Skip to main content

Digi Sport va difuza preliminariile Euro 2016 şi ale Mondialului din 2018. Meciurile României vor fi în reluare

 

digi-sport

Publicitate

Digi Sport va transmite în direct, începând din luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi grupele europene de calificare la Cupa Mondială de Fotbal din 2018.

DigiSport va avea dreptul să dea şi meciurile Naţionalei, dar în reluare şi nu mai devreme de ora 1.00 noaptea, după încheierea directului de pe TVR 1.

Drepturile de difuzare în direct pentru meciurile echipei Naţionale (atât de acasă, cât şi din deplasare) îl deţine Televiziunea publică.

Digi Sport a obţinut drepturile de televiziune pentru transmiterea meciurilor din preliminariile Campionatului European din 2016 şi Cupei Mondiale de Fotbal din 2018.

Pachetul include meciuri în direct şi înregistrate, rezumatele tuturor meciurilor şi emisiuni-magazin, precum şi drepturile de transmisie a partidelor prin internet şi prin telefonia mobilă, vizionarea fiind disponibilă doar pentru abonaţii Digi Net şi Digi Net Mobil.

Începând cu acest an, modul de desfăşurare a preliminariilor se schimbă, iar în noul format, partidele se vor desfăşura astfel: lunea şi marţea, joia, vinerea, sâmbăta şi duminica.

Partidele care au loc luni, marţi, joi şi vineri se vor disputa de la ora 21:45, iar cele de sâmbătă şi duminică de la orele 19:00 şi 21:45.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dodel dodel
    Nu se joaca meciuri de campionat cand joaca echipele nationale
  • sirbu doru constantin sirbu doru constantin
    daca meciurile pentru preliminarile euro 2016 si mondialu din 2018 vor incepe din toamna iar mecuirile se vor desfasura lunea matia joia vinerea sanbata si duminica oare in toamna digi sport va ai castiga drepturile din liga 1si daca va castiga cum se se va incadra cu mecuirle din liga 1 mecurile din liga 1 sant de obicei toamna la 19:30.20:30.21:30
  • anonym anonym
    La fix! Mai am puțin din contract și mă mut de la romtelecom.
  • cristache cristache
    Dar drepturile pentru transmisiile Formulei 1? Gata, au renuntat si la asta, ca la Premier League?

Trimite un comentariu

sus