Skip to main content

Dezbrăcatu’, la Cireaşa de pe tort în locul lui Vârlan. Ianţu revine cu Vrei să fii milionar

 

foto TVMania
Virgil Ianţu revine la Vrei să fii milionar. El a mai prezentat emisiunea la Prima TV şi la Kanal D

Publicitate

Cireaşa de pe tort va avea, din martie, doi noi prezentatori, în locul lui Horia Vârlan, care a plecat la Antena 1. Tot din martie, revine la Prima TV şi Virgil Ianţu, cu Vrei să fii milionar. Pentru matinal, postul deţinut de Cristian Burci merge pe nume din stand-up comedy. Unul dintre ele: Micutzu’.

Detalii, în continuare:

  • Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu’ de la Cronica cârcotaşilor vine la Cireaşa de pe tort după plecarea lui Horia Vârlan. Dezbrăcatu’ nu va fi singur. El va fi ajutat de un bucătar – Remus Nica. Formatul emisiunii rămâne neschimbat.
  • Virgil Ianţu revine la Prima TV la emisiunea pe care a mai prezentat-o în urmă cu câţiva ani: Vrei să fii milionar. Programul va fi în grila Prima TV de patru ori pe săptămână – vineri, sâmbătă, duminică şi luni.
  • Matinalul de la Prima TV va fi ţinut de nume din stand-up comedy: Micutzu’ şi Adrian Nicolae, alături de fotomodelul Laura Belecciu.

Prima TV îşi va lansa noua grilă de programe în martie. Primele schimbări se vor vedea la la 1 martie, urmând ca grila să fie completată până la mijlocul lunii.

Postul îşi va păstra poziţionarea ca post de divertisment, într-o variantă “resuscitată”, în care se regăsesc emisiuni noi, programe realizate de redacţiile din grupul Adevărul (Click, Dilema veche, Historia, Ştiinţă şi tehnică) şi show-uri relansate.

După cum Paginademedia.ro a scris aici, în noua grilă Mondenii vor fi relansaţi ca un show live, de către Andrei Boncea. Tot Boncea se va ocupa şi de un sitcom nou – Dolce vita.

Site-ul TimesNewRoman va realiza jurnale în weekend, iar Click va avea seara emisiune.

Citeşte care sunt şi alte noutăţi din grila Prima TV, pe Paginademedia.ro, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Sa fim seriosi . Pt o emisiune care se "aude" zilnic la radioulnumarul 1 are audiente sub asteptari indiferent de ce zici tu mai sus . In ce lume traiesti ? Sa stii ca nu mai sintem acum 3 ani ;-) wake-up! Nu e nimic rau sa nu mai faci audienta la fel ca acum 5 ani si e in firescul lucrurilor sa iti asumi asta si sa cauti solutii si nu sa gasesti explicatii ca cea de mai sus. O vorba gen " rusinica- rusinica" nu ati mai scos in ultimii ani cu sau fara tine acolo . Repet : daca nu ti-ai dat inca seama au trecut 3 ani de la nefericitul ala de accident de ski si nu 1 zi . Lumea nu mai e la fel oricat ne-am dori asta ;-) nu o sa discut aici de costuri vs audienta ca e un subiect sensibil pt toti .si nici nu ma bucura faptul ca Trasnitii sau aia cu mamele au audiente mai bune .
  • Serban Serban
    pai hai sa iti explic: audienta data peste tot e una medie adica atat cat face emisiunea in medie tot adica se compara o emisiune de 2 ore cu una de o ora sau mai putin. Pe urma se compara o emisiune de week end sau de seara cu una pusa la bataie in cel mai al dracu prime time si care se bate cu filme sau cu meciuri si care trebuie sa cresca singura nu ii face nimeni intrarea.....adica vei avea surpriza sa vezi ca cele mai bune editii de "trazitii" au fost miercurea cu "Cronica" in fata! Apropos de polemici!
  • maria maria
    Daca ai sa verifici topurile emisiunilor de divertisment ai sa vezi ca Schimb de mame sau Traznitii sint peste cronica in ultimii ani . Nu fac acum comparatia costuri versus audienta si nici nu discut daca audienta Cronicii este peste media postului sau peste media din zilelel de vacanta . Tot respectul pt emisiune ,dar nu e ok sa spui ca "este singurul program de la prima ce genera audienta " .Adevarul e ca nu e singurul . Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni ,dar ma deranjeaza neadevarurile spune ca axiome .
  • baneasa calling baneasa calling
    :))))))))))))))
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Un timisorean arogant, obraznic si...kitchos ; nu pentru ca ”umbla” cu pocitania, patzachina raicu ci pentru ca are complexe de ”superioritate” , moldovenii sau oltenii sant inferiori ”rasei ariene” banatene... Un obraznicut, nebatut de mic... Kitchos cu masoneria lui de doi bani...
  • Serban Serban
    Sa facem lumina: numele de Catalin Dezbracatu a fost inventat la mine acasa si este o marca ce imi apartine! Nu m-am certat cu kissfm ci am decis ca nu mai continuam, am plecat eu si marcile mele printre care si Cronica carcotasilor! Cat priveste audienta spre disperarea unora, Cronica este singurul program de la primatv ce genera audienta si s-a reinventat de la an la an chiar si dupa iesirea mea de pe ecran! Cu Cenzuratii vei avea mari surprize!
  • alex_2 alex_2
    Iantu asta e unul dintre cei mai increzuti si plictisitori prezentatori de pe la noi. El e sincer convins ca e mult mai destept decat concurentii.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Analog TV a devenit Digi 24 Timisoara in 2012.
  • dinulescu dinulescu
    iantu...batranelul intelectual...pseudointelectual...
  • marian marian
    Vre-m(sic!) Iubiri secrete :-) si iubiri interzise si iubiri ascunse si iubiri socante ...
  • alin alin
    Iubiri Secrete va mai fi la Prima?,cu toate rebuturile vre-ti faca audienta,jigodiile astea de la Prima.
  • villy villy
    Ar trebui sa schimbe si sigla, un nou pachet grafic, ceva filme si seriale, nu doar emisiuni.
  • villy villy
    Da am inteles, insa la ce neprofesionst e acest Prima TV Iasi, intra si iese din emisie cand au ei chef. Nu respecta deloc programul.
  • Mihai Mihai
    Imi pare rau de Prima dar cu vedete expirate gen Iantu si acelasi ,,vrei sa fi miliardar,, prafuit se vor lupta din greu sa treaca peste National Tv.
  • Dinu Dinu
    E post regional, se adreseaza la toata Moldova, de asta il prinzi in Suceava. Iar emisiunile nu sunt numai din Iasi, am vazut ca au si din Piatra Neamt. Se vrea a fi un post cum e NTV de exemplu, sau Analog din Timisoara.

Trimite un comentariu

sus