Skip to main content

Rareş Bogdan, despre planurile la Realitatea TV: "Vrem să aducem mai mulţi oameni înapoi". Dinescu şi Nistorescu, invitaţi permanenţi

 

Foto: enational.ro
Foto: enational.ro

Publicitate

Realitatea TV urmează să fie condusă de un consiliu editorial, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Rareş Bogdan, cel care va fi director editorial al canalului de ştiri. Bogdan îşi va prelua atribuţiile miercuri, 15 ianuarie, după ultimele discuţii care vor avea loc mâine.

Planurile lui Rareş Bogdan urmăresc readucerea la Realitatea TV a unor oameni care au plecat de la post precum Tudor Muşat sau Melania Medeleanu, dar şi o emisiune pe saptamana a emisiunii Jocuri de putere pe care Bogdan să o prezinte împreună cu jurnalistul Cornel Nistorescu.

Paginademedia.ro vă prezintă, în exclusivitate, planurile lui Rareş Bogdan legate de Realitatea TV.

Rareş Bogdan, pentru Paginademedia.ro:

"Astăzi, au fost discuţii cu Cozmin Guşă şi cu oamenii care asigură în prezent funcţionarea postului Realitatea TV. Lucrurile sunt setate în mare parte, dar mâine vom mai avea nişte discuţii.

Realitatea TV va fi condusă de un consiliu editorial compus din Vera Secrieru, producător general, şi din Sorin Kosz, cel care se ocupă de site-ul Realitatea.net. Eu voi fi director editorial şi preşedinte al consiliului editorial.

În principiu, ne-am înţeles. Ar urma ca din 15, adică de miercuri, să preiau prerogativele."

Rareş Bogdan spune că politica editorială a Realitatea TV va fi unitară din punct de vedere a subiectelor şi că va colabora mai strâns cu echipa postului de televiziune.

Rareş Bogdan, pentru Paginademedia.ro:

"Va fi o colaborare între consiliul editorial şi cei trei EOD (editor of the day) pentru prioritizarea subiectelor de zi cu zi. Vom lucra împreună, consiliul editorial şi Robert Tătăruş, Bianca Onea şi Mădălina Dulamă (cei trei EOD n. red) pentru a ridica intervalul de prime-time şi jurnalul de seară. Practic, începând de la 9.00 dimineaţa vor fi promovate şi dezbătute subiectele care vor fi analizate în emisiunile de seară, la Lavina Şandru, la Eli Roman şi apoi la mine, între orele 22.00 şi 24.00. Va fi o politică unitară.

Em îmi păstrez emisiunea. De altfel, a fost dorinţa mea să rămân jurnalist. Tocmai de aceea, pentru zona de management mă bazez pe echipa editorială actuală de la Realitatea TV."

Emisiune cu jurnalistul Cornel Nistorescu. Tudor Muşat, Dan Suciu şi Melania Medeleanu, doriţi de Rareş Bogdan

Rareş Bogdan spune că în planurile de relansare a postului Realitatea TV intră şi câteva emisiuni noi şi readucerea unor oameni care au plecat din staţie.

Rareş Bogdan, pentru Paginademedia.ro:

"Îmi doresc o emisiune de analiză în fiecare duminică seara. Mai avem de lucru la acest proiect, dar propunea mea pentru prezentarea emisiunii este Ion M. Ioniţă.

O altă emisiune de analiză ar fi în cursul săptămânii, cu jurnalistul Cornel Nistorescu invitat la emisiunea mea, la fel cum este joia Mircea Dinescu. Am avut o discuţie cu el anul trecut, urmează să mai vorbim. Sper ca până la 1 februarie să punem această idee în aplicare.

Sunt mai mulţi oameni pe care încercăm să-i aducem la Realitatea: Tudor Muşat, Dan Suciu, Melania Medeleanu, Mirela Vaşadi. Am vrea să-i avem printre colaboratori pe Alecu Racoviceanu, Stelian Negrea, Miruna Munteanu şi Bogdan Chireac."

