Skip to main content

VIDEO. TVR 2, interesat de un format internaţional tip quizz. Cine ar produce show-ul?

 

exit show - codul

Publicitate

Televiziunea publică vrea un show de cultură generală pentru TVR 2. Ideea a fost votată deja de Comitetul Director. Este vorba despre formatul britanic The exit list, care ar urma să fie realizat de compania de producţie Zucchero Media, firmă care s-a ocupat în trecut şi de Roata norocului şi Vrei să fii milionar la Kanal D.

Comitetul director, reunit pe 8 ianuarie, a aprobat „începerea negocierilor în vederea încheierii unui contract intre SRTv şi SC ZUCCHERO MEDIA SRL”, potrivit unui hotărârii obţinute de paginademedia.ro.

CUM SE JOACĂ? Formatul The exit list, tradus în limba română Codul, are două părţi. Mai întâi concurenţii încearcă să acumuleze cât mai mulţi bani răspunzând la întrebările de cultură generală, care au răspunsuri grilă. Pe măsură ce răspund, intră tot mai adânc într-un labirint format din mai multe încăperi.

După ce ajung la cea mai îndepărtată dintre camere, unde este găzduit marele premiu, concurenţii (de obicei în număr de doi) trebuie să iasă din labirint prin încăperile pe care a venit, repetând răspunsurile, corecte sau greşite, pe care le-au dat.

VIDEO. Cum arată emisiunea în Marea Britanie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daraban Daraban
    Iaca nu stiu domnule Pavel. Imi spuneti si mie?!
  • Marian Pavel Marian Pavel
    opa! vorbiti de "Kanal D"?!! Pai mi's' pare ca deja incepe sa puta...dl Daraban, de ex, stie la ce si de ce ma rwefer...
  • Afi Afi
    Am văzut un episod din UK acum câteva luni și mi s-a părut interesant formatul.
  • Mister Mister
    Si uite asa Virgil Iantu va iesi din foame...iar Irine Radu, mihaela botea&co isi rotunjesc veniturile cu para indarat de la baietii acestia, destepti. Lingeau clantele de pe vremea Lui Elwis SAftoiu si IATA ca "succesul" a fost garantat; "fetele destepte" ale TVR l-au facut si pe Stelica!!!! "Bravo" caci noi platim!
  • udialan udialan
    tare liftul!
  • cdr cdr
    ar trebui gazduit intr-un studio modern, cu ecrane hd mari, cu lumini cu decor simplist. dar parca vezi ca ,,marii regizori tv" il vor decora cu flori de plastic, televizoare si pereti varuiti luminati cu becuri colorate, iar publicul o sa fie pe masura: babe si mosi. ... si un prezentator de care n-a mai auzit nimeni, dar care se crede vedeta si te obliga sa-i apreciezi pe facebook , ca in final sa aiba 10 aprecieri, si alea de la cameramani ca i-au obligat. .... deci prevad o emisiune invechita si demodata TIPIC TVR !!!
  • steven steven
    Ar fi nevoie de o asa emisiune tv!
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Acest show ar putea fi facut cu succes si pe TVR 1, fara nici un fel de problema.

Trimite un comentariu

sus