Skip to main content

12 Februarie. Senatorii au adoptat proiectul ce permite TVR şi Radio România să cumpere acţiuni în societăţi comerciale

 

tvrLEGEA TVR. Senatorii au adoptat, ieri, proiectul de lege pentru modificarea Legii de organizare şi funcţionare a TVR şi a radioului public. Printre altele, proiectul permite celor două instituţii de presă să constituie persoane juridice aşa încât să poată difuza programe româneşti în străinătate, scrie HotNews.ro, care citează Agerpres. Proiectul fusese trimis spre reexaminare de către Traian Băsescu, în toamna anului trecut, dar Comisia de Cultură din Senat a votat săptămâna trecuta sa propuna respingerea cererii presedintelui.

Preşedintele Băsesescu a ridicat semne de întrebare privind efectele acestei iniţiative, referindu-se îndeosebi la posibilitatea ca aceste instituţii să poată achiziţiona părţi sociale sau acţiuni în societăti comerciale existente şi de a dobândi calitatea de asociaţi în cadrul unei persoane de drept privat deja existentă.

Senatorii au adoptat proiectul ce permite TVR şi Radio România să înfiinţeze persoane juridice de drept privat, să devină asociaţi sau să cumpere acţiuni în societăţi comerciale existente


INEDIT. O persoană din judeţul Covasna a reclamat la Protectia Consumatorului, apoi a dat în judecată un ziar din municipiul Sfântu Gheorghe, care a publicat cu întârziere necrologul unei persoane apropiate, iar rudele şi cunoştinţele nu au venit la înmormântare, scrie HotNews.ro, care citează Agerpres.

Potrivit şefului Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Covasna, Mircea Diaconu, conducerea ziarului şi-ar fi cerut scuze, explicând că la mijloc a fost o "eroare umană", dar bărbatul nu a fost mulţumit şi a dat în judecată publicaţia.
Covasna: Ziar reclamat la OPC şi dat în judecată pentru nepublicarea la timp a unui necrolog

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kolo kolo
    http://www.romania-actualitati.ro/demiterea_lui_adrian_moise_din_ca_al_srr_ceruta_de_angajati-58033

Trimite un comentariu

sus