Skip to main content

Totul pentru ştiri. Un jurnalist deghizat în preot a încercat să intre la Schumacher

 
Michael Schumacher
Michael Schumacher

Michael Schumacher
Foto: AFP

Publicitate

În goana după exclusivitate, un jurnalist s-a deghizat în preot şi a încercat să intre în camera de spital a lui Schumacher. Gestul lui l-a lăsat fără cuvinte şi pe ataşatul de presă al fostului pilot de Formula 1.

"Se pare că un jurnalist îmbrăcat ca un preot a încercat să intre în camera lui Michael. Nu mi-aş fi imaginat vreodată că se poate întâmpla aşa ceva", a spus ataşatul de presă al lui Schumacher, Sabine Kehm, potrivit The Guardian, care citează ziarul german Die Welt.

După ce s-a descoperit că bărbatul nu era un preot, el a fost escortat în afara spitalului.

Marţi, în ultima zi a lui 2013, un jurnalist deghizat în preot a încercat, fără succes, să pătrundă în camera în care se află fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, în Spitalul din Grenoble (Franţa), scrie Mediafax, care citează The Guardian.

Michael Schumacher a fost internat în spitalul francez după ce a suferit un grav acceident de schi pe 29 decembrie, în staţiunea Meribel.

În conferinţa de presă susţinută de medicii francezi în aceeaşi zi (marţi, 31 decembrie), neurochirurgul Gerard Saillant, apropiat al lui Schumacher, le-a cerut jurnaliştilor să nu îi incomodeze pe cei din personalul spitalului abordându-i pentru interviuri.

"În numele Corinnei (n.r. - soţia lui Schumacher), vreau să vă rog să nu puneţi presiune asupra noastră. Nici asupra noastră, nici asupra familiei. Cel mai bine îl puteţi ajuta pe Schumacher să câştige această luptă dificilă lăsându-i pe doctori în pace. Nu vă ascundem nimic", a spus Saillant, neurochirurgul lui Schumacher.

CONTEXT. Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost rănit grav într-un accident la schi, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost operat pentru a doua oară, în noaptea de luni (30 decembrie) spre marţi.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat imediat prima dată la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @penibil, nu am comentat eu la 12:09!
  • Penibil Penibil
    Hai ca ne plictisesti. Iti spun amicii ca esti fraier si te dezici de ce spui cu o ora inainte. Penibil!
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Comentariul de la ora 12:09 nu-imi apartine. Postacii antenelor comenteaza cu nick name-ul altor persoane.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Acum imi dau si eu seama ce inseamna presa adevarata...

Trimite un comentariu

sus