Neo
    Pentru mine e perfect asa, eu nu urmares deloc sportul, iar zu e nr 1 si e bine venit si pe tv
  • marian marian
    cred ca Manea TV ar fi fost cel mai indicat... se pare ca Intact s-a reprofilat complet pe chilotareala si jeg ... Euforia probabil este next...prea decenta ptr Intact Media
  • BDorin BDorin
    Eu as da un nume noului post daca vor sa il transforme, ZuZu TV muzica cu Zumzet :)) popular, daca pe Etno TV sunt emisiuni sportive de ce pe asta sa nu fie muzica populara si dance la un loc :)
  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    Nu a sabotat nimeni GSP-ul. S-au sabotat singuri pentru ca nu si-au mai platit drepturile. Atunci, RCS-RDS a platit drepturile pentru meciurile ramase (si pe care GSP TV nu le-a platit si oricum nu le-ar fi platit prea curand pentru ca aveau deja datorii) si si-a facut propriile canale de sport.
    Practic, GSP TV a fost puternic la inceput pentru ca erau parteneri cu RCS si cumparasera toata Liga 1.
    Totusi, succesul unei televiziuni de sport nu sta doar intr-o competitie (Liga 1 in cazul de faţă).
    Digi Sport daca ar ramane fara Liga 1, tot ar ramane in top pentru ca au alte competitii si din fotbal si din afara lui.
  • Jurevycius Jurevycius
    aoleuuuu, pai si eu unde mai vad UFC live, imi pare rau doar pentru faptul ca este posibil sa nu mai vad UFC, in rest nu ma intereseaza
  • alex_2 alex_2
    Zu Tv probabil Antena Stars 2
  • Adi Adi
    Este numai vina lui Tolontan si Naum. Ei au fost ,,strategii,, care au gandit acest post! Cand a vazut ca nu merg lucrurile Tolontan s-a dat la o parte. Peste tot spune ca nu este nicio legatura intre ziar si post ca sa nu isi asocieze imaginea cu un ESEC !Pana si numele (altfel neinspirat) a fost ales tot de el. Au distrus cariere si oameni valorosi impreuna cu alti incapabili ca Matiescu si Cretu !
  • mirceA mirceA
    ZU Tv !!!
    Sa traiasca, la multi ani !!!
  • Adi Adi
    Nu e de mirare că se închide GSP TV. De când au fost sabotați de RCS și trimiși la capătul telecomenzii, între eStrada și 6TV nu se mai uită nimeni la ei. Dar ZU TV mi se pare o prostie și mai mare!

Trimite un comentariu

sus