Skip to main content

Apropo TV a ajuns la sezonul 19. Emisiunea lui Andi Moisescu începe duminică

 

Screen Shot 2014-02-21 at 12.11.31 PMApropoTV, una dintre cele mai longevive emisiuni de la Pro TV, a ajuns la cel de-al 19-lea sezon. Emisiunea realizată de Andi Moisescu revine în această duminică (23 februarie), de la ora 13:04, în grila Pro TV.

Publicitate

Andi Moisescu a pregătit pentru prima ediţie a acestui sezon din ApropoTV "câteva dintre cele mai interesante recorduri româneşti omologate de Guiness Book în 2013", potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

Andi Moisescu, despre ApropoTV:

„În principiu, ne dorim un singur lucru: să facem lumea să mai şi râdă. Căci o descoperim tot mai încruntată, tot mai nervoasă. Încercăm să o mai destindem un pic. Şi-atunci râdem şi noi de-ale noastre, căci ne vine cel mai la-ndemână”, spune Andi.

Ilinca Vandici, Alex Dima şi Mihai Bobonete deschid seria comentatorilor din acest nou sezon, iar Smiley vizitează tot în prima ediţie "România care este".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    uite un om de televiziune care stie sa faca emisiuni! daca ma nimeresc pe emisiunea lui cu siguranta o urmaresc pana la capat. e atragatoare si pentru ca nu ridica prostia in slavi! :) numai bine ii doresc!

Trimite un comentariu

sus