Skip to main content

A reînceput domnia lui Suleyman. Sultanul, urmărit de aproape două milioane de români

 

suleyman

Suleyman Magnificul a început sezonul în forţă. Primul episod al serialului a pus Kanal D pe primul loc în topul audienţelor, pe intervalul de intersecţie.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa posturilor pe intervalul serialului de la Kanal D.

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, audienţa s-a apropiat de două milioane de telespectatori în fiecare minut. Serialul a condus de departe clasamentul audienţelor, în timp ce Pro TV avea o medie de 1,6 milioane de privitori în fiecare minut. Locul al treilea a fost al postului Prima TV, cu o medie de 778.000 de telespectatori. Antena 1 a fost pe patru, la mică distanţă de Prima TV.

URBAN. Sultanul a fost primul şi la oraşe. Postul Kanal D a înregistrat, pe intervalul serialului (20.00 - 22.15), 1,2 milioane de telespectatori. Pro-ul avea 789.000 de telespectatori, în timp ce Antena 1, 440.000.

COMERCIAL. Postul Kanal D a fost pe primul loc şi pe publicul comercial (persoane cu vârste între 18 şi 49 de ani), cu o medie de 500.000 de telespectatori. Pro TV s-a ţinut la mică distanţă de Kanal D, cu 487.000, iar Antena 1 a fost pe locul trei, cu 299.000

Audienţa posturilor TV de marţi, 11 februarie, pe intervalul Suleyman Magnificul, la nivel NAŢIONAL:

Post Nr persoane Rtg% Shr%
Kanal D 1.917.000 10,1 17,8
Pro TV 1.650.000 8,7 15,3
Prima TV 778.000 4,1 7,2
Antena 1 731.000 3,8 6,8
Acasa 619.000 3,3 5,7

Audienţa posturilor TV de marţi, 11 februarie, pe intervalul Suleyman Magnificul, la nivel URBAN:

Post Nr persoane Rtg% Shr%
Kanal D 1.206.000 11,5 20,5
Pro TV 789.000 7,5 13,4
Antena 1 440.000 4,2 7,5
Prima TV 397.000 3,8 6,7
Antena 3 312.000 3,0 5,3

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Eu vreau sa fiu ”ocupat” de cadane ca Meryem ...Mmmm, turcoaice adevarate : va ordon, treceti Dunarea la noi ! :)
  • constantin constantin
    daca nu ar fi suleyman kanal d nu ar avea audienta
  • Barbu Barbu
    ”pe segmentul televiziunilor de stiri a condus B1TV”? Este un singur post de stiri in primele 5, si anume Antena 3.
  • geo geo
    Daca cineva a observat, B 1 TV si Antena 3 se ataca de ceva vreme incoace. Antena 3 se lauda ca a fost lider marti seara in rindul televiziunilor de stiri iar B 1 TV sustine ca a fost lider intre orele 21.30 - 22.15, pe segmentul de virsta 18-49 de ani, urban, ceea ce intereseaza pe multa lume. Asta ce inseamna oare, ca Antena 3 are un public imbatrinit si conservator...si as putea continua...insa nu este cazul.
  • Thor Thor
    Zilele trecute eram făcut „băsist” de către un postac Intact care trollează acest site. Acum un „apolitic” (sunt convins că fix așa e, 100%) zice că Ponta e idolul meu. Mulțumesc! M-am liniștit.
  • dragos dragos
    Thor si Cinique, si daca era idolul vostru Tonta la Latrina Felixului, tot nu se facea audienta. Sunt apolitic, dar nu pot sa nu constat ca pe segmentul televiziunilor de stiri a condus B1TV, deci au reusit sa urce pe primul loc pe acest segment. Voi va asteptati ca o televiziune de stiri sa urce pe primul loc in bataia cu generalistele? Confundati marfa cu ambalajul! Televiziunile de stiri sunt de nisa, deci nu au cum sa ridice audientele pana la cer decat daca se intampla ceva cu adevarat grav (cutremur, atac terorist, prabusirea unui avion....in general daca se intampla ceva inspaimantator indeosebi pe teritoriul tarii noastre). Aveti atata ura in voi incat nu mai judecati cum trebuie. V-ar face bine o dezintoxicare. Stati macar o luna fara TV si o sa va simtiti cu siguranta mai bine. Puneti mana si cititi o carte si lasati televizorul!
  • radu radu
    Bai,figura de 2 bani,ce vrei sa spui,ca serialele turcesti au vreo valoare;bai,manelistule,cine stie de prin ce fund de catun esti! acum iti spui ADY,vai de mine ce noblete!
  • Mortariu Mortariu
    Dar B1, unde e B1? A rulat aseara serialul turcescu "Base Magnificul"
  • cinique cinique
    turcescu, in calitate de lacheu, putea macar sa ii spuna stapanului sau...pardon, dlui presedinte, "veniti maine, ca azi e suleyman si nu se uita nici dracu la noi ! maine insa, o sa se uite dracu plus unu."
    apropo, cat l-or mai rabda managerii b1 pe unul care o are atat de mica...audienta, bineînțeles !
  • Adi Adi
    Astia frustrati ca un serial istoric turcesc face audienta buna probabil sunt ,,deontologi,,care prefera ,,tara o arde pe comedie,,. Serial romanesc de larga inspiratie si educatie!
  • topeskany topeskany
    turcii invadeaza romania, din nou :)))))) asta le mai lipsea romanilor, seriale turcesti telenovelistice in fata carora sa piarda timpul
  • villy villy
    In Moldova, Bucovina nu am auzit lume sa se uite la Suleyman.
  • geo geo
    Chiar ma miram ce a putut avea Prima asa de interesant...desi filmul acesta a fost redifuzat de zeci de ori...si iar nu pot intelege aceasta obsesie a romanilor de a privi de atitea ori un film - de calitate - pe care, poate, l-au mai vazut de alte citeva ori si la cinematograf, pe vremuri.
  • Thor Thor
    Tu crezi că există decizii manageriale la B1 atunci când vine Șefu' la emisiune? Acolo Băse dictează. Când are ceva de transmis, îl sună pe Turcescu și piteșteanul s execută.
  • gabi constantin gabi constantin
    a innebunit lumea cu serialul turcalet. peste tot unde te uiti numai despre asta se vorbeste

Trimite un comentariu

sus