Skip to main content

Matinalul de la Gold FM devine Dobrovolschi Show

 

Screen Shot 2014-01-18 at 11.06.11 AMLa începutul lunii octombrie, Mihai Dobrovolschi, revenea "On Air" la matinalul GoldFm, în postura de invitat permanent în emisiunea Alinei Dimitriu.

Publicitate

După două luni şi jumătate, matinalul Gold FM îşi schimbă numele în Dobrovolschi Show.

Astfel, începând de luni, 20 ianuarie, emisiunea difuzată de postul Gold FM de la 7.00 la 10.00 dimineaţa se va numi Dobrovolschi Show, potrivit unui anunţ postat pe site-ul radioguerrilla.ro.

Dobrovolschi, realizatorul de la Radio Guerrilla (post care şi-a pierdut licenţele), va realiza emisiunea matinală de la Gold FM împreună cu Matei Oprina şi Ciprian Muntele, "din distributia căreia nu lipsesc Monica sau Sorin Badea".

"Dobrovolschi Show", aceasta "Guerrilla de Dimineata" a FMului, este transmisa On Air, pe 96,9 FM in Bucuresti (adica o putem asculta chiar si in masina!), de luni pana vineri, de la 7 la 10 dimineata", se arată în anunţul de pe site-ul postului Radio Guerrilla.

Emisiunea lui Dobrovolschi poate fi ascultată live şi online pe site-ul www.radioguerrilla.ro, facebook.com/radio.guerrilla, precum si pe aplicatiile Radio Guerrilla iOS, Android şi Windows Mobile.

CONTEXT. La începutul lunii octombrie 2013, Mihai Dobrovolschi, realizatorul de la Radio Guerrilla (post care şi-a pierdut licenţele), a reintrat in FM, fiind invitat permanent, alături de colegii săi, în emisiunea matinală a postuui Gold FM, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

La momentul respectiv, Dobro şi colegii lui erau invitaţi permanenţi la matinalul Gold FM, realizat de Alina Dimitriu. Programul era preluat şi de emisia online a Radio Guerrilla.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Emil Cioran Emil Cioran
    @Petre Tutea - A incercat si el sa se prostitueze, dar nu au mers negocierile :) Bafta multa DOBRO, cu putin mai multa vointa si tact poate ramai singur si cel mai bun.
  • Petre Tutea Petre Tutea
    @ Doru- Maaaaare "modificare de grila", de cand nu mai are voie un post privat sa puna pe cine vrea unde vrea? Nu mai postati comentarii de genul asta ca poate se uita si copii si chiar cred. Bafta multa DOBRO & co si felicitari ca nu te-ai prostituat ca altii.
  • andrei andrei
    Mai bine ar lasa Gol Fm in pace si ar introduce Guerrilla pe frecventa 90,2 sub alt nume.
  • Doru Doru
    Interesant cum a aprobat CNA aceasta modificare de grila, CNA foooooarte atent la aceste detalii de mărci comune si emisiuni preluate. Dar asta e, probabil i au convins. Mult succes.

Trimite un comentariu

sus