Skip to main content

PRESA DE AZI. Divorţul Biancăi Drăguşau, „combustibil” pentru tabloide. Adevărul şi EVZ, despre străinii care cumpără pământ în România

 

Capturaţi ecranul complet 09.01.2014 102403.bmp

Început de an în forţă pentru presa din România, atât cea tabloidă, cât şi cea quality. Divorţul Biancăi Drăguşanu de Victor Slav a fost pe prima pagină a ziarelor în ultimele două zile. De cealaltă parte, ziarele de calitate s-au concentrat pe condamnarea lui Adrian Năstase şi din liberalizarea cumpărării de terenuri în România pentru străini.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • Ungurii vor să ne ia Ardealul cu banii jos, titrează Adevărul, care explică cum statul maghiar vrea să „pună mâna pe terenurile agricole din Ardeal, plătind o rentă viageră celor care vor să-i cedeze pământurile” .
  • Evenimentul zilei anunţă, de cealaltă parte, că 30% din terenurile agricole din România sunt controlate de străini. „Guvernul României ştia de intenţia Ungariei de a cumpăra terenuri în Transilvania încă de pe vremea lui Emil Boc”, mai notează publicaţia. Tot EVZ anunţă că „Ministerul Transporturilor a sesizat DNA despre jaful de la CFR”.
  • România liberă rămâne la subiectul Adrian Năstase. Ponta, presat din trei direcţii, titrează publicaţia. „Graba dovedită în apărarea lui Adrian Năstase chiar şi cu riscul atacării independenţei justiţiei nu-l scapă pe Victor Ponta de judecata propriilor colegi. Ex-premierul condamnat îi reproşează că nu a făcut totul pentru a-l scăpa de închisoare, în timp ce Ion Iliescu îl contrazice, spunând că nu vede vreo conexiune între politic şi justiţie”, explică publicaţia.
  • Jurnalul Naţional stare în apărarea lui Adrian Năstase: Dosarul Zambaccian, cu Băsescu autor.
  • Libertatea şi Click! profită din plin de pe urma divorţului lui Victor Slav de Bianca Drăguşanu. Ţeapă! Banii de la nuntă sunt la Victor, titrează Libertatea, în timp ce Click! se întreabă: Bianca, ţi-ai uitat verigheta la Cristea?
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus