Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor despre „Lupul din Ploieşti, un transfer în regia lui Cosmin Contra”

 

GSP Mutu

Lupul din Ploieşti, l-a numit Gazeta Sporturilor pe Adrian Mutu, proaspăt venit la Petrolul Ploieşti. Şi Adevărul anunţă într-o trimitere pe prima pagină veirea oficială a jucătorului la Petrolul: Mutu a făcut 15 ani de la Piteşti la Ploieşti.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Adevărul are ca principal subiect de copertă merele pe care şcolarii ar fi trebuit să le primească de la autorităţi. Merele şcolarilor, rase de birocraţi, titrează publicaţia care precizează că „dezinteresul autorităţilor a întârziat şi anul acesta distribuirea merelor gratuite în şcoli. Din cauza birocraţiei, România a pierdut deja jumătate din fondurile pe care Comisia Europeană le-a alocat ţării noastre la începutul programului.”
  • Ziarul Financiar anunţă că Statul român s-a împrumutat în premieră pe 30 de ani în dolari, la 6,2% dobândă.
  • Gazeta deschide ediţia de astăzi cu Lupul din Ploieşti, un transfer în regia lui Cosmin Contra. „Mutu a avut ieri o revenire fastuoasă în fotbalul de acasă, la Petrolul Ploieşti, cu 6.000 de suporteri în tribună şi cel mai mare salariu de jucător, peste 30.000 de euro pe lună”, mai scrie publicaţia.
  • EVZ are pe prima pagină un subiect despre „Marele cutremur”, care nu a avut loc încă dar publicaţia preconizează că acesta va închide teatrele şi cinematografele.
  • Tabloidul Libertatea o găzduieşte pe copertă pe Bianca Drăguşanu, cu o fotografie demnă de revista Playboy. „Voluptoasa” a acordat un interviu ziarului Libertatea: „Nu înţeleg de ce toată lumea mă consideră o curvă”.
  • Click! este tot cu Bianca Drăguşanu, dar şi cu Adrian Cristea: Cristea şi-a luat brăţară indiană ca s-o vrăjească pe Bianca!

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus