Skip to main content

Înmormântarea studentei din accidentul aviatic: Digi 24, singurul post care nu transmite. Antena 3, pe tot ecranul, cu sicriul descoperit

 

Digi 24 a fost singurul post TV de ştiri care nu a difuzat imagini de la înmormântarea studentei Aura Ion

Publicitate

BURTIERĂ LA MINUT. Din nou înmormântări în direct pe posturile de ştiri, în goana după rating. Cu imagini cât tot ecranul, cu sicriul descoperit sau în fereastră. Aproape toate televiziunile informative transmit de la Cimititrul Ghencea Militar, unde este înmormântarea studentei Aura Ion, care s-a stins în catastrofa aviatică din judeţul Cluj. Aproape toate!

Posturile Antena 3 şi România TV au acordat cele mai mari spaţii (în minute, dar şi ca imagini, pe tot ecranul) de la înmormântarea de la Cimitirul Ghencea Militar.

  • La polul opus, Antena 3 transmite imagini cât tot ecranul. Pe canalul de ştiri înmormântarea se vede pe tot ecranul, inclusiv cu imagini cu sicriul descoperit.
  • Realitatea TV, B1 şi România TV dau imagini de la înmormântare, dar în fereastră:
  • România TV a împărţit iniţial ecranul în două: jumătate cu imagini de la Cimitirul Ghencea Militar, jumătate de la biserica unde este depus pilotul Adrian Iovan. În studio, Florin Condurăţeanu şi un fundal muzical trist completează atmosfera. După jumătate de oră, şi România TV a trasnmis înmormântarea mare, pe tot ecranul.
  • La Realitatea TV şi la B1 ecranul este împărţit în trei: jumătate cu imagini din studio, cealaltă jumătate cu două ferestre, de la înmormântare şi de la Biserica Sf. Ilie Rahova.

Burtierele de la ora 12.00, în continuare:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • midnightk midnightk
    Jhonny, adevarul e ca suntem foarte interesati de protestele din Thailanda, chiar e un subiect care ma pasioneaza. Ideea de baza e ca vedem pe tv ceea ce se cere. Intr-adevar, e un subiect de interes national, iar unele televiziuni chiar lasa etica jurnalistica deoparte pentru cateva puncte de rating. Insa nu poti sa nu tratezi acest subiect si sa te ocupi de razboaie de pe cealalta jumatate de glob si proteste din cine stie ce insula. Daca ai fi trecut vreodata macar pe la usa vreunei redactii de stiri ai fi inteles...
  • Catalin Catalin
    Bravo Digi 24, singurul post tv normal din Romania, singurul post decent, singurul post la care te poti uita cu placere si de la care te poti informa corect. Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gigi marga gigi marga
    Nu ma mira. Calitatea comentariilor de pe aici e definitorie pentru publicul carora se adreseaza zdrentele lui voiculescu, ghita, gusa, niro, etc
  • Sabin Sabin
    Un eveniment foarte trist, Condoleanțe familiilor.
  • LOL LOL
    apoi tu chiar esti prost, mihai!! deci recunosti ca nu te intereseaza niste lucruri care afecteaza in mod real toate tarile! ptiu, nu te duce capul!! adica un razboi nu ar afecta nimic din jur, nu? mare e prostia omeneasca... si ignoranta asta crasa... mai esti si plin de ura!! huooo! de mii de oameni valorosi care mor aiurea nu iti pasa! mergi si fa ceva folositor, lichea penibila!
  • Maria Preda Maria Preda
    Eu prefer sa fie acest subiect pe toate posturile, sa se mareasca impactul acestui eveniment pentru a nu se mai repeta niciodata!
  • Neo Neo
    Fiecare transmite ce vrea pana la urma, insa imi place ca la a3 se dezbate in detaliu si asa poate vinovatii platesc pentru greseli.
  • Andrei Andrei
    Paul S, te rog sa-mi explici de ce fata aia, fie-ei tarana usoara, e o eroina.
    De ce de exemplu, e mai "eroina" ca cineva care munceste 12 ore pe zi ca sa-si intretina familia. Si la un moment dat, respectivul se imbolnaveste, si moare cu zile pentru ca spitalele romanesti sunt asa cum sunt.
    Si mai e o chestie, draga Paul S.. Intreaba si tu pe strada 10 oameni cum o chema pe "eroina". S-ar putea sa ai o surpriza.
    Asta admitand ca o personalitate trebuie filmata in cosciug. De ce nu o filmezi in timpul vietii?
  • luc luc
    Digi 24 este singurul canal de stiri cu adevarat profesional, din Romania (si singurul apolitic).
    Ar trebui sa il faca FTA si sa poata vedea toata lumea ce inseamna profesionalism si etica jurnalistica...
  • robert robert
    Toti felicitati DIGI 24 ca nu dau imagini cu sicriul. Uitati insa ca DIGI 24 este singura televiziunea care si-a bagat camerele in salvare cand medici au reincercat sa o resusciteze pe Aura. Momentul acela m-a scarbit enorm, poate mai mult decat ma scarbesc imaginile de acum. Nu sunt masochist sau sadic sa privesc cum mor oameni in direct. Toti sunt o apa si-un pamant. Imi este rusine de toata media din Romania.
  • Haos Haos
    E plina tara de eroi decedati stimabile paul S. Cu ce e mai putin erou un tanar de 25 de ani care a decedat din cauza leucemiei pentru ca sistemul de sanatate romanesc nu a fost in stare sa-l sprijine cu o operatie de transplant de maduva in conditiile in care exista un donator? Cu ce e mai putin erou un tata si bunic in varsta de 60 de ani care a decedat din cauza unei boli profesionale dupa ce a slujit cu cate 10-12 ore de munca pe zi "eroica" economie romaneasca (sau poate trebuia pus in ghilimele cuvantul ECONOMIE)? Cu ce e mai putin eroina o batranica de 70 de ani moarta inghetata in propria casa dupa ce a cotizat la stat toata viata? Cu ce mai putin erou un tata intretinator de familie cu 5 copii care a murit ucis de niste marsavi prin tari straine, plecat sa munceasca si sa trimita acasa o bucata de paine mai consistenta? Ale lor inmormantari nu ar trebui transmise la TV? Eu sunt de parere ca nu... Ceea ce vezi azi la TV e defapt o reflectare a disperarii cu care noianul de televiziuni aservite se inghesuie la ciolanul audientei. Dar si mai rau e ca defapt toate aceste televiziuni nu fac decat sa se foloseasca de orice pretext ca sa improaste cu venin pe cei care nu servesc interesele stapanilor care le tin sub papuc. Si e pacat sa te folosesti de o astfelde tragedie ca sa iti atragi capital electoral. E drept, sistemul sufera si nimanui nu-i pare sa ii pese, dar de aici si pana la a prezenta un mort pe post de fotomodel e cale lunga.
  • Mihai Mihai
    Prea prost esti tu, amice ! Ce spui tu acolo se intampla in alte tari, nu in Romania ! Accidentul a fost in Romania ! Iar lumea e revoltata ca in locul lor putea fi oricine altcineva, chiar si noi, sau rude directe ale noastra. Problema e ca la putere sunt idioti asa ca tine care latra de pomana. Au murit doi oameni valorosi, o javra ca tine sau ca cei de la putere daca ar fi murit, ar fi fost mult mai bine. Nu te pune nimeni sa te uiti la televizor ! Nu e prima inmormantare care au aratat-o posturile de stiri, da nah prostia e mare s unii tb sa vb, ca de-aia au gura ! Impusca-te !
  • paul S paul S
    Nu e corect.
    IN OPINIA TA sunt un bou daca am inteles asta din articol.
    Adica, dupa parerea ta, in logica ta, in functie de sfera ta de cuprindere.
    Asa e corect.
  • villy villy
    Suntem campionii la canale de stiri insa doar un canal e mai serios. Bucuria televiziunilor cand e un divort sau asa zis divort (dragusanu), accidente, crime, inmormantari, romanii nu stiu sa selecteze. E un haos la tv, poate pt ca nici legislatia nu e clara si CNA-ul nu face nimic. Ma intreb mai exista undeva in lume unde sa difuzeze inmormantari in direct pe toate canalele tv ?
  • paul S paul S
    Nu, daca mortul este o eroina se poate face o exceptie.
    Pentru ca apartine poporului.
    Si fata asa e un model.
    Si Maria Tanase a fost cu purtata cu sicriul descoperit prin Bucuresti si Arghezi, in anii '60.
    Si au fost filmate inmormantarile de CNC si difuzate de TVR1.
    Pentru ca erau iubiti de toata tara asta.
    Asa cum e cazul si acum.
    Romanii integri si normali sunt motii aceia, care si-au dat foc la haine ca sa-i incalzeasca pe raniti.
    Voi sunteti dezorientati si aveti spiritul schilodit de "deontologii" stupide.

Trimite un comentariu

sus