Skip to main content

Încă o petiţie marca Antena 3. De data aceasta se cere demisia Preşedintelui

 

Captura antena 3 petitie

Publicitate

Antena 3, prin Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Adrian Ursu, a lansat o nouă petiţie online. De data aceasta postul de televiziune îi cere demisia lui Traian Băsescu. „Întrucât preşedintele încă în exerciţiu, Traian Băsescu, discriminează multe milioane de români prin ignorarea sau dispreţuirea făţişă a punctelor lor de vedere sau a întrebărilor cetăţeneşti legitime şi întrucât în România nu există cetăţeni de rang 2 aşa cum rezultă din atitudinea frecventa a lui Traian Băsescu, aceştia ii cer DEMISIA.”

Până la momentul redactării ştirii, aproape petiţia a strâns aproape 20.000 de semnături.

Săptămâna trecută, postul a lansat petiţia Abuzurile din Romania trec oceanul, care a strâns 110.000 de semnături după care a fost închisă.

Cum arată textul integral al petiţiei:

Intrucat presedintele inca in exercitiu, Traian Basescu, discrimineaza multe milioane de romani prin ignorarea sau dispretuirea fatisa a punctelor lor de vedere sau a intrebarilor cetatenesti legitime si intrucat in Romania nu exista cetateni de rang 2 asa cum rezulta din atitudinea frecventa a lui Traian Basescu, acestia ii cer DEMISIA.

Dupa nesocotirea si bagatelizarea a 7,4 milioane de romani, "presedintele tuturor romanilor" (conform Constitutiei) insulta si agreseaza pe cei care rostesc intrebari al caror raspuns intereseaza mase largi de cetateni. Pentru presedintele Romaniei exista asadar cetateni de rang 2, ale caror demersuri legitime trebuie desconsiderate, amendate si insultate.

Daca va considerati ignorat, discriminat, dispretuit, insultat si batjocorit de felul in care Traian Basescu a decis sa va trateze cereti-i DEMISIA, alaturandu-va acestei petitii.

Mircea Badea, Mihai Gadea & Adrian Ursu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Neo Neo
    Ar trebui ca romanii sa se sesizeze odata si sa semneze chestiile astea, sa iasa in strada si sa-l scoata din cuib pe basescu.
  • Catalin Catalin
    Vă daţi seama că dacă prostia ar fi interzisă antena 3 şi românia tv ar disparea. Asta cu petitile online sunt tot aia cu folosirea hârtiei igienice la wc.
  • bch bch
    Domnilor, daca scapam de Basescu, desfiintam DNA, gratiem si amnistiem 'jde mii de detinuti, transformam parlamentarii in SUPRAoameni (sau super) cu SUPRAdrepturi (?), tinem urnele deschise cu saptamanile, poate-poate atingem pragurile cerute de legi (asta pana apucam sa le schimbam), propun cedarea teritoriului minoritatilor si renuntarea la cetatenia romana. Oricum suntem niste fraieri (sau cel putin asa ne considera unii).
  • geo geo
    Parca vad ca se vor gasi "destepti" care sa semneze de 2 sau 3 ori pentru acest demers demagogic al echipei Gidea@Ursu.
  • protopopescu protopopescu
    astept o petitie din partea acestor baieti destepti de la Antena 3 sa nu il condamne justitia pe Voiculescu. Ca la cat de prosti si de lingai sunt astia o pot face si pe asta...
  • Catalin Catalin
    Semnez oricand, orice impotriva lui Traian Basescu. A dezbinat Romania, ne-a intristat pe toti, ne-a adus in pragul disperarii, iar el rade in continuare de la inaltimea SPP-istilor. Halal presedinte.
  • Doina Doina
    In contextul in care unul face schimb de masina si de ceas cuVoiculescu ,celalalt are bani luati imprumut,iar cel de al treilea care mi se parea un om cu coloana,de cind primeste deplasari si un altfel de statut face parte din corul bocitoarelor.Il dispretuiesc pe Traian Basescu pentru o groaza de lucruri,ceea ce fac insa acesti baieti este gretos,sper din tot sufletulca viata sa scoata la iveala tot ,dar tot jegul din politica romaneasca ,indiferent daca partidul se numeste PC,PDL,USL sau mai stiu eu ce.
  • ana ana
    E clar sunt ori disperati ori dusi cu capul.Li se pare cumva ca o ducem mai bine de cand e la "butoane" guvernul pe care il ridica in slavi?Poate lor le este mai bine cu siguranta ,noua nu.Niste penibili .
  • Răspopitu Răspopitu
    Să dispară visul urât....poporul,trebuie sã se trezească!
  • Ion Romanul Ion Romanul
    DEMISIA ,mai corect demiterea,pentru ca acest personaj ne-a facut de ras,a reusit sa-io invrajbeasca pe romani cat tata clica lui Ceausescu. Prof.univ.dr.I.Romanul
  • dima dima
    d.......
    emisia
  • profesor profesor
    Doamne, baietii astia, pupincuristii de serviciu ai Varanului nu mai au imaginatie deloc. Pai, ce petitie vor sa mai faca ... cand de 9 ani doar despre demisie latra!!!! Penibilul a atins paroxismul ... ori ... Varanul simte izul de Jilava????

Trimite un comentariu

sus