Skip to main content

Solicitarea Intact Production de dizolvare a B1 TV, respinsă de Tribunal

 

Tribunalul Bucuresti

Publicitate

Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea Intact Production de dizolvare a societăţii B1 Channel, care operează licenţa televiziunii de ştiri B1 TV. Decizia poate fi atacat cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare.

„Admite excepţia lipsei de interes, invocată de pârâtă. Respinge cererea de chemare în judecată, ca lipsită de interes”, a decis Tribunalul Bucureşti. Mai precis, instanţa a considerat că reclamantul, Intact Production, nu a reuşit să îşi justifice interesul faţă de acţiunea pe care a demarat-o.

Soluţia Tribunalului Bucureşti:

Respinge exceptia lipsei dovezii calitătii de reprezentant, invocată de pârâtă, ca neîntemeiată. Admite exceptia lipsei de interes, invocată de pârâtă. Respinge cererea de chemare în judecată, ca lipsită de interes. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti, Secţia a VI-a Civilă.

Intact Production, parte a trustului Intact, a solicitat în noiembrie 2013, dizolvarea B1 TV Channel, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În aceeaşi perioadă, compania a cerut şi dizolvarea Editura Evenimentul şi Capital (detalii AICI).

La momentul respectiv EVZ a publicat informaţii din solicitarea Intact Production, în care se spune că „din analiza rezultatelor financiare înregistrate de societatea Editura Evenimentul şi Capital în anii 2010 şi 2011 şi publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe Publice" rezultă că trustul a înregistrat pierderi, iar "activul net s-a diminuat la mai puţin de jumătate din valoarea capitalului social subscris (conform datelor de la Registrul Comerţului, capitalul social subscris este de 200 lei)".

Cererea de chemare în judecată cuprindea şi articolele din Legea 31/1990 în baza căreia firma Intact Production a familiei Voiculescu a deschis acţiunea împotriva EEC. La articolul 5 se precizează că: "orice persoană INTERESATĂ se poate adresa instanţei pentru a cere dizolvarea societăţii".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ziDzi ziDzi
    dar cate posturi Tv nu sunt in faliment si nu le cere nimeni insolventa
  • cosmin cosmin
    Un post neutru sa avem la ce ne uita, ca ne-am saturat de atacuri ??
  • mbm mbm
    Valentina, putin respect!
    Vrei sa spui "dl. Profesor Dan Voiculescu, fondatorul PUR, devenit Partidul Conservator"!
  • nelu nelu
    Si atunci,antenele ce sunt?
  • valentina valentina
    b1 nu e decat un instrument basescian nicidecum un post de stiri. Acolo vezi numai atacuri directe la persoana lui Voiculescu.

Trimite un comentariu

sus