Skip to main content

TELENOVELĂ FĂRĂ SFÂRŞIT. Instanţa a anulat planul de reorganizare a Realitatea Media

 

Realitatea Adevarul

Publicitate

Zeci de procese pe rol şi întorsături de situaţie de la o lună la alta, în cazul insolvenţei Realitatea TV.

Zilele trecute a avut loc o nouă schimbare în telenovela fără sfârşit. Curtea de Apel Bucureşti a decis să anuleze planul de reorganizare al societăţii, aprobat în 20 februarie 2013. Dacă acum ar fi fost valabil noul cod al insolvenţei aprobat prin hotărâre de guvern în octombrie 2013, Realitatea ar fi ajuns cu licenţa suspendată.

Contestaţia planului de reorganizare a fost făcută de către ANAF şi de E-Boutique KFT (firmă lui Elan Schwartzenberg), iar decizia Curţii de Apel este irevocabilă.

Ce spune decizia Curţii de Apel:

  • Admite recursurile. Modifică sentinţa în sensul că admite contestaţiile formulate de recurente şi anulează hotărârea adunării creditorilor din 20.02.2013. Înlătură dispoziţia referitoare la confirmarea planului. Menţine în rest sentinţa. Irevocabilă.

Din infromaţiile paginademedia.ro, după această decizie trebuie reluată procedura de vot şi procesul de reconfirmare a planului de reorganizare. Raportul de forţe în comitetul creditorilor va fi schimbat. În septembrie 2013, într-un alt episod al telenovelei, tot Curtea de Apel a decis irevocabil diminuarea creanţei GMG Media Box, compania controlată de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru. Astfel, GMG rămânea cu o creanţă de 11,8 milioane de lei (aproximativ 2,6 milioane de euro), faţă de 70,9 milioane de lei, cât avusese până la momentul respectiv, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Situaţia dificilă a societăţii nu se opreşte aici. Realitatea Media este urmărită penal pentru spălare de bani din. „Există date şi indicii temeinice că a fost finanţată cu bani proveniţi din evaziune fiscală, transferul banilor fiind realizat sub forma unor contracte de împrumut", au arătat procurorii DNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionut ionut
    Am lucrat în Realitatea și pot spune ca acolo am găsit o echipa foarte frumoasa! Păcat de managementul foarte deficitar! Cea mai buna perioada și când s-a dorit sa se facă ceva bun în adevăratul sens al cuvantului a fost cât timp a fost evreul!
  • mihaela mihaela
    Daca planul de reorganizare a fost anulat, deciziile de concediere in baza acestui plan sunt nule, iar cei concediati ar trebui reangajati?
  • Vlad Vlad
    Nu mai contează ce decide instantele.Realitatea a plătit toate datoriile la stat, acum achita la foștii angajați, au plătit toți creditorii. Cine credea ca realitatea o sa dispară sa inselat.

    Domnii Gusa Horia COZMIN, Bogdan Rares Alexandru, Marcel Pacuraru si mai ales, distinsa doamna Daniela Madi Ionescu știe ce se face ca sa iese treaba buna.
  • Adi Adi
    Saracii angajati !! Sufera din cauza unor jocuri murdare intre niste .....jigodii ! Iar vibe Gusatu si spune alte tampenii si ala care se ascunde prin Israel altele si Vantu altele

Trimite un comentariu

sus