Skip to main content

(P) Cumpără pe Zega.ro. Shopping online de modă. Jojo: Fashion comes from ZEGA!

 

Cătălina Grama - Jojo, este imaginea magazinului online de fashion ZEGA.RO

Publicitate

(P) FASHION ONLINE. Branduri româneşti, dar şi mărci internaţionale, modele 2013, modă la preţuri accesibile, livrare rapidă. Sunt câteva dintre avantajele pe care le propune magazinul online de fashion www.zega.ro!

În România sunt utilizate şi apreciate la scară tot mai largă serviciile online, astfel că Zega încurajează evoluţia întregului proces şi în domeniul fashion, şi va aduce mai aproape galeria de produse care rezonează cu fiecare client în parte.

Magazinul online oferă branduri ale tinerilor designeri români dar şi branduri internaţionale cu o largă amprentă asupra industriei de fashion adaptată fiecărui sezon.

Cătălina Grama – Jojo este imaginea magazinului online de fashion Zega.ro.

Ce oferă Zega.ro:

  • Magazin online de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii damă, barbati si copii. Livrare în 24-48h, pentru produsele care sunt în stocul Zega.
  • Gamă variată cu cele mai moderne modele de îmbrăcăminte, încălţăminte damă şi încălţăminte copii. Acestea variază de la balerini şi sandale la pantofi de seară, pantofi de nuntă, pantofi office, cizme, botine.
  • Timp redus de cumpărare, livrarea la domiciliu, calitatea serviciilor sunt doar o parte dintre atributele care ne recomandă.

De ce a fost aleasă Jojo ca imagine Zega.ro?

Am apelat la o imagine publică, pasionată de modă, plecând de la interesul în continua creştere al doamnelor şi al domnilor pentru fashion, în mod special pentru magazinele online de haine.

Implicarea tot mai mare a publicului către shoppingul online a provocat brandul ZEGA să descifreze dorinţa consumatorilor pentru a le putea răspunde cu produse adecvate, mulate pe dorinţele lor, pe nevoile lor, spun reprezentanţii companiei.

Ce spune Jojo:

“Fashion înseamnă creativitate, personalitate, amprentă, stil, culoare. Pentru că am fost şi voi fi mereu îndrăgostită de frumos, am avut alături mereu numai oameni talentaţi care mă susţin şi astăzi, mai ales atunci când vorbim despre imagine (stilişti, sfătuitori, hairstilisti, makeupartişti... prieteni).

ZEGA e o lume nouă. Aici găsesc tot ce îmi doresc! Fashion pe toată linia, masculin şi feminin. All fashionably women & men come from ZEGA! Fashion comes from ZEGA!”

Concurs lunar pe Facebook. Premiu: un outfit

Magazinul online organizează lunar un concurs, pe pagina de Facebook: Ţinuta lunii. În acest concurs, Zega te invită să-ţi creezi din trei paşi un outfit pe care îl poţi câştiga prin tragre la sorţi.

„Este extrem de important pentru noi să oferim cât mai multe branduri, o cât mai largă diversitate în materie de fashion”, spun reprezentanţii Zega.ro.

„Ca şi planuri de viitor ne-am propus să venim cu opţiuni de stil, materiale video care să conţină recomandări de stil vetimentar, tipsuri, dar şi cu evenimente personalizate care să inspire”, au punctat ei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daria Daria
    :)
  • MirceEA MirceEA
    Mircea, Iar tu esti una din fufele alea frustrate, cu cosuri pe fund, cu nasul cazut in barbă
  • mirceA mirceA
    Niciodata n-am inteles faza asta cu "Jojo, femeie frumoasa si sexy" !
    E stearsa si nu iese cu nimic in evidenta. E una din multele promovate toata ziua ca femei frumoase desi ele sunt cel mult normale.
    Si nu e singura...

Trimite un comentariu

sus