Skip to main content

Dezbrăcatu’, la Cireaşa de pe tort în locul lui Vârlan. Ianţu revine cu Vrei să fii milionar

 

foto TVMania
Virgil Ianţu revine la Vrei să fii milionar. El a mai prezentat emisiunea la Prima TV şi la Kanal D

Publicitate

Cireaşa de pe tort va avea, din martie, doi noi prezentatori, în locul lui Horia Vârlan, care a plecat la Antena 1. Tot din martie, revine la Prima TV şi Virgil Ianţu, cu Vrei să fii milionar. Pentru matinal, postul deţinut de Cristian Burci merge pe nume din stand-up comedy. Unul dintre ele: Micutzu’.

Detalii, în continuare:

  • Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu’ de la Cronica cârcotaşilor vine la Cireaşa de pe tort după plecarea lui Horia Vârlan. Dezbrăcatu’ nu va fi singur. El va fi ajutat de un bucătar – Remus Nica. Formatul emisiunii rămâne neschimbat.
  • Virgil Ianţu revine la Prima TV la emisiunea pe care a mai prezentat-o în urmă cu câţiva ani: Vrei să fii milionar. Programul va fi în grila Prima TV de patru ori pe săptămână – vineri, sâmbătă, duminică şi luni.
  • Matinalul de la Prima TV va fi ţinut de nume din stand-up comedy: Micutzu’ şi Adrian Nicolae, alături de fotomodelul Laura Belecciu.

Prima TV îşi va lansa noua grilă de programe în martie. Primele schimbări se vor vedea la la 1 martie, urmând ca grila să fie completată până la mijlocul lunii.

Postul îşi va păstra poziţionarea ca post de divertisment, într-o variantă “resuscitată”, în care se regăsesc emisiuni noi, programe realizate de redacţiile din grupul Adevărul (Click, Dilema veche, Historia, Ştiinţă şi tehnică) şi show-uri relansate.

După cum Paginademedia.ro a scris aici, în noua grilă Mondenii vor fi relansaţi ca un show live, de către Andrei Boncea. Tot Boncea se va ocupa şi de un sitcom nou – Dolce vita.

Site-ul TimesNewRoman va realiza jurnale în weekend, iar Click va avea seara emisiune.

Citeşte care sunt şi alte noutăţi din grila Prima TV, pe Paginademedia.ro, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Pai ia-ti digital si gata.Ai Prima TV non stop.
  • Buzdu Buzdu
    Ca s-a certat cu cei de la Kiss care au avut grija de el in ultimii 3 ani cu ghinion ai lui Huidu tine de moralitatea personajului.Dar presupun ca Dezbracatu e singurul care poate decide cum poate fi folosit numele lui ca nu Huidu a muncit in locul lui sa faca acest nume. Mi-e greu sa cred ca e un contract atat de strict incat Dezbracatu sa nu aiba marja de manevra dupa o perioada in care Huidu nu a mai contat in tv. A semnat pe viata ?
  • Robu Williams Robu Williams
    Stand-up comedy e Vacanta Mare plus Bendeac minus audienta.
  • villy villy
    La UPC Suceava si culmea este Prima TV Iasi. Dar aceleasi emIsiuni sunt transmise paralel si pe TeleMoldova Plus post tot din Iasi, care este si el la UPC Suceava.
  • mihai mihai
    Au anuntat ca va reveni ,dar crezi ca mai conteaza ? Se mai uita cineva la cronica ? Au trecut ani de cand nu au mai venit cu nimic nou si nu au mai lansat "folclor" . Au fost depasiti de standup comedy si oameni tineri si deschisi la inovatie . Dovada ca Burci s-a reorientat pt unor la altii.Faptul ca Dezbracatu mai face si altceva in afara de cronica mi se pare o mutare buna . Sper ca Huidu sa ramana "plecat" si sa aiba bunul simt sa nu mai apara ca nu creste nimic in jurul lui de teama sa nu fie depasit . Sint la Cluj niste baieti simpatici la Cenzurat . Ii asteptam la Bucuresti
  • Florin Florin
    Codrut Keghes, ca le-a interzis Huidu sa mai foloseasca “Dezbracatu’” si “Cronica Carcotasilor”. Cel putin la radio.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Poate Burci inchide PrimaTV Iasi.Noile emisiuni n-au inceput inca,vor incepe din martie.Apropo,la ce firma de cablu esti?
  • Bogdan Bogdan
    Cronica Carcotasilor va mai reveni ?
  • villy villy
    Pacat ca dimineata si dupa-amiaza nu se poate vedea emisia de la Bucuresti. Pe acest interval orar este programul de 2 lei Prima TV Iasi.
  • andy andy
    data la care se relanseaza prima tv ?
  • Alex.D Alex.D
    Salut revenirea lui Iantu cu "Vrei sa fi milionar?" si chiar am sa incerc sa ma uit cat mai mult. Turcii de la canal dupa ce ca si-au batut joc de emisiune reusisera sa o manelizeze si p'asta ..si cand spun manelizeze ma refer in primul rand la faptul ca scazuse increderea in ceea ce se intampla cu adevarat in platou, cel putin in ceea ce ma priveste. Abia astept sa revina de unde a pornit.
    IN SCHIMB mutarea cu dezbracatu' la "Cireasa" e "cel putin inepta".

Trimite un comentariu

sus