Într-o perioadă în care mai mult se pleacă de la Realitatea, cum pot fi atraşi oamenii înapoi?

Rareş Bogdan:

"Realitatea TV este totuşi un post în care salariile se dau la timp. Cred că pot fi reintroduşi în echipă. Dacă sunt bine motivaţi, pot fi aduşi înapoi la Realitatea", a mai spus el pentru Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Unul mic Unul mic
    @ cocosu ....tu ori postezi din ce auzi pe la colturi , ori esti pe langa subiect ;)
  • cristi cristi
    daca se relanseaza cu toti expirati morali gen chiriac si nistorescu, vor trage in curand apa.mi greata deja de aceste personaje
  • prapastiosu prapastiosu
    Rares, spune-mi te rog ce plan de investitii ai la dispozitie pe anul 2014, pentru relansare? Da-mi o cifra aproximativa de cotatie bugetara!
    Daca nu ai si incerci doar sa reincalzesti ciorba cu niste expirati pe baza unor promisiuni desarte, ai mari sanse sa o dai de gard, si atunci adio Realitatea TV! Mortul dus la groapa nu se mai dezgroapa!
    Ai grija, Chireac "pielea ***** " nu vine gratis, baiatu-i scump si e deja antamat de Ghita!
    Te pup dulce scumpete mica!
  • cocosu cocosu
    Sa ne zica Rares Bogdan cate restante salariale sunt la ziarul sau de la Cluj, Ziua de Cluj? Cum ii pleaca oamenii pe capete? Sa explice "managerul" Rares Bogdan de ce a inchis Realitatea FM Cluj la presiunile lui Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj? No, asta nu le zice, astea nu sunt in fisa postului sau?
  • simplu telespectator simplu telespectator
    Realitatea tv... ce post a fost! Și nu mai e, am mai zis-o: acum se bate în audiente cu posturile de desene animate. În modesta mea opinie de simplu telespectator, postul asta se va revigora dupa ce va parcurge trei pași extrem de simpli: 1. Va renunța la isteriile ecologiste; 2). Cozmin îl va lăsa în pace cu intervențiile în direct, omul chiar nu trece sticla, oricât de mult si-ar închipui el ca lumea îi așteaptă nerăbdătoare părerile; 3). Lavinia Sandru își va da seama ca trebuie sa-si găsească altă ocupație pentru timpul liber care se pare ca-i prisosește. E un antitalent televizionistic flagrant, bun de exemplificat în manuale de specialitate, care da impresia ca a pătruns cu forța (sau cu pila) pe un tărâm pe care nu îl stăpânește și asta se vede de la o poștă.
    E atât de simplu...
  • profesor profesor
    In ultimul timp incepusem saa ma mai uit din cand in cand la iRealitatea ... dar, odata, ce-i reesapeaza pe nefrecventabilii Chireac si Nistorescu le spun adio!!!
  • fost angajat fost angajat
    Salariile se platesc la timp, dupa ce esti anuntat in ziua de salariu (in caz fericit pe mail) ca se decaleaza data de salariu.
    Se oscileaza cand pe 15 cand pe 30!
    Intotdeauna mai tarziu, niciodata mai devreme.
  • Gigel Gigel
    Intrebati-l pe Rares B , cum a ajuns el in Realitatea? Cine l-a adus si ce a promis? Si daca si-a respectat macar 1% din promisiune sau 0,1%. Sunt cativa care stiu, restul e cancan!
  • boromir boromir
    cine e Cozmin Gusa ?
  • Baba Novac Baba Novac
    Poate sa-i cheme la parastasul Realitatii! Un pitic inchipuit, pe care-l foloseste Gusa pe post de lacheu personal. Probabil ca disparea de pe sticla in mai putin de un an. Hai, la multi ani!
