Skip to main content

PRESA DE AZI. Analiză Adevărul: Câţi bani câştigă scriitorii români. Mircea Cărtărescu în fruntea clasamentului

 

captura adevarul

Weekend Adevărul a calculat cât câştigă scriitorii de pe urma operelor lor. România liberă spune povestea singurului copil înmormântat la mausoleul de la Mărăşeşti, iar Evenimentul zilei explică unde s-a ascuns Baronul de Constanţa de agenţii DNA.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • EVZ dezvălui unde s-a ascuns Baronul de Constanţa de agenţii DNA, titrează Evenimentul zilei de astăzi. Cercetat de DNA, Nicuşo Constantinescu „a intrat la apă”: El a încercat să se sustragă anchetei. Pentru că nu răspundea citaţiilor, procurorul Andrei Bodea a emis un mandat de aducere la DNA, mai explică publicaţia. 
  • Weekend Adevărul a calculat Câţi bani câştigă scriitorii români. „Mircea Cărtărescu conduce detaşat în topul autorilor. Bine stau şi Liiceanu, D.R. Popescu, Pleşu, Breban şi Djuvara. Alţii, mulţi, sunt la limita subzistenţei”, notează publicaţia.
  • România liberă face Povestea singurului copil înmormântat la Mausoleul de la Mărăşeşti. O fată de numai 12 ani a luptat alături de militarii români în primul război mondial.
  • Ziarul Financiar: Consiliul Fiscal numără 1,5 milioane de angajaţi la negru, dar Inspecţia Muncii nu a găsit decât 15.700.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus