Skip to main content

Lista candidaţilor din TVR: Cristian Ţopescu, Mihai Rădulescu, Sorin Burtea şi Adrian Sobaru se bat pentru Consiliul de Administraţie

 

Mircea Radu Topescu

Publicitate

LISTĂ COMPLETĂ. Paginademedia.ro vă prezintă lista completă a candidaţilor pentru Consiliul de Administraţie al TVR, din partea salariaţilor. Printre nume se află Cristian Ţopescu, jurnalistul Mihai Rădulescu şi Sorin Burtea, care a reprezentat salariaţii TVR şi în Consiliul demis de Parlament.

Pentru un loc în Consiliul de Administraţie se luptă şi Adrian Sobaru, tehnicianul care a sărit de la un balcon al Parlamentului.

19 oameni candidează pentru locurile din partea salariaţilor TVR.

Candidaturile au fost depuse până astăzi, la ora 15.00, iar alegerile se vor desfăşura vineri, 17 ianuarie.

Conform legii, salariaţii îşi aleg doi membri în Consiliul de Administraţie, plus doi supleanţi.

Pe lista de candidaţi mai apar Cornel Mihalache, Georges Boisnard şi Dragoş Bocanaciu.

În afara celor 19 candidaturi validate, alte cinci nume s-au înscris, dar nu au fost acceptaţi. Este vorba de Adrian Valentin Moise, Cezar Ion, Stelian Damov, Marin Drumcea şi Laurenţiu-Iordache Năstase.

Iată, mai jos, lista completă a candidaturilor validate, care intră în votul de vineri:

1. Florian Anghel
2. Dragoş-Ion Bocanaciu
3. Georges Felix Boisnard
4. Sorin Burtea
5. Raul Petrică Chesăuan
6. Liviu Gabriel Fetter
7. Silvia Ionescu
8. Carmen Kleibel
9. Cornel Mihalache
10. Gheorghe Militaru
11. Daniela Moraru
12. Ion Moraru
13. Claudia Daniela Nicolau
14. Răzvan Ion Nicolae
15. Sorin Rada
16. Mihai Rădulescu
17. Adrian Ion Sobaru
18. Ion Stavre
19. Cristian Ţopescu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Moraru Ion Moraru
    Ion Moraru
    Opţiuni pentru această postare
    Ce se intampla zilele acestea in TVR, este dovada cea mai elocventa ca institutia este hiper-politizata. Se pregatesc alegerile pentru desemnarea reprezentantilor salariatilor in Consiliul de Administratie ,iar campania electorala, aidoma celei ce o fac politicienii, este bazata pe minciuna ,intoxicare,manipulare, lovituri sub centura adversarilor. Interesul celor ce conduc (politic)Televiziunea este sa iasa „cine trebuie”, pentru a asigura succesul in realizarea „jocurilor” viitoare.
    Ieri,fostul PDG, iar mai curand membru( foarte activ) in CA al SRTV, scria de posibila tentatie a actualei conduceri ,de fraudare a scrutinului.
    Pentru ca miza acestor alegeri este foarte mare ( ele debutand cu scandalul provocat de modificarea Regulamentului electoral, care interzicea participarea candidatilor din afara institutiei, fiind vizat , de fapt,Valentin Nicolau), este mai mult decat posibila masluirea rezultatului votului.
    Comisiile care organizeaza scrutinul au fost desemnate de Comitetul Director ,ele neavand in componenta niciun reprezentant din partea societatii civile, a platitorilor de taxa, singurii care sunt indreptatiti sa hotarasca, pana la urma, asupra viitorului Televiziunii Nationale.
    Pentru ca procesul electoral din TVR, prin implicatiile sale ulterioare, nu poate fi tratat drept o gluma, facem apel la institutiile specializate ale Statului , sa ia in serios avertismentul pe care l-am facut. Dealtfel vom proceda si la inaintarea une solicitari scrise catre institutiile care sunt obligate sa vegheze la respectarea legalitatii.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Din cate stim noi este o coincidenta.
  • Andrei Andrei
    Claudia Daniela Nicolau este cumva nevasta-sa sau e coincidenta de nume?
  • livia pila livia pila
    Toti niste oportunisti. Toti niste pomanagii. Burtea e total compromis. E murdar pe miini de cite spagi a incasat si de cit sluj a facut in fata tuturor pedegeilor. Misu Radulescu are spinarea de gelatina. Iar dl. Topescu a aratat ca se poate imbatrini urit. Ca si-a pierdut demnitatea. Cit despre Damov... bine ca e lasat sa fie politist la blogul lui.
  • Horea Horea
    "În afara celor 19 candidaturi validate, alte cinci nume s-au înscris, dar nu au fost acceptați. Este vorba de Adrian Valentin Moise, Cezar Ion, Stelian Damov, Marin Drumcea și Laurențiu-Iordache Năstase."

    Dar unde este Nicolau?
    A obosit sa mai lupte cu sistemul?
  • Horea Horea
    Omul (Topescu) se pare ca e inca ... potent!
    Poate fi si parlamentar, si consilier, si salariat TVR, si tata, si ... "TOT!"
  • Buftea Buftea
    Burtea a fost in toate Consiliile de Aministratie pentru ca l-ati votat voi. De ce, habar n-am - omul e semi-analfabet si impostor. Atunci cand TVR a redus din personal, securistul asta nu a zis nici ”pîs!” pentru voi. Votati-l si acum. Succes!
  • Mihai Mihai
    Numai cand vezi aceasta lista si intelegi de ce a ajuns TVR in pragul falimentului. Dar Topescu este angajat la TVR ? Securistul de Burtea nu putea lipsi. Votati-l din nou !! Sa nu cumva sa nu ,,va reprezinte cu cinste,,! Cu doua maini daca puteti ! Ce rusine !
  • P S P S
    Ce metafora profunda in titlu! Nici in ziarele de sport nu gasesti asa titlu!
  • radu radu
    Mihai Radulescu, oportunist ca intotdeuana. Ca sa fii membru in CA, adica in forul de conducere al institutiei, ar trebui sa te preocupe si altceva decat propriul fund. Or Mishulica nu prea e om de echipa...
  • Mister Mister
    Dar niste oameni adevarati nu Mai are TVR?!!! Tot Burtea candideaza?!!! Incredibil acest impostor!!!
  • ala ala
    Cristian Topescu din partea salariatilor ?
    Pai nu era consilier al presedintelui TVR ?
    Nu-i mai ajung onorurile mosului, se pare ! Vrea TOT ! :)))

Trimite un comentariu

sus