Skip to main content

PRESA DE AZI. Accidentul aviatic, în continuare pe prima pagină. EVZ: Românii mor, miniştrii rezistă!

 

presa de azi, 23 ianuarieAccidentul aviatic petrecut luni în Munţii Apuseni este şi astăzi subiect de pe primă pagină. Evenimentul zilei, România liberă, Adevărul, Jurnalul Naţional şi Libertatea îşi deschid edţiile de astăzi cu articole despre tragedia din judeţul Cluj. Ziarul Click! are şi el o trimitere din pagina întâi în paginile 4-7.

Publicitate

Ziarul Financiar şi Gazeta Sporturilor sunt sigurele ziare care nu au astăzi subiectul accidentului pe prima pagină.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, titlurile de pe primele pagini ale ziarelor de astăzi:

EVENIMENTUL ZILEI: "Românii mor, miniştrii rezistă!", este titlul dat astăzi de Evenimentul zilei unui articol despre cum "numele grele din Guvern nu au păţit nimic". "Adevăraţii vinovaţi când vor răspunde?" se întreabă cotidianul în pagina patru. "Cătălin Chiper (secretar de stat în MAI), Aleodor Fâncu (director general ROMATSA) şi Ion Burlui (şeful IGSU) au fost scoşi ţapi ispăşitori pentru neputinţa autorităţilor de a acţiona eficient după tragedia aviatică din Apuseni. Nume grele din Guvern nu au păţit nimic", scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

ROMÂNIA LIBERĂ: "Blat politic peste tragedia din Apuseni" - cu acest titlu îşi deschide ediţia ziarul România liberă. Cotidianul editat de Medien Holding scrie că "Victor Ponta şi Crin Antonescu au negociat şi s-au înţeles: nici un ministru nu pleacă". Şi România liberă îi enumără pe cei trei "ţapi ispăşitori" care şi-au pierdut posturile după scandalul privind intervenţia eşuată a autorităţilor, dar subliniază că premierul Victor Ponta şi Crin Antonescu s-au înţeles să nu demită niciun ministru.

ADEVĂRUL: "Lanţul slăbiciunilor în cazul avionului prăbuşit în Apuseni", este titlul de deschidere. "Mai mulţi şefi de instituţii şi un secretar de stat au fost schimbaţi din funcţii după accidetul aviatic din Apuseni", mai scrie Adevărul despre "consecinţele" suferite de autorităţile care ar fi trebuit să intervină mult mai rapid în salvarea victimelor.

JURNALUL NAŢIONAL: "Incompetenţa devine criminală" titrează Jurnalul Naţional. Cotidianul se întreabă dacă "se încheie cu aceste demiteri curăţenia din sistemul de intervenţii în caz de catastrofe".

LIBERTATEA: "Răzvan visa să-şi întreacă maestrul, dar nu va mai pilota niciodată", este titlul dat de tabloid unui articol despre tânărul copilot care a fost accidentat în catastrofa din Apuseni.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus