Skip to main content

TVR anunţă alegeri interne pentru consiliul de administraţie. Exclusiv, regulamentul integral al alegerilor

 

Sursa Foto: Mediafax Foto
Sursa Foto: Mediafax Foto

Publicitate

Televiziunea Română anunţă alegeri interne pentru desemnarea reprezentanţilor salariaţilor în consiliul de administraţie al instituţiei. Alegerile vor avea loc pe 17 ianuarie, iar rezultatele vor fi afişate duminică, 19 ianuarie.

La alegeri pot participa numai angajaţii TVR, regulă principală adoptată ieri, de către Comitetul Director al instituţiei.

Paginademedia.ro vă prezintă, integral, regulamentul de organizare a alegerilor din Televiziunea Română, prin care salariaţii îşi vor alege cei doi reprezentanţi în Consiliul de Administraţie.

Câteva fragmente din document:

  • Poate candida orice persoană, salariată a SRTv, pe baza unei solicitări scrise adresate Biroului Electoral Bucureşti sau Birourilor Electorale Teritoriale (pentru Studiourile Teritoriale) însoţită de o scrisoare de motivaţie, un Curriculum Vitae detaliat, o declaratie pe proprie raspundere ca nu a facut politie politica si ca nu a facut parte din structurile de politie politica ale regimului, comunist si ca nu are cazier judiciar, sub rezerva prezentarii ulterioare a cazierului judiciar, pana la momentul validarii rezultatelor finale, respectiv duminică 19 ianuarie 2014, ora 20.00.
  • Organizarea şi desfăşurarea alegerilor este asigurată de către Biroul Electoral Central, Birourile Electorale din cele cinci studiouri teritoriale şi Comisiile Tehnice, a căror componenţă a fost aprobată de către Comitetul Director în şedinţa din data de 8 ianuarie 2014.
  • Votul se manifestă liber, egal, direct şi secret şi se desfăşoară în cabinele de vot de la sediul central al SRTv şi de la studiourile teritoriale în ziua de vineri, 17 ianuarie 2014, între orele 8.00-20.00.
  • Corespondenţii locali vor vota la cel mai apropiat studio teritorial sau la Studioul Central – Bucureşti.
  • Membrii echipelor de filmare ale SRTv, care se vor afla in deplasare in ziua scrutinului se pot deplasa la cel mai apropiat Studio Teritorial sau la Studioul Central, pentru a-si exercita dreptul de vot, avand asupra lor ordinul de deplasare si cartea/buletinul de identitate.
  • Se votează nominal, maxim doi candidaţi, prin ştampilarea patrulaterului care conţine numele candidatului ales.
  • Numărarea voturilor se face de către Comisia Tehnică şi Biroul Electoral astfel:

Comisia Tehnică extrage din urnă câte un buletin de vot, citeşte cu voce tare numele candidaţilor votaţi conform art. 9 alin (4) din prezentul Regulament şi stabileşte dacă votul este valabil exprimat în condiţiile prezentului regulament.

  • Art. 12 Candidaţii clasaţi pe primele patru locuri vor fi propuşi de către Directorul General al SRTv Parlamentului României, după cum urmează: primii doi clasaţi pentru calitatea de membru titular în Consiliul de Administraţie al SRTv, iar următorii doi pentru calitatea de membru supleant (poziţia 3 reprezintă supleantul primului clasat şi poziţia 4 reprezintă supleantul celui de-al doilea clasat).

Citeste AICI regulamentul integral al alegerilor din Televiziunea Romana

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vivisec vivisec
    Burtea are grade,militian batran sau securist consacrat....
  • livia pila livia pila
    In nici un caz numitul BURTEA SORIN, prezenta fetida, eternizata in toate CA-urile, personaj care se aseamana cu celebra invatatoare spagara de la Scoala 10, nu trebuie sa faca parte si din viitorul CA. Omul acesta nu isi vede decit propriul interes. E complice la toate malversatiunile, isi promoveaza in schimb propriile emisiuni catastrofale, nevasta (Cristina Loerentz), amantele. E o masea stricata.

Trimite un comentariu

sus