Skip to main content

Guşă, păsuit şase luni ca să-şi lanseze Realitatea Plus, televiziunea internaţională

 

Foto: Remus Badea, Mediafax Foto
Foto: Remus Badea, Mediafax Foto

Publicitate

Lansarea postului de ştiri Realitatea Plus se amână. Firma lui Guşă, Geopol International, a obţinut de la CNA o prelungire a valabilităţii licenţei cu şase luni.

În urmă cu un an de zile, pe 17 ianuarie 2013, Cozmin Guşă primea licenţă de la CNA pentru a lansa un alt post de ştiri, Realitatea Plus. În afară de prelungirea votată astăzi de membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului, firma Geopol International mai are dreptul la încă o prelungire tot de şase luni. Dacă nici după această perioadă Realitatea Plus nu începe să emită, Cozmin Guşă poate pierde licenţa obţinută.

În proiectul pentru care Consiliul Naţional al Audiovizualului i-a acordat licenţă, Realitatea Plus era prezentată ca o televiziune "ce va avea difuzare naţională şi internaţională în principal în Balcanii de vest şi Republica Moldova", după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În urmă cu un an de zile, Cozmin Guşă le mai spunea membrilor CNA că "programul va fi în limba engleză, iar pe crawl vor rula informţii traduse în limba ţării în care este difuzat".

Cozmin Guşă, despre proiectul Realitatea Plus, în urmă cu un an

  • „Facem un demers în principal de a extinde un brand românesc într- o zonă emergentă. Este zona vizată de următoarea extindere a Uniunii Europene”.
  • „Un pilon important va fi studioul de la Bruxelles care va deservi această televiziune, Realitatea plus”
  • „Se adresează audienţei interesate de integrarea europeană, administraţiei care este preocupată de acest proce”, declara Cozmin Guşă, pe 17 ianuarie 2013, în faţa membrilor CNA.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicolae Furdui Pancu Nicolae Furdui Pancu
    Gusa asta e tipic amaratul rupt in cur care, printr-o conjunctura favorabila, s-a urcat intr-un pom de unde nu-l mai da nimeni jos. Vorbetele asta nu are nicio pregatire; nimeni nu stie cum (si nici cand) a aparut prostovanul asta in peisajul politic si media - nu mai intreb de ce a aparut fiindca nu se impunea un tip ca Gusa. Veti remarca, daca deja n-ati facut-o, ca atunci cand e invitat sa-si dea cu parerea despre ceva, ipochimenul tutuieste pe toata lumea desi nu cred ca-i cunoaste nici pe jumate. E suficient sa-i citesti prima fraza ca sa intelegi cat e goala ii e cutia craniana - i-auziti aici: „Facem un demers în principal de a extinde un brand românesc într- o zonă emergentă.” Dupa ce citesti asta, o data si inc-o data, iti vine sa-ti zici in gand ”Manca-ti-as” ... Dar asta e - romanii cred ca au undeva in fiinta lor o fibra care tremura a placere atunci cand vine cineva care vrea sa-i prosteasca. Iar acest Gusa e omul...
  • Adi Adi
    Asta nu e in stare sa aiba grija de un post si mai vrea unul ?
  • producator marmura producator marmura
    Sper sa aiba audienta lui tvr international?:)
  • boromir boromir
    haideti oameni buni, lasati gluma....

Trimite un comentariu

sus