  • Titus Titus
    Eu voi fi director editorial și președinte al consiliului editorial.... De altfel, a fost dorința mea să rămân jurnalist...În principiu, ne-am înțeles. Ar urma ca din 15, adică de miercuri, să preiau prerogativele. Iata cateva citate ale ilustrului papagal care este Rares Bogdan, viitor fost PDG al TVR si animator de vanghelioane, mai nou si jurnalist. O pipita, Simona Sensual sau Alina Plugaru a spus fraza vietii ei: "In Romania daca nu spui prostii nu te baga nimeni in seama". Asta faca omul, spune prostii, culmea este ca ele prind. Nici nu-i de mirare, cu o clasa politica inepta si cu un popor la fel, Rares Bogdan nu este decat exponentul de succes al Romaniei actuale, tara in care conteaza sa te faci din vorbe...competente, profesionalism, moralitate, da-le-n gatu' ma-sii, vrajeala conteaza si la asta se pricepe cel mai bine Rares Bogdan, acest entertainer nationalist de 2 bani. Numai succesuri!
  • xbs xbs
    nu mai urmaresc Realitatea ca prea s-au politizat. De la un timp toate discutiile lor se invart in jurul lui "Ghita" de parca pe noi telespectatorii ne doare de ce conflict au avut cu ala.
  • excelsior excelsior
    Program Realitatea TV pentru relansare:
    Luni-Vineri:
    6:00-8:00 - Georgea Berevoianu/ Adriana Maris
    8:00-10:00 - Eli Roman si Valentin Butnaru
    10:00-13:00 - Mirela Vasadi
    13:00- ,,Fabrica" - Alina Stancu (de la TVR)
    14:00 - Mirela Vasadi
    15:00 - 17:00 - ,,Camera de stiri" - Emma&Cosmin
    17:00 - 18:30 - ,,Jurnal inter-regional" - Amedeo Ene si Melania Medeleanu
    18:30 - 20:00 - ,,Deschide Lumea" - Lavinia Sandru
    20:00 - ,,Stirile serii I " - Adriana Nedelea
    21:00 - 23:00 - ,,Jocuri de putere" - Rares Bogdan
    23:00 - ,,Stirile serii II " - Adriana Nedelea
    00:00 - ,,Stirile de la miezul noptii : Delia Vranceanu / Oana Ivan ( din ora in ora, in direct! ).
    Sambata - Duminica:
    6:00-8:00 - Ramona Naca
    8:00-10:00 - Patre Catalin Fumuru si Aneta Sangeorzan
    10:00-13:00 - Ioana Molla
    13:00/15:00 - ,,Fabrica" - Cristina Ioniceanu
    14:00 - 18:00 - Saviana Rusu
    18:30-20:00 - ,,Oamenii Realitaii" - Dorin Chotea
    20:00 / 23:00 - ,,Stirile serii I/II" - Letitia Zaharia
    21:00 - ,,Reporterii realitatii" - fara prezentator, doar reproraje
    22:00 - ,,Bucuresti, strict secret"
    22:30 - ,,Investigatorii"
    00:00 - 05:00 - Mariana Zberianu
    *Marinela Mititelu - va face emisiuni cand e cazul de la Parlament
    *Duminica: 18:30-20:00 - Tudor Musat
    21:00-23:00 - Ion M. Ionita (+Vineri)
    *,,Perspectiva" de la 11:00 cu Edward Pastia
  • ion ion
    papagalul useleului
  • morena morena
    nu-i mai luati interviuri lui rares bogdan! e un limbric dornic de atentie care minte si bea apa. de curiozitate, intrebati-i pe cei pe care zice ca incearca sa-i aduca daca i-a sunat vreodata cineva pe tema asta. mai intrebati-l ce a spus in redactie inainte sa se laude ca va readuce teleenciclopedia pe tvr1! rares bogdan este in stare sa spuna ca a vorbit cu oprah pentru o emisiune matinala.

Trimite un comentariu

sus