Skip to main content

Cătălin Tolontan: Pro TV, scos la vânzare. La fel şi studiourile Buftea şi posturile de radio

 

protv

Publicitate

Grupul american CME sondează posibilitatea vînzării companiilor şi mărcilor sale din România, anunţă jurnalistul Cătălin Tolontan, pe blogul său.

Există discuţii de tatonare cu mai multe companii, avînd ca subiect canalul ProTV, pentru care ar fi fost contactaţi RCS&RDS şi turcii de la Dogan, care deţine Kanal D în România. Conform estimărilor CME, pe ProTV ar putea să obţină undeva între 150 şi 200 de milioane de euro.

„Studiourile Buftea sînt şi ele de vînzare, Cristi Burci fiind principalul favorit, după ce a cumpărat PrimaTV şi vrea să-şi consolideze o bază de producţie care să deservească mai multe televiziuni.”, a mai scris Tolontan pe blogul său.

În privinţa radiourilor ProFM şi InfoPro, ultimul atractiv din perspectiva licenţei naţionale, ar exista un interes din partea lui Sebastian Ghiţă şi a grupului elveţian Ringier.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PROTOPOPESCU PROTOPOPESCU
    Unde si-a revenit Pro Fm, Nene ? Cand ? Unde ? Parole, parole :)
  • lau lau
    Sper sa se vanda,sa scapam odata de esca si loredana groaza care e peste tot!Nu le mai suport!
  • cata cata
    si eu zic la fel .
  • cata cata
    ar fi ceva sa cumpere rcs&rds canalele pro , si-ar scoate bani fara probleme daca ar restructura putin canalele care au pierderi.
  • hahahah hahahah
    @andrei. Probabil ai auzit de Nokia. A fost cumparat de MS. Si Nokia concura cu brio marile firme de mobile. Intelegi cam unde logica ta o problema? Nu prea ia in calcul vremurile... Totul e de vanzare. Depinde pretul si calculele de viitor ale business-ului. Asa incat daca e o informatie de presa e pentru ca cineva a vazut pe o hartie scris negru pe alb "titlul artiocolului" si suma.
  • andrei andrei
    sunteti majoritatea dusi in frunte cu tolontan...pro tv nu se va vinde niciodata...aici scriu numai frustratii de antenisti =))))...asta-i gluma de an nou...auzi se vinde protv-ul...pro-ul e singurul post de televiziune din romania care poate rivaliza cu brio cu marile posturi americane...
  • ipro ipro
    aha, exista pe un doc o oferta de aprox 150 mil pt actiuni CETV. o fi pt Pro Tv:)
  • mad79 mad79
    sunteti idioti!
    Cand ProTv are audienta aproape dubla,saptamana de saptamana,fata de cel mai apropiat competitor,trebuie sa fi mare prost sa vinzi asa ceva.
    ProTv are profit,mare mic,dar are!
  • Cristian Cristian
    Pai din cate ai vazut nu a fost o petarda, au existat cel putin 3 entitati interesate de Prima TV (RCS, Antenna GR si C.B) si a castigat Cristian Burci.
  • mihai mihai
    Sa vorbesti de DAB radio cand onlineul si aplicatiile pt mobile au un boom pe piata e ciudat . Radioul in FM evident ca se va adapta si va dezvolta partea de online .Mai mult oamenii care lucreaza acolo au experienta si cu siguranta vor gasi piata online. De asta se cumpara radiouri : ca pe viitor sa se poata transfera notorietatea lor in online ,nu pt ca FM ul e o afacere de viitor .
  • protopopescu protopopescu
    corect. ai foarte mare dreptate. ProTv este pe pierdere de multi ani. asa ca cei de Time Warner, ca niste evrei destepti evident ca vor sa scape de el.
  • euss euss
    orice se vinde. fara Buftea, nu mai vezi nicio Loredana, Smiley si gasca de cacao. :)
    ce piata e romania pentru Time Warner? un nimic. 3-4 mil. de speriati (cei care formeaza asa zisa audienta". :)
    Ce profit are Protv-ul in ultimii 2-3 ani? A avut asa ceva? :)
  • mad79 mad79
    Spune Tolo,ca PRO Tv,va fi vandut!
    Fie americanii de la Time Warner sunt prosti,fie Tolo,a scris un articol la comanda lui Voiculescu.
    De ce Voiculescu?Pentru a distrage atentia de la bataia(in rating),pe care o incaseaza in mod regulat de la ProTv.Exemplu:nu poti sa ai o audienta inferioara concurentului tau de 2ori mai putin si sa te astepti,ca lumea sa si creada bazaconiile,pe care le scoti pe taraba.
    Cei de la Time Warner sunt evrei si ca orice evreu,acesta stie sa faca bani,iar ProTv-ul face bani,poate nu la fel de multi ca inainte de criza,dar cu siguranta face.
    Sa luam si varianta,in care se vinde postul,credeti ca turcii,ar dori sa se incarce pe cap,cu un nou post generalist,chiar daca acesta este numarul1 pe piata!?
    Nu cred ca ar vrea sa isi saboteze propria marca,cu care se identifica in Romania!
  • mihai mihai
    cine le mai angajeaza pe gilda si dobritoiu de la Buftea?
  • andy andy
    daca cei de la dogan ar avea putere ar investi in Kanal d, grila postului fiind extrem de saraca si tabloidizata.

Trimite un comentariu

sus